Horoscop 31 Decembrie 2023 Dec31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 31 Decembrie 2023

Horoscop 31 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele zodiilor în ultima zi din 2023 și cum vor petrece Revelionul 2024.Horoscop 31 decembrie 2023, realizat de Neți Sandu pentru Știrile ProTV. O să fim deschiși la nou, să facem lucrurile altfel că să spargem monotonia și să progresăm.Vibrația zilei este 4, și o să putem visa, dar să și simțim pământul pe sub picioare.


Horoscop 31 decembrie 2023 – BERBEC – Se pare că o să acceptați un ajutor din partea familiei, poate chiar o să fie reciproc și o să vă vedeți de programul vostru ca să ajungeți la timp la petrecere.
Horoscop 31 decembrie 2023 – TAUR – Se observă o sumă de bani, poate pentru că accesați rezervele, că vreți să pășiți mai stăpâni pe voi în noul an și o să cheltuiți cât e nevoie ca să vă distrați.


Horoscop 31 decembrie 2023 – GEMENI – O să cunoașteți și altă lume pe care o să vreți să o mai întâlniți că pot ieși niște colaborări consistente și poate vă mai intersectați pe la evenimente mondene.
Horoscop 31 decembrie 2023 – RAC – Or să vă invite cei dragi să petreceți revelionul împreună și dacă nu aveți alt program, vă duceți, dacă nu, o să ajungeți mâine, poimâine pe la ei.


Horoscop 31 decembrie 2023 – LEU – Apare și acel cineva alături de care să fiți în noaptea dintre ani și poate începeți o viață nouă împreună, că vreți să fiți în doi și fericiți, pe deasupra.
Horoscop 31 decembrie 2023 – FECIOARĂ – O să fiți gata la timp cu toate pregătirile, poate și pentru că vă mai ajută cineva, dar și pentru că n-ați lăsat lucrurile grele pe ultima sută de metri. Surprize de tot felul.
Horoscop 31 decembrie 2023 – BALANŢA – Păreți destul de flexibili și n-o să vă dea peste cap un musafir, doi în plus, mai ales dacă sunt din cei scumpi la vedere și o să vă bucurați de o atmosferă pe sufletul vostru în noaptea dintre ani.


Horoscop 31 decembrie 2023 – SCORPION – O să puneți punct unor neînțelegeri din relația de cuplu și o să vă luați angajamente pe viață – dacă nu sunteți căsătoriți, că se fac jurăminte sub vâs.
Horoscop 31 decembrie 2023 – SĂGETĂTOR – E posibil să alegeți în ultima clipă alt loc în care să petreceți revelionul și să nu fie cea de pe urmă surpriză pe anul acesta, să mai apară cineva la care nu v-ați fi așteptat.


Horoscop 31 decembrie 2023 – CAPRICORN – O să vă bucurați de surprizele pe care o să vi le facă cei dragi și de ceea ce mai apare din senin, o invitație prin țară pe undeva să vă duceți în aceste zile.
Horoscop 31 decembrie 2023 – VĂRSĂTOR – O răscolire la banii din cont și o să vă puteți deplasa fără probleme spre o destinație de minivacanță că poate mai rămâneți o zi acolo unde petreceți revelionul.
Horoscop 31 decembrie 2023 – PEȘTI – Poate s-au mai schimbat datele întâlnirii cu grupul cu care vă duceți la revelion, dar oricum, o să vă convină în orice formulă ar rămâne. Dispoziție de party aveți.