Horoscop  31 August 2019 Aug31

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 31 August 2019

Horoscop 31 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii fac achiziţii importante.HOROSCOP 31 AUGUST 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne surprindă cât de frumos or să se lege nişte lucruri şi-o sa ajungem acolo unde ne dorim. Vibraţia zilei este 4 şi o să ne facem timp pentru casa şi familie.


HOROSCOP 31 AUGUST 2019 BERBEC – Poate-i faceţi o vizită cuiva bolnav sau poate le daţi o mână de ajutor unor prieteni care se mută, ori inaugurează un sediu.Poate aveti un eveniment în familie şi o să vă implicaţi trup şi suflet să iasă totul la mare artă, ca aţi făcut un pariu cu voi înşivă ca o să fie cu rafinament totul.
HOROSCOP 31 AUGUST 2019 TAUR – Se poate să realizaţi într-un târziu că persoana care va face curte e, într-adevăr, cea mai potrivită pentru stilul vostru de viaţă. Se poate sa aveţi chef de stat acasă şi să faceţi ce vă place, să fiţi creativi şi să-i chemaţi şi pe prieteni la cafea, la o prăjitură, la un moment dat.


HOROSCOP 31 AUGUST 2019 GEMENI – E posibil să faceţi nişte achiziţii pentru casa, chiar şi online dacă pierdeţi prea mult timp prin magazine şi o să fie un succes. Poate organizaţi o întrunire cu rude şi prieteni, c-aţi avut o realizare şi faceţi o trataţie, mai puneţi la cale şi un alt moment festiv care va avea loc în curând.
HOROSCOP 31 AUGUST 2019 RAC – Poate le faceţi o vizita unor rude apropiate, dacă nu cumva o să le ziceţi să treacă pe la voi că tot confortul casnic va-ncanta mai mult. Se poate să plecaţi într-o excursie sau să-i duceţi pe copii într-o excursie cu şcoala, cu echipa sportivă, artistică ori de alt gen, din care fac parte.


HOROSCOP 31 AUGUST 2019 LEU – Se poate să incasati o sumă importantă de bani, poate-ati vândut ceva şi abia acum va intra banii în cont. Poate daţi o petrecere în cinstea cuiva şi o să fie toată lumea fericită, c-aveţi multe de împărtăşit, iar ceilalţi vor fi luaţi prin surprindere de gestul vostru.
HOROSCOP 31 AUGUST 2019 FECIOARĂ – O să vă bucuraţi de un plus de atenţie, de cadouri şi alte surprize plăcute cu care o să vă răsplătească cei dragi. Se poate sa aveţi o listă întreagă de activităţi de bifat până la noapte sau poate e un eveniment central care o să vă acapareze cu totul, o nuntă, un botez, sau ziua voastră de naştere.


HOROSCOP 31 AUGUST 2019 BALANŢA – O să puteţi da o fugă prin ţară pe undeva, posibil şi în afară, să vizitaţi nişte locrui, oameni, să mai schimbaţi peisajul. Poate ar trebui să vă faceţi curaj să vă eliberaţi de o apăsare sufletească, să vă duceţi la cei fata de care aţi greşit, poate fără să vreţi, să le cereţi scuze, iertare.
HOROSCOP 31 AUGUST 2019 SCORPION – E posibil să vă iasa in cale cineva care să aibă un magnetism aparte şi să nu vă puteţi lua gândul de la acea persoană.O să vă ia prin surprindere mesajele cu invitaţii, care incotro şi în funcţie de timpul liber şi de dispoziţia sufletească o sa alegeţi cu cine şi unde să petreceţi mare parte din zi.


HOROSCOP 31 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR – Poate apare un context special şi o să apăreţi în public, vi se mulţumeşte pentru felul în care aţi lucrat şi pentru rezultate.O să vă extindeţi influenta în cercul de prieteni şi poate o să vă implicaţi în activităţi recreative în care să-i cooptaţi şi pe cei nou apăruţi în grupul vostru.
HOROSCOP 31 AUGUST 2019 CAPRICORN – Segmentul deplasări e activat frumos şi poate va invita cineva din străinătate să-i faceţi o vizită că-i e dor de voi. Fiinţa iubită a reţinut ce vă place şi poate va duce intr-un city break să vă reînnoiţi jurămintele de credinţă şi iubire sau abia acum o să vi se facă o declaraţie de dragoste.


HOROSCOP 31 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR – E posibil să vă dea cineva înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cândva şi o să aveţi cu ce să plecaţi în plimbare, să mai ajungeţi la malul mării. Poate o să faceţi un gest de omenie fata de nişte oameni care trec printr-un moment dificil şi o să aveţi grija şi de aici încolo ca acei oameni să se simtă în siguranţă.
HOROSCOP 31 AUGUST 2019 PEŞTI – La o recepţie undeva o să faceţi cunoştinţă cu cineva care se regăseşte în felul vostru de a fi şi o să fie o atracţie reciprocă.O să daţi ochii cu nişte persoane care vor să fiţi alături de ei într-un moment important al vieţii lor, la cununia religioasă, la botezul copilului care vor avea loc în curând.