Horoscop  30 Septembrie 2019 Sep30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Septembrie 2019

Horoscop 30 Septembrie 2019. Venituri suplimentare pentru nativii acestei zodii.O să le dăm de capăt chestiunilor dificile şi o luăm de la-nceput cu demersurile care să ne ducă spre un succes garantat.Vibraţia zilei este 3 şi o să ne bucurăm de un re-start în forţă.


BERBEC: Poate consultaţi un avocat care să vă spună cum să vă recuperaţi bani, bunuri, onoarea pătată, să fie o reabilitare în ochii voştri, în primul rând. Se poate s-aveţi o agendă încărcată şi să daţi zor să vă achitaţi onorabil, de toate obligaţiile de la slujbă, de la şcoală şi de cele de pe-acasă, asta ca să răsuflaţi uşuraţi.
TAUR: Vi se propune un parteneriat de afaceri şi o să vă asiguraţi că o să vă primiţi banii la timp pe ce munciţi, altminteri n-o să acceptaţi. Apar nişte cheltuieli care vă pot destabiliza bugetul, dar puteţi lua ce vă trebuie şi în rate, ca să nu rămâneţi fără niciun ban – dramuiți-vă banii.


GEMENI: O întâlnire emoţionantă, sunt nişte chestiuni legate de viaţă de cuplu pe care vreţi să le discutaţi. Poate-a venit scadenţa şi o să scoateţi nişte bani din buzunar să scăpaţi de o datorie, să rămâneţi doar cu ce e de luat pentru casa şi familie.
RAC: De sănătate ar fi bine să vă-ngrijiți, să nu lăsaţi să se acutizeze vreo boală. Încă vă mai gândiţi la contractul pe care-l aveţi de semnat, dacă să vă încumetaţi sau să-l amânaţi, să aflaţi exact despre ce e vorba că să aveţi certitudini.


LEU: Relaţia cu partenerul de cuplu trece într-o altă etapă, în care fiecare va trebui să dea dovadă de o şi mai mare toleranţă. O s-aveţi de rezolvat o serie de lucruri pe care le-aţi tot amânat, dar fără ele nu puteţi merge mai departe cu o afacere, cu studiile, cu o vânzare-cumpărare a unei case, a unei maşini.
FECIOARĂ: Apar nişte bani, în plus, poate din colaborări, sau o să se rotunjească bugetul familiei cu ce-aduce în plus partenerul de cuplu. Promite să fie bine la şcoală, la preocupările de tip intelectual şi să vă vedeţi mai des cu rudele apropiate şi cu grupul de prieteni s-aveţi activităţi comune.


BALANŢĂ: O să rulaţi nişte bani să plătiţi rate, facturi, şi să vedeţi ce bani vă rămân pentru cheltuieli de plăcere. O să faceţi tot ce trebuie ca să primiţi banii care vi se cuvin, să-i recuperaţi pe cei împrăştiaţi pe la prietenii pe care i-aţi împrumutat.
SCORPION: E cineva care e pe sufletul vostru şi poate veţi face casă bună împreună, c-aveţi condiţii astrale extra. Chiar dac-o s-aveţi mult de lucru o să le dovediţi pe toate, c-or să fie de toate categoriile şi n-o să simţiţi oboseala c-o s-aveţi satisfacţii profesionale.


SĂGETĂTOR: O persoană din anturaj vrea să fiţi un cuplu şi dacă vă simţiţi pe aceeaşi frecvenţă şi nu e nimeni în viaţa voastră o să acceptaţi. Se poate să-ncepeti nişte negocieri şi să vă ţineţi de capul angajatorilor până obţineţi ce v-aţi propus, sau, oricum, să nu lăsaţi prea multe de la voi.
CAPRICORN: Se poate să apară o ofertă de colaborare pe bani frumoşi, iar dacă o să meargă treaba o să mai prelungiţi o vreme. O să puteţi rezolva nişte acte care v-au dat de furcă de o bună bucată de vreme-ncoace şi o să daţi drumul proiectelor noi, care or să meargă în ritmul lor, unul mai lent.


VĂRSĂTOR: O să luaţi nişte bani de la serviciu, sau poate din particular vin ceva sume pe care nu le-aţi încasat atunci când trebuia. La voi un ritm alert, în tot ce-o să faceţi, e un moment de relansare, de expansiune şi o să faceţi apel la toate resursele interioare să daţi randament maxim pe toate planurile.
PEŞTI: Poate alegeţi o destinaţie de weekend, la reducere, şi mai luaţi o noapte, două, de cazare, să vă duceţi cu ai voştri. O să faceţi nişte demersuri bancare să vă descurcaţi cu ratele, facturile şi cu evenimentele majore din viaţa voastră, să nu trebuiască să vă-mprumutați decât dacă nu v-ajung banii.