Horoscop 30 Septembrie 2016 Sep30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Septembrie 2016

Horoscop 30 septembrie 2016. Balantele se ataseaza sufleteste de cineva, iar Racii primesc o suma de bani.O s-avem parte de surprize placute si o sa fim pe pozitii sa le raspundem cu aceeasi masura celor care au un gand, un gest bun pentru noi, sa fie reciprocitate.Vibratia zilei este trei si o sa ne putem deplasa spre orice zona de agrement, e unda verde la calatorii.

Horoscop 2016 BERBEC Sfera sentimentala este animata si o sa puteti face cunostinta cu cineva de care sa va simtiti atrasi din prima clipa. Se contureaza noutati la slujba, un parteneriat de succes v-ar scoate din starea de monotonie si v-ar deschide o noua perspectiva.
Horoscop 2016 TAUR Puteti cere unei banci o refinantare, niste inlesniri, ca sa va descurcati cu lucrurile importante, de calibru pe care le-aveti in plan. Va dati tot interesul sa iasa bine o lucrare si-o sa aveti norocul sa va mai ajute si o prietena, n-o sa fiti lasati la greu, cel putin in perioada asta..

Horoscop 2016 GEMENI Ati putea pleca de azi la odihna, la distractie impreuna cu fiinta iubita si sa va rupeti de stresul cotidian. Sunteti pe picior de plecare in excursie zilele-astea si se poate sa revedeti niste oameni care v-au lipsit pentru ca-i vedeti la intervale mari de timp.
Horoscop 2016 RAC E posibil sa luati bani din activitati particulare, sa va asigurati un venit suplimentar, s-aveti o rezerva de care sa nu v-atingeti. O sa puteti rezolva tot felul de maruntisuri fara de care nu puteti trece la alte proiecte si-o sa dati zor pana veti lichida toate restantele.

Horoscop 2016 LEU Treceti in revista proiectele in care sinteti implicati si vedeti pe care-l puteti dezvolta,sa va mearga si mai bine. E rost de distractie zilele-astea,sinteti in pregatiri,poate dati o petrecere si nu neaparat la voi acasa,poate fi si la restaurant si chiar in alt oras.
Horoscop 2016 FECIOARA Un cistig banesc,va intra niste bani care vor umple niste goluri serioase si o sa va descurcati frumos in perioada asta. O sa beneficiati de niste facilitati la slujba,sau in particular,daca sunteti implicati intr-o colaborare si o sa munciti cu alta tragere de inima.

Horoscop 2016 BALANTA Se pare c-o sa va atasati sufleteste de cineva cu care sunteti compatibili si o sa sa se infiripe o frumoasa poveste de dragoste. E posibil sa obtineti o legalizare dupa lungi asteptari si va puteti dezvolta afacerile, or sa va intre banii pe care nu i-ati mai putut lua pentru ca va lipseau niste acte.
Horoscop 2016 SCORPION Se poate sa primiti un cadou si sa va bucurati mai ales de atentia cu care va-nconjoara niste oameni dragi. Posibila reusita la nivel de grup, fie la job, fie la scoala si-o s-aveti parte de o deschidere, intrati intr-o alta clasa valorica.

Horoscop 2016 SAGETATOR Se poate sa revedeti un om la care tineti dupa o lunga absenta si sa continuati relatia ca si cum nu v-ati vazut de ieri. Se contureaza un eveniment in care-o sa va implicati fiindca are legatura si cu familia voastra si-o sa puneti umarul serios la treaba.
Horoscop 2016 CAPRICORN Se prea poate sa semnati un act important si sa deveniti stapini pe situatie, sa scapati de provizorat. Poate va luati cazare pentru o zi, doua la o cabana la munte sau intr-o tara de care sunteti inamorati, si-o sa fie un week-end romantic.

Horoscop 2016 VARSATOR O sa-si faca efectul un tratament, o cura, o metoda de vindecare si-o sa va recapatati energia. Ati avea de unde sa incasati niste bani, poate fi un rest de plata de-acum vreo luna si-o s-aveti bani de buzunar sa va duceti prin oras sa va distrati.
Horoscop 2016 PESTI O sa va pice cu tronc cineva care seamana mult cu voi si o sa formati un cuplu de admirat. Poate va pregatiti de plecare in alta localitate ca sa va-ntilniti cu prieteni, rude care sarbatoresc ceva maine, o fi vreo nunta sau are loc un botez.
Horoscop Azi 30 Septembrie 2016