Horoscop 30 Noiembrie 2016 Nov30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Noiembrie 2016

Horoscop 30 noiembrie 2016. Capricornii fac o schimbare, Pestii primesc o promovare.Horoscop prezentat de Neti Sandu. E acalmie pe cer, asa ar trebui sa fie si-n sufletul nostru, sa ne bucuram de tot ce ni se intampla, de ce putem face bun pentru ceilalti si sa facem o sarbatoare din ziua de azi.Vibratia zilei este 3 si sa spunem clar ce ne dorim si ce NU.

Horoscop 2016 BERBEC – E posibil sa vi se pregateasca o surpriza placuta, sa se vorbeasca despre casatoria care va avea loc cat de curand. Poate va luati bilete de vacanta, sa plecati la distractie cu ai vostri, iar daca aveti un buget restrans poate-i trimiteti doar pe copii sa se bucure de zilele libere.
Horoscop 2016 TAUR – Parc-ar fi o suma de bani in drum spre voi si sa speram ca n-o sa se opreasca in buzunarul altuia, ci direct la voi in cont. Faceti rost de bani, poate vi se platesc orele suplimentare, luati vreo prima, poate vi se mareste salariul, sau veti primi niste compensatii care sa va unga pe suflet.

Horoscop 2016 GEMENI – Ati putea semna un contract de colaborare sau poate fi creditul pe care vi-l acorda vreo banca. E cineva care vrea sa va-ntalniti, poate are ceva important sa va spuna la telefon, pare sa fie ceva de corazon.
Horoscop 2016 RAC – Se rezolva o problema cu locuinta, poate-ati dat sfoara-n tara sa va mutati altundeva sau sa vindeti un teren. Cine stie ce noutati de sfarsit de an apar la serviciu si o sa schimbati ritmul, poate si departamentul, e posibil sa primiti niste bani in plus, vreo prima.

Horoscop 2016 LEU – O sa va-ntelegeti mult mai bine cu cei tineri, cu copiii, va fi un grad inalt de toleranta de ambele parti. Se poate sa aflati cat de mult ii lipsiti acelei persoane de care sunteti interesati, la care tineti si pe care-o vreti in viata voastra – pentru totdeauna.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi si sa va-ncarcati cu energie pozitiva, sa va revitalizati. Poate faceti un efort financiar sa va puneti casa la punct, sa va luati alta noua sau ii ajutati cumva, pe parinti, pe bunici, care nu se descurca prea bine cu banii.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa luati parte la un eveniment de familie, pe care-l pregatiti cu lux de amanunte ca sa fie spectaculos – la sfarsit de saptamana. Activitatile de grup va tin in priza si o sa aveti un bun randament la treaba, fie ca vorbim despre munca intelectuala sau fizica, e o solidaritate acolo.
Horoscop 2016 SCORPION – E posibil sa va dea cineva inapoi o datorie si sa va puteti misca, sa iesiti in oras, sa va mai destindeti un pic. Se-anunta bani, in mana, pe hartie, poate semnati un contract care v-ar asigura un venit constant, ca s-aveti un nivel de trai mai ridicat.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Intalnire de cinci stele, cu cineva care simte lucruri frumoase pentru voi si pare sa fie ceva reciproc, de fapt o sa va convingeti imediat. Noutati, vesti dintre cele mai bune, se poate sa primiti cadouri si daca e ziua voastra de nastere, de nume, si daca e o zi obisnuita.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa faceti o schimbare in viata voastra si o sa fiti mai increzatori in fortele voastre, o sa le dovediti celor din jur ca sunteti capabili de lucruri marete. Sunt cateva lucruri din trecut de care-ar fi minunat sa scapati, le puneti funda si le lasati acolo in trecut, ca sa puteti incepe o viata noua.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate sa dati avansul pentru o casa, ori poate vreti sa va luati masina cu, sau fara imprumut, ca poate-ati strans bani, de avans macar. Vi se fac niste oferte de colaborare si poate mai cereti o parere in dreapta si-n stanga sa stiti cu cine aveti de-a face ca sa faceti cea mai buna alegere.
Horoscop 2016 PESTI – Poate va aflati pe o lista de promovare, c-ati adus beneficii firmei la care lucrati si o sa primiti si o rasplata, se pare. E un motiv de sarbatoare, poate in afara sfantului Andrei, va duceti la o intrunire festiva, se dau premii, va exprimati un punct de vedere, tineti un toast, sa fie frumos.
Horoscop Azi 30 Noiembrie 2016