Horoscop 30 Mai 2023 May29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Mai 2023

Horoscop 30 mai 2023, cu Neti Sandu. Iniţiativele vă reuşesc și o să puteţi lansa la apă un nou proiect.Horoscop 30 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Iniţiativele vă reuşesc, tonus de competiţie avem şi o să ducem la bun sfârşit tot ce ne-am propus.Vibraţia zilei este 3 şi adevărul iese la iveală să nu-l ocolim.

Horoscop 30 mai 2023 – BERBEC – Apare o sumă de bani care vă poate fi de mare folos dacă vreţi să vă cumpăraţi o casă, ori s-o reamenajaţi, sau ca să plecaţi măcar în weekend, dacă nu în concediu.
Horoscop 30 mai 2023 – TAUR – O să puteţi recupera acte, bani, o proprietate pentru care vă luptaţi, poate, de mulţi ani şi o să simţiţi că vi s-a făcut dreptate.

Horoscop 30 mai 2023 – GEMENI – Poate intraţi într-o activitate de grup ca s-aveţi mai mult spor, că se poate să servici o cauză, să faceţi parte dintr-o fundaţie filantropică.
Horoscop 30 mai 2023 – RAC – O să vă mai ocupaţi şi de voi, adoptaţi alt stil vestimentar, vă schimbaţi coafură, şi poate ţineţi şi o dietă ca să mai slăbiţi, să arătaţi şi mai bine.

Horoscop 30 mai 2023 – LEU – Iniţiativele vă reuşesc, o să puteţi lansa la apă un nou proiect şi să meargă totul şnur, ca o să conteze experienta acumulată.
Horoscop 30 mai 2023 – FECIOARĂ – Vă intră bani, pot fi din salariu, dar şi din surse colaterale că se activează casa banilor şi-atunci poate vine şi partenerul de cuplu cu alţi bani acasă.

Horoscop 30 mai 2023 – BALANŢA – Prezenţa cuiva o să v-aducă o doză în plus de bunădispoziţie şi o să vă mobilizaţi să faceţi şi acele lucruri mai delicate pe care vi le-aţi propus demult.
Horoscop 30 mai 2023 – SCORPION – E cineva care vă vrea în echipa ca să puneţi bazele unei afaceri şi o să mergeţi pe încredere că e o persoană serioasă a cărei muncă vorbeşte de la sine.
Horoscop 30 mai 2023 – SĂGETĂTOR – O să luaţi nişte bani din urmă şi vă reglaţi din punct de vedere financiar, o s-aveţi cu ce pleca pe ici pe colo c-aveţi planuri de călătorie.

Horoscop 30 mai 2023 – CAPRICORN – E cineva care vede în voi un posibil partener de viaţă şi o să vă analizaţi sentimentele ca să ştiţi dacă mergeţi şi voi pe aceeaşi idee, dacă nu sunteţi într-o relaţie.
Horoscop 30 mai 2023 – VĂRSĂTOR – O reuşită care o să vă propulseze în carieră, o să vă deschidă nişte uşi, veţi cunoaşte alt gen de profesionişti şi o să puteţi fi exemplu pentru cei care vă admiră.
Horoscop 30 mai 2023 – PEŞTI – Se poate să bateţi palma pentru un proiect care v-ar aduce o sumă importantă de bani şi nişte oameni în jurul vostru care să secondeze la treabă.