Horoscop  30 Iunie 2019 Jun30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Iunie 2019

Horoscop 30 iunie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea o supriză care va schimba totul.Horoscop 30 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să alegem lucruricare să ne facă plăcere să hrănim şi corpul şi sufletul, să mai dezmorţiţi câte ceva pe dinăuntru.Vibraţia zilei este 3 şi putem spune ce ne dorim c-avem şanse să se împlinească.Ce se întâmplă cu fiecare zodie:


HOROSCOP 30 IUNIE 2019 BERBEC – O să refaceţi grupul de prieteni cu care-aţi călătorit o-ţi fi parcaticat şi nişte sporturi şi le căutaţi din nou prezenţa acestor oameni. O să vă entuziasmeze o veste, poate şi sosirea cuiva care înseamnă şansa voastră de a vă reface o căsnicie, sau o relație sentimentală care se pierduseră pe drum.
HOROSCOP 30 IUNIE 2019 TAUR – O invitaţie la un concert, un spectacol sau ca să vă plimbaţi, poate şi în alt oraş şi să rămâneţi peste noapte. Voi se pare c-aţi găsit calea spre inima partenerului de cuplu şi o să vă faceţi program de plimbări, mondenităţi, să staţi cât mai mult împreună, să nu va mai înstrăinaţi.


HOROSCOP 30 IUNIE 2019 GEMENI – Aţi putea da o fugă la prietenii dintr-o staţiune turistică şi să vă-ntoarceţi eventual, mâine seară, cu alt tonus- refăcut. Sunt ceva evenimente la care v-aţi putea duce şi să fie distracţie, după o săptămână solicitantă, şi oricum o să mai uitaţi de grijile cotidiene.
HOROSCOP 30 IUNIE 2019 RAC – E cineva care v-a pregătit o surpriză şi o să vă schimbe cu totul starea de spirit și percepţia despre relaţia voastră. Se pare c-o să puteţi repara nişte relaţii şi de prietenie şi de cuplu, chiar şi de afaceri, cu colegii şi o să puteţi merge mai departe fără probleme.


HOROSCOP 30 IUNIE 2019 LEU – Se poate să vă invite cineva la plimbare şi să descoperiţi c-aveți suficient de multe lucruri în comunsa puteţi deveni un cuplu. O să vă mobilizaţi uşor dacă e de ajuns în alt oraş, la odihnă sau la distracţie, pentru că ştiţi c-o să vă-ntâlniţi cu oameni care vă iubesc şi pe care nu i-aţi mai văzut de mult.
HOROSCOP 30 IUNIE 2019 FECIOARĂ – E cineva care v-a tot făcut curte de la distanţă şi-acum se-apropie, ca să vedeţi dacă e chimiue sau nu. O să faceţi ceva pe care vi l-aţi propus mai demult, dar nu se ivea cel mai nimerit context, acum însă apare omul, la locul potrivit ca să rezolvaţi o situaţie.


HOROSCOP 30 IUNIE 2019 BALANŢA – Se revanşează cineva şi vă scoate la masă, în oraş, c-aveţi multe să vă spuneţi şi să mai puneţi nişte lucruri la punct. Se poate să fiţi invitaţi la un eveniment festiv şi să încropiţi aşa, din mers, o afacere, la o cafea, un suc şi să vă puneţi pe treabade luni încolo.
HOROSCOP 30 IUNIE 2019 SCORPION – Se poate să vă scoată cineva la plimbare şi să ajungeţi chiar la malul mării sau la munte undeva. Voi sunteţi pe punctul de a relua o relaţie care să va-ntregeasca sufleteşte şi să va-ntemeiati o familiepentru că sunteţi, în sfârşit pregătiţi.


HOROSCOP 30 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR – Poate sunteţi invitaţi la o aniversare, un botez şi dacă sunteţi în cautarea perechii de suflet, aveţi toate şansele s-o şi găsiţi. O să tot primiţi invitaţii pe la diverse manifestări de pe scena socială şi o să alegeţi câte ceva care să vi se potrivească în momentul de față şi să fie chiar o rampă de lansare.
HOROSCOP 30 IUNIE 2019 CAPRICORN – Se pare că e cineva din trecut care vrea să ştie sigur dacă va mai puteţi împăca sau e-nchisă poveste – vedeţi. Se pare că simţiţi nevoia să vă mai vedeţi şi cu rudele apropiate, să vă şi ajutaţi dacă cineva are nevoie şi o să puneţi la cale nişte evenimente de familie.


HOROSCOP 30 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR – O să onoraţi invitaţia la o aniversare, sau o ieşire la iarbă verde, la un picnic, un branch şi o să fie frumos. Voi păreţi gata pregătiţi pentru o nouă provocare în viaţa personală şi o să luaţi în serios invitaţia la plimbare la malul mării sau să ieşiţi la o cafea.
HOROSCOP 30 IUNIE 2019 PEŞTI – Apare cineva care e pe lungimea voastră de un da şi se pare c-o să faceți casă bună împreună şi să vă şi puteţi căsători. Se poate să ieşiţi mai des pe la mondenităţi şi să fiţi în centrul atenţiei, să legaţi prietenii cu oameni influenţi care să vă sprijine în carieră.