Horoscop 30 Iulie 2022 Jul30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Iulie 2022

Horoscop 30 iulie 2022 cu Neti Sandu. Zodia care își găsește marea dragoste.Horoscop 30 iulie 2022 cu Neti Sandu. Este o zi cu surprize. O să ne drămuim în așa fel timpul încât să ne ajungă pentru familie, casă și să respirăm și noi alt aer, curat!Vibrația zilei este 3 și e undă verde la călătorii. E de profitat!


Horoscop 30 iulie 2022 – BERBEC – Inițiativele vă reușesc, aveți inspirație, sunt oameni care depind de voi și o să le pregătiți surprize celor dragi pentru că aveți o energie debordantă.Se poate să vă întâlniți marea dragoste și să trăiți clipe de vis. E anul vostru special, e un timp al vostru.
Horoscop 30 iulie 2022 – TAUR – Poate vă apucați de un dereticat pe acasă, eliminați obiectele care ocupă locul degeaba, căpătați mai mult spațiu și o să ieșiți diseară și la o plimbare.Poate faceți o tratație că ați reușit la un examen, că v-ați luat un job, că ați primit cea mai frumoasă declarație de dragoste.


Horoscop 30 iulie 2022 – GEMENI – E un du-te-vino, la voi! Poate aveți musafiri sau vi se năzare s-o porniți spre mare, munte sau prin împrejurimi ca să faceți mișcare că nu vă place monotonia.O reușită în cadrul grupului de prieteni, poate luați un premiu, câștigați niște bani
Horoscop 30 iulie 2022 – RAC – Le-oți fi făcut vreo promisiune părinților sau unor rude mai în vârstă și o să țineți neapărat să vă respectați cuvântul dat și vă conformați, le faceți o vizită.Se poate să vă duceți la o petrecere de nuntă și să vă distrați, să vă încărcați frumos bateriile.Vă convoacă la o discuție un partener de afaceri care vine cu o ofertă generoasă, de nerefuzat!


Horoscop 30 iulie 2022 – LEU – Vă dați întâlnire cu prietenii pentru că e o aniversare sau se căsătorește un cuplu, e o sărbătoare și o să vreți să fiți și voi de față.Cineva la care țineți are câte ceva să vă reproșeze, dar numai ca să se îmbunătățească relația.Vă întrețineți cu niște oameni care vă propun un business și o să negociați, nu vă aruncați că-n bazin!
Horoscop 30 iulie 2022 – FECIOARĂ – Apare cineva care se bucură că puteți fi din nou împreună și poate duceți relația la următorul nivel, că aveți resurse interioare și vă doriți acest lucru, că vă completați frumos.Se poate să vă facă cineva o vizită și să petreceți mai mult de o zi împreună, că e o companie agreabilă.Poate vă invită la un branch cineva căruia i-ați lipsit și ies la iveală niște adevăruri tăinuite.


Horoscop 30 iulie 2022 – BALANȚĂ – Vă scoate cineva la o cafea și de aici poate începe o frumoasă poveste de dragoste care să ducă și la căsătorie, anul ăsta sau următorul, dacă nu sunteți căsătoriți.O să dispuneți de niște bani și poate o să dați o fugă acolo unde vă priește cel mai tare, la munte sau la malul mării.O să vă dați întâlnire cu grupul de prieteni cu care aveți multe în comun și o să puneți la cale o vacanță
Horoscop 30 iulie 2022 – SCORPION – Poate vă dați întâlnire cu cineva cu care v-ați conversat doar pe rețelele de socializare și o să vedeți la fața locului cât de bine vă înțelegeți.Se poate să stați la o vorbă – de afaceri – cu cineva care vrea să dați drumul unei colaborări promițătoare, din toate punctele de vedereE cineva care nu vrea să vă piardă și o să vă puteți exprima și voi sentimentele, să știe omul ce are de făcut.


Horoscop 30 iulie 2022 – SĂGETĂTOR – E loc de mai bine în relația de cuplu și o să vă duceți pe un teren neutru că să mai ardeți niște tensiuni, să rostiți niște adevăruri.Poate vă ocupați și de casă în prima parte a zilei și vă rămâne timp și pentru prieteni, să stați la povești, să vă distrați.Sunt niște cheltuieli de familie care se pot tranșa la un grătar, la un pahar de vin, și totul se normalizează.
Horoscop 30 iulie 2022 – CAPRICORN – O să vă bucurați de revederea cuiva care a lipsit o bună bucată de vreme din viață voastră și o să puteți reface punțile de comunicare, că există iubire.Poate vă luați o noapte, două, de cazare într-o stațiune turistica să respirați alt aer.O să vă dați voie să cheltuiți mai mult decât v-ați propus pentru că e pentru ziua cuiva de naștere sau de cununie.


Horoscop 30 iulie 2022 – VĂRSĂTOR – Sunt câteva chestiuni de pus la punct în relația de cuplu și sunteți dispuși să mai lăsați de la voi, că iubirea iartă și o să vă bucurați de o relație îmbunătățită.E un eveniment cu pretenții la care ar trebui să vă duceți și o să aveți prilejul să revedeți oameni dragi care v-au lipsit.
Horoscop 30 iulie 2022 – PEȘTI – O să întoarceți buzunarele pe dos că să faceți rost de o sumă de bani să vă puteți mișca, să dați o raită pe la malul mării sau poate căutați răcoarea muntelui.O să vi se facă o surpriză plăcută și voi chiar știți să vă bucurați, că există acea nevoie interioară de hrană spirituală.