Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Iulie 2021

Horoscop 30 iulie, cu Neti Sandu. Peștii vor face pasul cel mare.Horoscop 30 iulie, cu Neti Sandu. O să prindem din zbor un pont dacă o să fim pe recepţie, că totul se petrece în mare viteză şi nu e de pierdut timpul.Vibraţia zilei este 11 şi o să avem prilejul să facem alegeri înţelepte.


HOROSCOP 30 IULIE 2021 BERBEC – E posibil să schimbaţi mobilierul, să vă mai luaţi şi alte lucruri prin casă şi să se subţieze contul. Se conturează un proiect nou la serviciu şi o să fie de lucru, nu glumă, poate va mai luaţi încă un job şi o să fie solicitant, însă or să se-adune şi banii.
HOROSCOP 30 IULIE 2021 TAUR – E momentul să vă gândiţi la o familie, dacă n-aveţi, că vă doriţi probabil copii, şi armonia unei familii împlinite. Poate reluaţi o preocupare de timp liber, un hobby, mai ales dacă sunteţi în vacanţă şi vă e dor de ceva care va destinde, poate fi un sport.


HOROSCOP 30 IULIE 2021 GEMENI – Se poate să pregătiţi un examen, poate vă prezentaţi la un concurs şi o să fie cu succes, s-aveţi încredere. Se poate să se fi amânat o plecare în concediu, dar o să puteţi pleca în curând. Vor fi condiţii dintre cele mai bune şi o s-aveţi şi bani.
HOROSCOP 30 IULIE 2021 RAC – Se poate să bateţi palma pentru un contract care v-ar asigura un venit constant şi să vi se şi mulţumească în mod public pentru ce-aţi lucrat. O să faceţi tot ce vă stă în putinţă să-i ajutaţi pe nişte fraţi, nepoţi, cineva din familie are nevoie de ajutorul vostru şi o să fiţi prompţi în replică.


HOROSCOP 30 IULIE 2021 LEU – O să puteţi legaliza o situaţie, bateţi palma pentru un proiect care o să vă propulseze în carieră. O energie debordantă şi puteţi răsturna munţii, să-ncepeti proiecte noi şi să lucraţi şi în paralel ca să luaţi bani mai mulţi în perioada asta.
HOROSCOP 30 IULIE 2021 FECIOARĂ – Sunt plăți obligatorii de făcut, dar se-anunţă şi bani suplimentari în perspectivă, că se ivesc nişte colaborări. Un suflu de prospeţime la voi şi o să faceţi treabă, ca de obicei, dar o să mai faceţi câte ceva şi pentru sufletul vostru că să daţi refresh lookului.


HOROSCOP 30 IULIE 2021 BALANŢĂ – Vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri să vedeţi care e cea mai bună variantă de contract şi pe ce termen. Sunt nişte oameni care contează pe ajutorul vostru şi o să-i serviţi cu ce se poate, că voi chiar daţi dovadă de generozitate, față de toată lumea.
HOROSCOP 30 IULIE 2021 SCORPION – Vă puteţi asocia cu nişte parteneri de afaceri să daţi drumul unui proiect care o să vă ţină în priză şi o să vă asigure banii în cont. Vi se mulţumeşte în mod public pentru ceva care se bucură de aprecierile celor din jur, şi o să fie un câştig, probabil şi în plan financiar.


HOROSCOP 30 IULIE 2021 SĂGETĂTOR – Poate-i daţi un răspuns persoanei care vă invită într-o plimbare în alt oraş şi-i spuneţi când puteţi ajunge. Se-anunţa bani, c-aţi muncit mult în această primă jumătate a anului şi o să plecaţi în concediu, sau vă puneţi banii la păstrare pentru investiţii serioase.
HOROSCOP 30 IULIE 2021 CAPRICORN – O să gestionaţi ca lumea, banii din cont, să v-ajungă pentru cheltuielile curente, în primul rând şi apoi pentru plimbare. Se poate să vă hotărâţi şi brusc să vă duceţi într-o excursie pe litoral, poate şi-n altă ţară vecină şi o să fie o destindere, c-aţi muncit din cale-afară.


HOROSCOP 30 IULIE 2021 VĂRSĂTOR – Se-adună bani c-aţi lucrat mai demult, la un proiect, şi n-aţi fost plătiţi la timp – se rezolvă. E de luat o decizie referitoare la un contract care v-ar aduce profit, dar nu se-ntrunesc toţi factorii – lipsesc nişte condiţii de bază.
HOROSCOP 30 IULIE 2021 PEŞTI – Poate v-aţi convins, în sfârşit, c-aţi făcut o alegere bună în privinţa partenerului de cuplu şi poate vă logodiţi, vă căsătoriţi. Apar cheltuieli neprevăzute, dar şi bani la care nu v-aţi fi aşteptat că or fi bani din colaborări care s-or fi încheiat demult şi or fi nişte rămăşiţe.