Horoscop  30 Iulie 2019 Jul30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Iulie 2019

Horoscop 30 iulie, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de un nou început.HOROSCOP 30 IULIE 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi a schimbărilor. Ni se împlinesc nişte aşteptări, dar vor fi şi lucruri la care nu ne-am fi gândit în ruptul capului c-ar putea să ni se-ntâmple, noi să fim pe fază.Vibraţia zilei este 3 şi să vorbim clar, să nu se-nţeleagă altceva.Ce se întâmplă în fiecare zodie:


HOROSCOP 30 IULIE 2019 BERBEC – Se poate s-aveţi câteva evenimente în care să vă implicaţi cu câte ceva şi să pregătiţi nişte bani pe care o să-i daţi la momentul respectiv.Descoperiţi câteva posibilităţi de a vă petrece la modul cel mai plăcut timpul liber şi s-ar putea să vă coste mai puţin, la super ofertă.
HOROSCOP 30 IULIE 2019 TAUR – Se poate să schimbaţi mobila sau altceva necesită nişte modificări de care se vor bucura toţi ai voştri.O să vă puteţi deplasa şi în scop de afaceri şi personal în ţară, ori în străinătate, şi-o să vă-ntoarceţi cu bateriile-ncărcate c-aveţi multe de vizitat.


HOROSCOP 30 IULIE 2019 GEMENI – Poate daţi concurs pentru ocuparea unui post mai bine plătit, sau doar vă-nscrieți în competiţie şi vă ocupaţi de restul după concediu.O să perfectaţi acte, situaţii ca să vă puteţi deplasa şi să profitaţi de accesul la nişte săli, spaţii ca să rezolvaţi şi treburi de serviciu şi personale, să lucraţi pe mai multe planuri.
HOROSCOP 30 IULIE 2019 RAC – O să puteţi repara o căsnicie, o relaţie sentimentală care mai are viaţa-n ea şi o să fiţi fericiţi.Vin bani mai mulţi – pot fi şi din urmă, dar şi pentru că lucraţi în plus şi cel puţin în perioada asta se strâng bani frumoşi, dacă nu cumva se permanentizează sumă, c-o fi o mărire de salariu.


HOROSCOP 30 IULIE 2019 LEU – Sunt chestiuni de suflet pe care le puteţi rezolva stând de vorbă cu persoana care a zgândărit ceva pe dinăuntru şi o să vă găsiţi liniştea.Energie, chef de viaţă, de treabă, să-ncepeți lucruri noi care să vă propulseze în carieră şi vă gândiţi serios şi la o relaţie de cuplu.
HOROSCOP 30 IULIE 2019 FECIOARĂ – Poate vă alăturaţi unui grup ca să desfăşuraţi o activitate care să vă pună în valoare nişte calităţi pe care nu le etalaţi prea des.Încep să se vadă problemele de sănătate pe care nu le-aţi luat în seama atunci când au apărut şi nu mai puteţi continua aşa, e de mers la un control medical.


HOROSCOP 30 IULIE 2019 BALANŢĂ – Se poate să câştigaţi mai mulţi bani c-o să lucraţi în paralel la mai multe proiecte, colaborări. O să vă faceţi şi mai cunoscute meritele, c-o să fiţi puşi în lumina reflectoarelor, poate aţi ieşit cu ceva nou care-o să placă unui public anume.
HOROSCOP 30 IULIE 2019 SCORPION – Se iveşte ocazia să plecaţi pe undeva la odihnă, la distracţie poate şi la un tratament balnear ce să vă relaxaţi – şi ieftin.Se poate să ieşiţi şi voi la rampă cu ceva nou care să v-ajute să vă faceţi reclamă, să atrageţi sponsori, clienţi pentru proiectele voastre şi să daţi lovitura în afaceri.


HOROSCOP 30 IULIE 2019 SĂGETĂTOR – Sfera străinătăţii vă invită la drum, să vă plimbaţi şi cu treaba şi de plăcere, poate v-aşteaptă cineva să vă petreceţi restul vieţii acolo.Noutăţi de mai multe feluri, pot apărea şi toate odată şi pe rând, şi o să puteţi folosi câteva oportunităţi, deloc de neglijat: e anul vostru special.
HOROSCOP 30 IULIE 2019 CAPRICORN – Apare cineva care vrea să-i daţi un răspuns dacă vreţi să formaţi un cuplu sau nu poate fi vorba despre aşa ceva.O să rezolvaţi lucruri care trenează de multă vreme, or fi şi complicate, dar o să ieşiţi învingători din toate încercările, c-aveţi resurse interioare nelimitate pe care le accesaţi.


HOROSCOP 30 IULIE 2019 VĂRSĂTOR – Vă puteţi gândi serios la căsătorie şi să faceţi planuri pentru evenimentul în sine ori poate va fi o ceremonie de botez.O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să contribuiţi şi voi cu ceva la un program din care-aţi avea de câştigat şi voi şi beneficiarii, nişte persoane defavorizate.
HOROSCOP 30 IULIE 2019 PEŞTI – O să vă mai luaţi câte ceva prin casă, poate zugrăviţi înainte şi o să faceţi totul lună la voi acasă.Se poate să aflaţi veşti care să vă bucure, să vă dea speranţe de viaţă mai bună, poate-o s-o duceţi mai bine şi cu banii, se pot schimba mai multe în bine.