Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Decembrie 2020

Horoscop 30 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii trebuie să facă o alegere în viața lor.Horoscop 30 decembrie 2020, cu Neti Sandu. O să ne pliem pe cerințele prezentului și o s-avem grijă de noi, de familie și-apoi de restul, să ne punem la adăpost.Vibrația zilei este 3 și comunicarea face toți banii.


HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 BERBEC – Voi aveți de luat bani, poate și vreo diplomă de angajat-model sau cel mai bun din clasă, de la niște cunoscuți, un training și o să vă simțiți onorați.
HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 TAUR – Se va lua o decizie legată de plecarea voastră pentru câteva zile undeva, sau măcar pentru o zi, să-i faceți o vizită cuiva drag.


HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 GEMENI – Vă intră bani și or să fie și cheltuieli pentru aprovizionare ca să eliminați și ultimele facturi, că de rate oți fi scăpat.
HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 RAC – Întrevedere cu cineva care vine cu o promisiune de viață fericită împreună și chiar dacă o să fiți reticenți la-nceput, o să fiți convinși cu timpul.


HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 LEU – O să recuperați, poate, chiar toți banii care vi se cuvin și o să aveți și pentru o plimbare, sau alte lucruri pe care nu vi le permiteați, o să-i întrebați pe ai voștri ce preferă.
HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ – Veți acorda, în continuare, atenție locuinței, să mai cumpărați ceva util și s-arate și bine, și n-o să vă neglijați nici pe voi că vreți să fiți prezentabili.


HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 BALANȚĂ – Vin, în sfârșit, banii pe care i-ați cerut și o să aveți pentru casă, familie și pentru o plimbare, ceva, care nu era în program zilele astea.
HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 SCORPION – Apare cineva care vrea un răspuns ferm de la voi și o să faceți o alegere – să fiți împreună sau fiecare pe drumul lui.


HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR – Sunteți în formă, o să faceți diverse lucruri care să-i mulțumească pe ceilalți, pentru că asta o să fie marea noastră satisfacție.
HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN – O să lichidați toate restanțele ca să nu pierdeți vremea și să vă treziți că se-ncheie anul fără finalizările pentru care ați muncit.


HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR – Se pare c-o să luați și restul de bani pe care nu i-ați luat când fusese stabilit și o să vă descurcați cu cheltuielile de ultimă oră.
HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 PEȘTI – Poate-abia acum reușește să vină cineva care și-a dorit să fiți împreună și voi la fel și o să vă armonizați.