Horoscop  30 Decembrie 2019 Dec30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Decembrie 2019

Horoscop 30 decembrie 2019. Taurii primesc bani sau un cadou de la serviciu.Horoscop 30 decembrie 2019. Avem un tonus care ne permite să facem multă treabă şi drumuri şi pregătiri de tot felul şi să lichidăm toate restanțele.Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem tot ce-am fi vrut şi n-am avut curaj.


Horoscop 30 decembrie 2019 BERBEC – Vin prieteni de prin ţară, şi o să vă armonizaţi cu cei cu care-aveti un interes comun, să vă vedeţi de revelion sau plecaţi undeva a doua, a treia zi, în plimbare.
Horoscop 30 decembrie 2019 TAUR – O să mai aveţi de luat nişte bani, sau vreun cadou din partea firmei la care lucraţi şi o să le consideraţi o adevărată recompensă, un ajutor sosit la țanc.


Horoscop 30 decembrie 2019 GEMENI – Vă faceţi programul în funcţie de responsabilităţile care vă revin, faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi tot împreună plecaţi la drum de azi să nu ajungeţi prea târziu.
Horoscop 30 decembrie 2019 RAC – Cu un telefon, cu mesaje pe unde-i prindeţi pe datornici le cereţi banii ca s-aveţi şi voi o rezervă, să vă puteţi duce în plimbare, în vizită, să nu fifi constrânşi să rămâneţi în casă.


Horoscop 30 decembrie 2019 LEU – O să vă facă o ofertă de plecat în excursie cineva care vrea să vă recucerească şi o să alegeţi dacă să acceptaţi sau nu, în funcţie de sinceritatea cu care vă abordează.
Horoscop 30 decembrie 2019 FECIOARĂ – O să dedicaţi mare parte din timp preocupărilor gospodăreşti şi o să gestionaţi că lumea timpul încât să v-ajungă şi pentru un scurt respiro, să nu vă epuizaţi.


Horoscop 30 decembrie 2019 BALANŢA – Sfera sentimentală e animată şi-o să primiţi un răspuns afectiv, iar dacă n-aveţi niciun companion, apare el de undeva, din clipă-n clipă, acu-acu !
Horoscop 30 decembrie 2019 SCORPION – Faceţi pregătirile la foc continuu, poate pentru c-o să primiţi musafiri şi vreţi să fie încântaţi oamenii, şi să primiţi voi aprecieri, să fie toată lumea mulţumită.


Horoscop 30 decembrie 2019 SĂGETĂTOR – Poate vă-ntâlniţi la o cafea cu amicii şi fixaţi câte ceva pentru zilele de după revelion ca să faceţi mişcare, să vă distraţi împreună.
Horoscop 30 decembrie 2019 CAPRICORN – Apar noutăţi pe mai multe planuri şi o să fructificaţi momentele – cheie – să semnaţi contracte, să luaţi bani şi să faceţi nişte achiziţii avantajoase.


Horoscop 30 decembrie 2019 VĂRSĂTOR – Sunt ceva bani, vreo rămăşiţă pe care-o s-o foloseşti la cumpărături să luaţi şi ultimele lucruri care v-au mai rămas, şi fără de care nu concepeţi revelionul.
Horoscop 30 decembrie 2019 PEŞTI – O să petreceţi câteva ore pe drum şi o să aveţi tâmpo să vă odihniţi, o să vă acordaţi un timp al vostru să pregătiţi toate cele şi pentru voi şi pentru musafiri.