Horoscop 30 Aprilie 2024 Apr29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Aprilie 2024

Horoscop 30 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se bucură de o serie de vești bune.Horoscop 30 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să fim în priză, și la serviciu, și casă, poate plecăm, deja, undeva ca să petrecem 1 Mai, sărbătorile pascale și o să avem o stare de bine, de bunădispoziție.Vibrația zilei este 3 și e tocmai bine pentru călătorii și activitățile de grup.


Horoscop 30 aprilie 2024 – Berbec – Aveți planuri mari și de 1 mai și de Paște și o să reușiți să ajungeți acolo unde v-ați dorit și să vă vedeți cu cei care vă așteaptă în țară, sau în străinătate.Se poate să fiți invitați la o petrecere, un spectacol și să fie distracție, să fiți în centrul atenției.
Horoscop 30 aprilie 2024 – Taur – O să vă bucurați de o serie de vești bune și invitații pe ici, pe colo și o să alegeți în funcție de timp liber, de anturaj și bani, că dacă e prea departe va trebui să luați avionul.O atmosferă caldă în familie, vi se pregătesc surprize, și poate și voi ați păstrat la secret câte ceva pentru ai voștri.


Horoscop 30 aprilie 2024 – Gemeni – Întrevedere cu cineva care vrea să se asigure că o să puneți umărul la proiectul pe care vi l-a propus și dacă o să fiți de acord îi spuneți după ce vă întoarceți din vacanță.E bine să vă îngrijiți de sănătate, să vă luați niște măsuri de precauție, poate aveți și un tratament prescris.
Horoscop 30 aprilie 2024 – Rac – Se poate să primiți o invitație pentru mâine, de nerefuzat, dar e greu de crezut că o să renunțați la programul pe care vi l-ați făcut că sunteți statornici.Se poate să vină cineva în vizită și să rămână câteva zile, dacă o să vrea să fiți împreună și de Paște.


Horoscop 30 aprilie 2024 – Leu – E posibil să mai luați niște bani de la serviciu și să faceți aprovizionarea ca să vă ajungă pentru după sărbători, după 8 mai încolo.Poate vă faceți timp să treceți și pe la părinți, bunici, zilele acestea, să le duceți ce au nevoie și să-i faceți să vă simtă aproape.
Horoscop 30 aprilie 2024 – Fecioară – E o dezordine în dreptul banilor, din cauza cheltuielilor, și o să faceți un efort să vă gestionați banii ca să vă ajungă pe toată perioada sărbătorilor.O să vă pregătiți de drum ca să ajungeți la munte, la mare, sau la prieteni, rudele care vă așteaptă prin țară să chefuiți de 1 mai, mâine.


Horoscop 30 aprilie 2024 – Balanță – Anturajul vrea să petreceți timpul liber împreună și să vă bucurați că nu vă mai văzut de multă vreme și aveți atâtea și atâtea să vă spuneți.O întrevedere cu cineva care s-ar putea să vă dea niște bani și o să reglați situația financiară.
Horoscop 30 aprilie 2024 – Scorpion – Apar niște neprevăzute, dar o să aveți prezență de spirit să reacționați cu promptitudine ca să faceți față situațiilor care se ivesc din senin.Poate vă dați întâlnire cu prietenii pe undeva, prin țară, ca să petreceți vreo două zile 1 mai-ul tradițional, după care vă întoarceți acasă pentru Paște.


Horoscop 30 aprilie 2024 – Săgetător – E posibil să încasați pe ultima sută de metri salariul, prima de Paște, ori vi se dă vreun voucher, și o să luați tot ce aveți nevoie și o să aveți grijă și de ai voștri.O să vă contacteze grupul cu care plecați voi în vacanțe, în excursii să dați o fugă pe undeva ca să trageți o porție de distracție.
Horoscop 30 aprilie 2024 – Capricorn – Vă scoate cineva din starea de apatie și vă ia pe sus într-o plimbare la malul mării, pe vârful de munte, sau plecați din țară că o să aveți unde să vă cazați.Se poate să fiți și gazde, dar nu pentru 1, 2 mai, poate doar pentru Paște că vor veni ai voștri, familia pe la voi.


Horoscop 30 aprilie 2024 – Vărsător – Se autoinvită niște rude la voi, dar dacă plecați pe undeva le propuneți să vină cu voi dacă vor, dacă nu, vă vedeți de programul vostru.Poate aveți bilete, invitație, la un spectacol, și o să fie distracție, cu petrecerea după, așa cum se obișnuiește.
Horoscop 30 aprilie 2024 – Pești – Parcă mai recuperați de undeva, poate din colaborări niște bani și o să aveți de cheltuială zilele acestea, că n-aveți de gând să rămâneți acasă, ci să călătoriți.Poate o să cumpărați fie de pe online, fie din magazine ceva care să vă decoreze frumos interiorul și să se bucure toată familia.