Horoscop  30 Aprilie 2019 Apr30

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 30 Aprilie 2019

Horoscop 30 aprilie 2019. Zodiile care își organizează distracția pentru 1 Mai.E sărbătoare, a treia zi de Paşte, ne bucurăm de tot ce e frumos în viaţa noastră şi mergem mai departe, ne-ntâlnim cu prietenii, rudele, să fim împreună şi de-aici încolo, să fim o echipă.Vibraţia zilei este 3 şi o să ne putem înţelege, să vibrăm la unison.


BERBEC – Poate-ar trebui să fiţi ceva mai selectivi cu alimentele, să nu apară vreun disconfort care să vă taie cheful de ieşit în lume. O să fiţi în formă, dornici de revăzut prieteni, rude şi o să găsiţi un anturaj pe gustul vostru şi poate aranjaţi ceva în aceeaşi formulă şi pentru zilele de 1, 2 mai.
TAUR – O să vă daţi întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să fie o după-amiază reuşită, ori poate o zi-ntreagă. V-adunaţi resursele financiare, vă faceţi un plan pentru sărbătoarea de 1 mai, şi plecaţi pe undeva şi să rămâneţi încă o zi, două, să vă recreaţi.


GEMENI – Apare cineva care-şi doreşte o relaţie şi se poate să vă sincronizaţi pentru că e an bun de căsătorie. Aveţi toate condiţiile şi motivele să plecaţi într-o excursie la mar, sau într-una din staţiunile de agrement preferate ca să vă bucuraţi de aer, de peisaje şi de cei dragi.
RAC – O invitaţie la un eveniment festiv, poate e o zi aniversară sau e tot o petrecere de Paşte că n-aţi apucat să vă vedeţi. Se pare c-aţi tot primit invitaţii, dar nu vă e foarte la-ndemână să ieşiţi, decât dacă e cineva pe care-l aveţi la suflet şi poate chiar mai petreceţi încă o zi împreună.


LEU – Se pare că insistă cineva să luaţi pulsul mării şi n-o să rezistaţi tentaţiei să nu respiraţi briza sau poate ozonul dacă vă duceţi la munte. O să luaţi parte la pregătirea unui eveniment, poate o ieşire cu un grup mai mare şi o să vă implicaţi să iasă ceva mai deosebit, să fie spectaculos.
FECIOARĂ – O să alegeţi să vă mai distraţi, c-aţi muncit destul, daţi o raită pe la evenimemntele din oraş sau poate vă duceţi în străinătate. Sunteţi gata de drum, orice mijloc de transport e bun pentru voi şi or să vă priască deplasarea, sejurul şi compania, anturajul, o să fie frumos.


BALANŢA – O să vă fie uşor să vă suiţi la volan sau să luaţi trenul şi s-o porniţi la drum, să simţiţi aer de libertate, de vacanţă. Oameni tineri, plini de viaţă, vă vor în preajma lor şi o să fie o atmosferă cu multă veselie şi dacă n-aveţi partener de viaţă vă puteţi găsi unul.
SCORPION – O să ocazionaţi o întâlnire cu cineva de care vă separaserăţi şi să-ncercaţi să redeschideţi subiectul – relaţiei, să vedeţi ce zice şi partenerul. E un confort sufletesc la gândul că puteţi pleca în plimbare şi să vizitaţi mai multe locuri, dar se poate să plutească în aer un stres legat de bani.


SĂGETĂTOR – Aveţi chef să ieşiţi la socializare şi să vă mai faceţi şi alte relaţii, să frecventaţi un alt mediu. Poate că nu v-aţi hotărât încotro s-o apucaţi, dar un telefon, un mesaj v-ar putea oferi un posibil traseu şi să vă mobilizaţi imediat.
CAPRICORN – Apare o invitaţie de nerefuzat, e cineva care vă scoate la cafea şi o să fie o tatonare în vederea unei relaţii sentimentale. O să vă tot găsiţi câte ceva de făcut pe-acasă, dar e sărbătoare aşa că mai bine ieşiţi la plimbare şi vă vedeţi cu prietenii, vă duceţi chiar într-o excursie.


VĂRSĂTOR – Se pare c-o să vă descurcaţi cu banii de buzunar şi puteţi da o fugă la munte, la mare, sau altundeva, în plimbare. E un grup antrenant care vă scoate din zona de confort şi vă ademeneşte într-un parc de agrement să vă destindeţi şi să vă bucuraţi de aceasta a treia zi de Paşte.
PEŞTI – Se poate să primiţi în sfârşit cadoul pe care trebuia să-l luaţi din noaptea de Înviere, dar v-aţi aflat în altă parte şi nu s-a putut. O să vi se facă o surpriză plăcută, poate vă invită cineva la masă, o fi un spectacol şi o să fiţi şi voi acolo, să vă destindeţi, să mai aflaţi ultimele tendinţe în modă sau în branşa voastră.