Horoscop 3 Septembrie 2023 Sep02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 3 Septembrie 2023

Horoscop 3 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Capricornii ar putea avea probleme cu mașina. Ce se întâmplă cu restul zodiilor.Horoscop 3 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Revelaţii azi. O să înțelegem unde anume am greşit şi cum am putea repara o relaţie de afaceri, sau una de dragoste, o căsnicie.Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea va fi cheia succesului.


Horoscop 3 septembrie 2023 – BERBEC – O întrevedere, poate pe fugă, cu cineva care vrea să vă dea de lucru şi o să vă consultaţi agenda sa vedeţi cum staţi şi după 15 sept îi daţi răspunsul.Partenerul de cuplu are aşteptări mari de la voi şi o să vă menţineţi pe poziţii că aveţi nevoie de linişte şi confort afectiv.
Horoscop 3 septembrie 2023 – TAUR – O să întreţineţi frumos, cu prietenii fie la voi acasă, fie ieşiţi la o terasă, ori la un picnic să povestiţi ce-aţi mai făcut, sau poate ascultaţi muzica.E cineva care v-aşteaptă prin ţară, pe undeva şi dacă nu e prea departe vă duceţi, dacă nu vă plimbaţi prin parc, prin oraş.


Horoscop 3 septembrie 2023 – GEMENI – Se pare că n-o să scăpaţi fără un mers la piscină, sau la malul mării, în parcul de distracţii că le-oţi fi rămas datori copiilor cu o plimbare, cu adrenalina.O masă festivă pentru prieteni şi rude că ați schimbat interiorul, sau că v-aţi mutat, chiar.
Horoscop 3 septembrie 2023 – RAC – O să faceţi un consiliu de familie ca să stabiliţi ce-o să faceţi cu banii strânşi, în ce să-i investiţi că se impun nişte modificări pe-acasă.Poate aveţi o competiţie sau le faceţi galerie copiilor care au meci, sau e o zi de naştere în grupul de copii şi o să vă ocupaţi de pregătiri.


Horoscop 3 septembrie 2023 – LEU – Poate vă pregătiţi de o ieşire în lume, profitaţi de un eveniment care vă poate folosi că rampa de lansare şi o să atrageţi atenţia unor oameni cu care veţi păstra legătura.O relaţie care se cam “răcise” se poate resuscita dacă simţiţi că nu-i poate lua nimeni locul acelei persoane.
Horoscop 3 septembrie 2023 – FECIOARĂ – O să vă daţi peste cap să vă ţineţi de promisiunea făcută cuiva ca să vă duceţi într-o excursie la malul mării, sau la munte, c-aţi fost foarte ocupaţi şi nu v-aţi putut duce.O să cheltuiţi nişte bani poate pentru că vă sărbătoriţi ziua de naştere sau că daţi o raită prin împrejurimi.


Horoscop 3 septembrie 2023 – BALANŢA – O să revină cineva care o fi avut răbdare cu carul, cu voi, ca să fiţi de acord cu o împăcare pentru că sunt la mijloc promisiuni că n-o să vă mai dezamăgească.Poate scoateţi din banii de la ciorap ca să duceţi maşina în service că vreţi să plecaţi – zilele astea pe undeva şi vă duceţi cu trenul la mare.
Horoscop 3 septembrie 2023 – SCORPION – Poate vă duceţi în vizită la rude, e un chef la care o să vă prindă bine să vă duceţi ca să încărcaţi bateriile.Poate primiţi din nou mesaj cu rugămintea de a vă alătura unei echipe ca să aveţi nişte preocupări comune.


Horoscop 3 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR – Se poate să vă implicaţi în pregătirea unei ceremonii, poate fi o gală de premiere, o aniversare a copiilor, e ceva care va pune şi pe voi, cumva, în valoare.E de ieşit pe afară, la o plimbare, la un concert, poate daţi o raită şi pe la magazine, la o adică.
Horoscop 3 septembrie 2023 – CAPRICORN – Prietenii au gânduri mari cu voi , să vă duceţi într-o staţiune de agrement fie şi numai de dimineaţă până seara, dacă locuiţi mai aproape e minunat.Poate ar fi bine să verificaţi maşină înainte de a porni la drum ca să nu vă treziţi cu neplăceri. Şi aveţi grijă cu viteza.


Horoscop 3 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR – Poate vă invită cineva la un brunch şi o să întreţineţi cu nişte persoane agreabile, sunt oameni cu care nu v-aţi mai întâlnit de multă vreme şi o să vă simţiţi foarte bine.E posibil să vă-ntâlniţi în cercul de prieteni cu cineva care se va plia pe cerinţele voastre şi o să găsiţi un numitor comun.
Horoscop 3 septembrie 2023 – PEŞTI – Aţi rămas cu gândul la cineva cu care vă face plăcere să conversaţi – să practicaţi un sport, să petreceţi timpul liber împreună.O să mai schimbaţi anturajul, poate vă înconjurați de oameni tineri care va împrumuta energie, bună dispoziţie şi optimism.