Horoscop  3 Septembrie 2019 Sep03

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 3 Septembrie 2019

Horoscop 3 septembrie 2019. Berbecii găsesc o sursă suplimentară de bani.Horoscop 3 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. Se-ntâmplă tot felul de lucruri la care nu ne-am fi aşteptat şi o să putem face salturi uriaşe dacă folosim impulsul de moment, dar să fie corect gestionat.Vibraţia zilei este 3 şi să spunem adevărul verde-n față.


Horoscop 3 septembrie 2019 BERBEC – Vi s-au promis nişte bani şi or s-apară – poate fi o datorie mai veche şi profitaţi de ocazie să faceţi şi nişte investigaţii medicale. Or să vină dintr-o sursă suplimentară bani, şi o să vă completaţi lipsurile, poate mai daţi o fugă zilele-astea la malul mării, sau într-o staţiune de agrement.
Horoscop 3 septembrie 2019 TAUR – Vă daţi un punct de întâlnire cu cineva pe care-l simţiţi aproape de sufletul vostru şi o să fie o verificare afectivă – luaţi pulsul. Sunt nişte oameni pe care puteţi conta ca să faceţi progrese la slujbă, să vă îndrume spre un domeniu de studiu, ca să colaboraţi la un proiect particular de anvergură.


Horoscop 3 septembrie 2019 GEMENI – O să aibă loc o întâlnire amicală ca să puneţi la punct detaliile unui eveniment care poate însemna relansarea voastră în carieră. O să puteţi aduce unele îmbunătăţiri locuinţei, mai construiţi ceva pe lângă casă, luaţi lucruri noi, frumoase, o să îmbinaţi utilul cu plăcutul.
Horoscop 3 septembrie 2019 RAC – O să vă caute cineva care vede în voi perechea ideală pentru o relaţie de cuplu şi-şi doreşte şi copii, la fel ca voi. Se poate să vă puneţi în valoare nişte calităţi care vă pot aduce şi bani, dar şi un plus de prestigiu, recunoaştere din partea unui public pe care chiar v-aţi dorit să-l cuceriţi.


Horoscop 3 septembrie 2019 LEU – E momentul să spuneţi lucrurilor pe nume în relaţia de doi şi o să creaţi o stare de armonie pe care s-o şi menţineţi. O să luaţi mai mulţi bani pentru că volumul de muncă o să fie mult mai mare, şi de-aici va fi, se pare, şi un salt în carieră, veţi lucra, în paralel, la mai multe proiecte.
Horoscop 3 septembrie 2019 FECIOARĂ – E o chestiune care se rezolvă după multe intervenţii şi o să aveţi o libertate de mişcare, se anunţă succes. Se vine cu oferte de lucru, poate şi voi sunteţi pregătiţi să faceţi pasul spre un alt profil, să-ncercaţi şi altceva, din punct de vedere profesional.


Horoscop 3 septembrie 2019 BALANŢĂ – Poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi luaţi nişte bilete de avion pentru un city break să condimentaţi un pic relaţia. Voi vă puteţi găsi de lucru în particular şi să vă descurcaţi frumos cu cheltuielile acestei perioade, o să mai puteţi pleca şi în week-end pe undeva, la aer curat.
Horoscop 3 septembrie 2019 SCORPION – Or să vă reuşească printre altele şi iniţiativele particulare, în special cele pe care-o să le realizaţi împreună cu grupul. O reuşită de grup, poate-abia acum remarca şefii c-aţi muncit pe rupte şi că meritaţi şi voi o recompensă, bani, o funcţie, or să fie mult mai receptivi.


Horoscop 3 septembrie 2019 SĂGETĂTOR – E cineva care-şi doreşte să fiţi împreună, poate locuiţi departe unul de celălalt şi faceţi cumva să v-apropiaţi. Se pare c-o să primiţi nişte confirmări care-or să vă deschidă noi perspective în afaceri şi se profilează o ascensiune în carieră, vă faceţi un bun renume.
Horoscop 3 septembrie 2019 CAPRICORN – O să vă meargă şi mai bine în relaţia de cuplu cu condiţia să păstraţi un ritm constant, şi să fiţi receptivi la cerinţele partenerului, să n-aşteptaţi minuni. O să interacţionaţi cu nişte oameni care pun umărul la un proiect şi o să fie o muncă de durată, dar cu un câştig constant care-o să vă prindă bine.


Horoscop 3 septembrie 2019 VĂRSĂTOR – Poate vă daţi întâlnire cu nişte prieteni să sărbătoriţi ceva şi o să fie distractiv. Se anunţă bani de unde vă aşteptaţi cel mai puţin şi o să vă mai permiteţi o escapadă turistică la sfârşit de săptămână, să va-ncarcati bateriile să mergeţi mai departe cu proiectele.
Horoscop 3 septembrie 2019 PEŞTI – Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă o să descoperiţi suficiente puncte comune o să ştiţi ce răspuns să-i daţi. Întrevedere cu oameni care vă pot susţine din punct de vedere profesional, poate semnaţi vreun contract care-o să vă asigure bani frumoşi.