Horoscop 3 Martie 2019 Mar03

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 3 Martie 2019

Horoscop 3 martie 2019. Zodia care se căsătorește și cine suferă crize de gelozie.Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O zi a provocărilor. Avem ceva de spus s-o facem! E cineva care vrea să ne ceară scuze sau o favoare să-i dăm voie s-o facă. S-avem curaj să acceptăm nişte lucruri, să nu ne fie teamă.Vibraţia zilei este 3 şi e tocmai bun pentru comunicare şi să spunem adevărul.


BERBEC – Se pare c-o să cheltuiţi ceva mai mulţi bani pentru că se va găsi un prilej să plecaţi într-o excursie, dus-întors. E animaţie în viaţa voastră şi va fi şi mai şi, de săptămâna viitoare-ncolo, dar sunteţi pe fază, c-aveţi planuri mari, de făcut progrese în carieră.
TAUR – Un tete-a-tete ar face lumină într-o chestiune care vizează relaţia voastră de cuplu – vreţi sinceritate sută la sută. Poate le-aţi promis unor rude că le faceţi o vizită şi chit că sunt câteva ore de rulat pe şosea, o să vă duceţi, c-aveţi lucruri importante de vorbit.


GEMENI – Poate va invita cineva la un spectacol, un târg de produse de care sunteţi interesaţi şi o să fie deconectant, va-ncarcati cu energie pozitivă. E rost de plecare pe undeva, dacă n-aveţi vreo obligaţie, de familie, şi o să vă bucuraţi de revederea unor oameni cu care aveţi multe lucruri în comun.
RAC – E cineva care vrea să vă cunoaşteţi, şi chiar e un moment bun în sfera comunicării parteneriale – relaţia se leagă frumos. Poate faceţi o trataţie la voi acasă, şi le chemaţi pe rude, mai vin şi nişte prieteni şi o să staţi la poveşti, poate puneţi la cale un eveniment care va avea loc în curând.


LEU – V-aţi putea duce la munte să faceţi un pic de mişcare, şi să-i antrenaţi şi pe cei mici, să se dezmorţească şi ei pe o pârtie, la patinoar. Se poate să luaţi parte la un eveniment în care să vă şi implicaţi – să daţi o mână de ajutor acolo unde vă pricepeţi, să vă lăsaţi amprenta creativă.
FECIOARĂ – E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vi se potrivească şi să vă fie uşor să legaţi o relaţie de cuplu. Poate strângeţi tot familionul la masă, c-aveţi şi un motiv, se pare, aveţi de făcut un anunţ, se căsătoreşte cineva apropiat, se va naşte un copil.


BALANŢA – Sufleteşte pare să vă meargă şi mai bine, iar dacă sunteţi în aşteptarea perechii de suflet, chiar o s-apară şi-o să vă completeze. Aveţi disponibilitate pentru o plecare prin împrejurimi, or să vină şi nişte prieteni cu voi şi o să vă priască deplasarea, că mai schimbaţi peisajul.
SCORPION – Şi voi în orice moment vă puteţi îndrăgosti, chiar şi de acelaşi partener, şi trebuie mers pe încredere, fără crize de gelozie. Poate-aveti emoţii la gândul că va trebui să luaţi o decizie – dacă să continuaţi o relaţie de cuplu, sau nu – parcă nu sunteţi convinşi de-a binelea.


SĂGETĂTOR – O să faceţi un efort să ajungeţi la cineva care are nevoie de prezenţa voastră şi poate contramandaţi o altă întâlnire. Vă-ntâlniţi cu grupul de prieteni, să petreceţi câteva ore măcar, dacă nu o zi întreagă în oraş, pe la evenimentele mondene, să fiţi conectaţi la ce se-ntâmplă în societate.
CAPRICORN – Se poate să vă caute cineva cu gând de împăcare sau ca să reluaţi o relaţie de cuplu după o separare, c-aţi fost plecaţi care-ncotro. Poate-l scoateţi la o cafea sau chiar la un prânz de afaceri pe un partener de muncă, să fixaţi datele unui proiect care-o să v-asigure confort financiar prelungit.


VĂRSĂTOR – Cineva care vă iubeşte o să vă ia prin surprindere cu o invitaţie la masă, şi poate v-a pregătit şi un cadou. Se poate să vă-ntoarceţi de pe unde aţi fost plecaţi şi să vă mai întâlniţi cu cineva apărut din senin, sau poate când ajungeţi acasă vine un musafir – surpriză.
PEŞTI – O întâlnire în doi ar putea face lumină într-o chestiune care ţine de viitorul vostru, de o căsătorie. O s-aveţi parte de surprize plăcute, o să ieşiţi cu prietenii şi o s-aveţi multe de împărtăşit, mai ales dacă vă aflaţi la început de drum într-o căsnicie sau în proefesie.