Horoscop  3 Iulie 2019 Jul03

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 3 Iulie 2019

Horoscop 3 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii descoperă o nouă sursă de bani.Horoscop 3 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi a provocărilor. Se răscolesc lucrurile şi la serviciu şi acasă şi va trebui să facem nişte schimbări ca să fie ordine, c-aşa nu mai merge.Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea trebuie dusă şi ea la alt nivel.


HOROSCOP 3 IULIE 2019 BERBEC – Poate v-aţi hotărât să vă duceţi la un control medical şi vă faceţi şi analizele de laborator dacă vi se pare ceva suspect, că vă doare ceva. Relaţia sentimentală se rescrie frumos şi o să vă gândiţi la vacanţă, să vă luaţi o casă, ori poate să faceţi nişte schimbări în cea pe care-o aveţi.
HOROSCOP 3 IULIE 2019 TAUR – O veste bună, o întâlnire cu cineva care vine cu o ofertă de colaborare şi or să fie pe gustul vostru. Vi se pot întâmpla lucruri neobişnuite, poate plecaţi în altă ţară, pe alt continent, să vă perfecţionaţi într-un domeniu sau vă căsătoriţi acolo.


HOROSCOP 3 IULIE 2019 GEMENI – Se pare c-o să umblaţi la banii din cont să vă luaţi o casă, o maşină, sau să plecaţi în week-end pe undeva. Se pare c-o să acceptaţi nişte oferte de lucru în paralel cu serviciul şi o să vă faceţi timp şi pentru familie, să nu vi se reproşeze că trageţi chiulul de la îndatoririle familiale.
HOROSCOP 3 IULIE 2019 RAC – Se poate să vă treziţi cu o surpriză plăcută şi să vă bucuraţi că e cineva care vă apreciază şi căruia-i pasă de voi. Poate veţi descoperi o nouă sursă de venit şi o s-aveţi un program mai încărcat, dar sunteţi obişnuiţi cu munca şi o să vă descurcaţi frumos.


HOROSCOP 3 IULIE 2019 LEU – O să investiţi nişte bani ca să vă luaţi nişte ustensile, o aparatura ultramodernă şi să vă fie de folos şi la serviciu. Se poate să apara noi provocări în viaţa voastră şi să fiţi pe fază, să luaţi în calcul un job, o colaborare, o variantă de studiu, ca să vă perfecţionaţi într-un domeniu.
HOROSCOP 3 IULIE 2019 FECIOARĂ – Se poate să vă invite cineva în străinătate şi să vă şi puteţi duce în week-end, sau în vacanţă, când o să se poată. V-o fi rămas ceva pe suflet şi de care puteţi scăpa doar dacă vorbiţi, vă confesaţi cuiva, faceţi tot ce depinde de voi să vă eliberaţi.


HOROSCOP 3 IULIE 2019 BALANŢĂ – Poate-or să vă mulţumească şefii pentru contribuţia la ceva care-a adus beneficii firmei, trustului din care faceţi parte şi să-nsemne şi bani. E un grup care vrea să fiţi şi voi acolo, cu membrii lui, să vă puneţi amprenta pe un proiect social, sau poate fi o preocupare deconectantă de timp liber, comună.
HOROSCOP 3 IULIE 2019 SCORPION – O să-ntâlniţi într-un cerc de prieteni pe cineva care să vă fascineze şi să vă gândiţi serios la căsătorie, să vă mutaţi şi-n alt oraş, poate. O să vă bucuraţi de un surplus financiar pe care-l puteţi pune deoparte să vă distraţi într-o staţiune de agrement la sfârşit de săptămână, când o să ieşiţi pe undeva.


HOROSCOP 3 IULIE 2019 SĂGETĂTOR – Vă invita cineva de departe să petreceţi o vacanţă, sau chiar o viaţă împreună – vă gândiţi. Vă pot intra bani şi să vă asiguraţi un venit consistent c-aveţi multe de cumpărat înainte de concediu şi dacă mai aveţi şi vreo nuntă, un botez în familie o să fie şi mai mare nevoia.
HOROSCOP 3 IULIE 2019 CAPRICORN – E posibil să vi se plătească nişte bani pe care trebuia să-i luaţi acum o lună şi ceva şi o s-aveţi de cheltuială, zilele-astea. Poate va trebui să veniţi cu mai multe argumente ca să primiţi o aprobare, să avansaţi la slujbă, să câştigaţi un proces, să aveţi nişte certitudini.


HOROSCOP 3 IULIE 2019 VĂRSĂTOR – O să ieşiţi la socializare, poate e ziua cuiva de naştere, sau simţiţi nevoia să fiţi alături de cei dragi, să împărtăşiţi bucuriile. Se poate să dezbateţi într-o şedinţă o chestiune care va ţine de ceva timp pe jar şi o să vi se dea ok-ul pentru o lucrare şi ca să plecaţi în concediu.
HOROSCOP 3 IULIE 2019 PEŞTI – Poate vi se dă ceva în plus de lucru la serviciu şi o să vă achitaţi frumos de toate obligaţiile şi-o să primiţi o recompensă. Se conturează o zi încărcată şi o să rezolvaţi lucruri care să vă netezească drumul spre succes – e an bun de ascensiune în cariera şi o să bifaţi şi voi o reuşită, dacă nu mai multe.