Horoscop  3 Decembrie 2019 Dec03

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 3 Decembrie 2019

Horoscop 3 decembrie 2019, cu Neti Sandu. Fecioarele văd o nouă dragoste la orizont.Horoscop 3 decembrie 2019, cu Neti Sandu. Rezolvări azi. O să le dăm de capăt situaţiilor complicate şi o să încheiem cu brio proiectele pentru care am muncit tot anul.Vibraţia zilei este 3 şi să spunem lucrurilor pe nume, ca să n-avem regrete.


Horoscop BERBEC 3 decembrie 2019 – Vi se va semna un act şi o să treceţi într-o altă etapă de lucru, ori poate deveniţi proprietari. O să-i daţi de capăt unui proiect particular şi o să aveţi de unde să încasaţi bani, să le puteţi face şi voi surprize celor dragi de sărbători.
Horoscop TAUR 3 decembrie 2019 – Aveţi ceva de vorbit între patru ochi cu cineva pe care-l vreţi definitiv în viaţa voastră. E momentul să vă implicaţi într-un eveniment care vă poate scoate la iveală nişte calităţi şi or să vi se deschidă nişte uşi, să avansaţi pe scara socială.


Horoscop GEMENI 3 decembrie 2019 – E cineva care vrea să vă petreceţi restul vieţii împreună şi şanse sunt – tot e an bun de căsătorie. O să interacţionaţi cu nişte parteneri de afaceri să puneţi pe roate un proiect care v-ar asigura banii de rate şi de facturi, pentru o bună perioadă de timp.
Horoscop RAC 3 decembrie 2019 – În sfera sentimentală e destindere, va căuta cine va place şi vouă şi o relaţie prinde contur. Relaţiile cu anturajul se destind, o să fiţi mai comunicativi, o să vă duceţi pe la evenimente şi o să vă faceţi şi alţi prieteni că aţi mai ieşit din carapace.


Horoscop LEU 3 decembrie 2019 – O s-aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţă şi o să daţi cuiva lucrurile pe care nu le mai folosiţi, ca să eliberaţi spaţiul. O să faceţi nişte schimbări în viaţa voastră, poate vă mutaţi în alt oraş, în casă nouă, vă duceţi la alt serviciu din ianuarie, ceva se-ntâmplă.
Horoscop FECIOARĂ 3 decembrie 2019 – O nouă dragoste la orizont şi o să vă placă traiul în doi, o să vă ofere şansă să vă cunoaşteţi mai bine şi să vedeţi de ce sunteţi în stare. Regimul actelor e condimentat şi o să luaţi toate semnăturile ca să vă puteţi încasa banii, să încheiaţi lucrările, să nu treceţi cu restante în noul an.


Horoscop BALANŢA 3 decembrie 2019 – Se-ncheie cu bine situaţia la capitolul învăţământ – şi o să faceţi progrese vizibile. O să vă luaţi diverse lucruri pentru interiorul locuinţei, decoraţiunile sunt punctul vostru – forţe – şi o să faceţi s-arate totul ca de sărbătoare.
Horoscop SCORPION 3 decembrie 2019 – O să petreceţi mai mult timp cu familia, cu veri, cu nepoţi, poate va fi un eveniment important. Voi se poate s-o viraţi spre altă meserie şi să puneţi toate resursele interioare la bătaie să daţi randament bun, să faceţi lucruri de cea mai bună calitate.


Horoscop SĂGETĂTOR 3 decembrie 2019 – Vă daţi întâlnire cu cineva de care v-aţi despărţit, dar persoana respectivă n-o să renunţe aşa uşor la voi – şi voi nu vreţi. Se rezolvă o chestiune care ţine de şcoală, de serviciu, poate copiilor le daţi o mână de ajutor să se pregătească pentru un spectacol, o serbare.
Horoscop CAPRICORN 3 decembrie 2019 – Vă curtează un angajator să-ncepeți lucrul din ianuarie la ceva care v-ar suplimenta veniturile şi v-ar aduce satisfacţii profesionale. La voi vine momentul adevărului în relaţia de cuplu şi o să faceţi alegerea potrivită, să puteţi trăi în bună înţelegere cu fiinţa pe care o iubiţi.


Horoscop VĂRSĂTOR 3 decembrie 2019 – Vouă vă cam zboară banii din cont pentru că faceţi cumpărături masive şi nu vreţi să faceţi rabat de la nimic. E bine să vă-ngrijiți şi de sănătate, printre altele, să vă puneţi la adăpost, pentru că vă pasc nişte pericole în sfera sănătăţii dacă n-o să vă trataţi la medic.
Horoscop PEŞTI 3 decembrie 2019 – Poate puneţi la cale o escapadă turistică la sfârşit de săptămână să vă destindeţi şi să revedeţi nişte prieteni, să le duceţi daruri de Moş Nicolae. Aţi putea lua mai mulţi bani de la serviciu, că de altfel şi din particular şi să vă puteţi mişca în perioada asta a sărbătorilor, să plecaţi în vacanţă.