Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 3 August 2021

Horoscop 3 august, cu Neti Sandu. Capricornii fac un împrumut bancar ca să-și cumpere o casă.Decizii astăzi. O să cântărim bine de tot situațiile înainte a ne pune semnătura pe vreun act și o să fim încrezători c-am făcut alegeri bune.Vibrația zilei este 3 și o să sheruim cu cineva în care avem încredere și pe care-l iubim. Să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 3 august BERBEC – Poate-i trimiteți pe copii într-o tabără ori la bunici și o să le simțiți lipsa, că n-or mai fi fost plecați de lângă voi.
Horoscop 3 august TAUR – Vin bani și o să faceți plăți, după care mai păstrați ceva de-o parte pentru când vă-ntoarceți din concediu.


Horoscop 3 august GEMENI – Poate vă prezentați la un interviu, sau începeți școala de șoferi, ca să vă fie mai ușor dacă nu veți mai lucra de-acasă.
Horoscop 3 august RAC – Poate aveți de semnat niște acte la notar, poate faceți o donație, o fi o împuternicire, trebuie legalizat ceva.


Horoscop 3 august LEU – Relația cu partenerul de viață trebuie dusă la alt nivel, să existe și căldură, înțelegere, ca să evitați înstrăinarea.
Horoscop 3 august FECIOARĂ – Se poate să vă interesați de starea sănătății, să faceți analize medicale și poate încercați și o dietă, dacă va fi cazul.


Horoscop 3 august BALANȚĂ – Poate așteptați să treacă și concediul ca să-i spuneți ființei iubite ce-aveți pe suflet, ca să nu vă afecteze starea de spirit.
Horoscop 3 august SCORPION – O s-aveți și de luat și de dat niște bani că se-ntâmplă tot feluri de lucruri și e bine să fiți pe fază, financiar vorbind.


Horoscop 3 august SĂGETĂTOR – Se poate să luați o decizie referitoare la o proprietate, poate v-ați și judecat prin tribunale, dar nu neapărat.
Horoscop 3 august CAPRICORN – Poate-o să faceți un împrumut bancar ca să vă puteți cumpăra o casă, deși v-ați fi dorit să nu recurgeți la rate.


Horoscop 3 august VĂRSĂTOR – Poate așteptați o ocazie specială să-i faceți o declarație de dragoste ființei iubite, de exemplu în vacanță, la un party.
Horoscop 3 august PEȘTI – Să nu vă tratați singuri cu medicamente, dacă vă doare ceva mergeți la medic și vedeți ce vă recomandă.