Horoscop 3 Aprilie 2024 Apr02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 3 Aprilie 2024

Horoscop 3 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își găsește ceva nou de lucru.Horoscop 3 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu reușite. E un moment bun în care visul se împletește cu realitatea și o să ne bucurăm de fiecare lucru pe care-l avem și o să mergem pe același principiu să ne construim singuri viitorul.Vibrația zilei este 3 și comunicarea intra în linie dreaptă si o să fim înțeleși de cei din jur.


Horoscop 3 aprilie 2024 – BERBEC – O confirmare – că vi se permit niște lucruri, accesul la vreo instituție, și o să dați drumul unui proiect care o să vă aducă succes cât de curând.Vă caută cineva care a mai încercat să se apropie de voi, dar n-a fost chip, poate pentru că erati într-o relație. Sau doar într-o pasă proastă.
Horoscop 3 aprilie 2024 – TAUR – Vă consultați cu niște oameni de afaceri să puneți în practică o idee, ca să faceți rost de bani pentru lucrurile importante pe care vreți să le cumpărați.Poate-i vorba despre o casă. Sufletește ar avea de unde să vă meargă și mai bine, iar dacă n-aveți pe nimeni trebuie să apară acel cineva.


Horoscop 3 aprilie 2024 – GEMENI – O să vă puteți recăștiga niște drepturi și o să vă consolidați un statut să vă bucurați și voi de niște privilegii, să mai crească stima de sine.O sumă de bani ar putea ateriza din colaborări și să o păstrați pentru weekend, să aveți de plimbare, ca să vă puteți mișca.
Horoscop 3 aprilie 2024 – RAC – Poate o să vă destindeți, să fiți mai degajați în relația cu partenerul de cuplu ca să fie o atmosferă mai caldă în familie, să vă tihnească.O să cereți o amânare, poate, ca să vă mai gândiți la condițiile contractuale, că ați descoperit, poate, niște inconveniente.


Horoscop 3 aprilie 2024 – LEU – Se poate să vi se propună șefia unui proiect și să fiți de acord, poate vă încântă și banii pe care o să-i primiți dar și imaginea pe care-o veți avea.Are loc o întâlnire cu niște oameni care vă pot fi de ajutor în plan profesional – poate fi vorba și de studiu.
Horoscop 3 aprilie 2024 – FECIOARĂ – Se insinuează o relație sentimentală, când nici nu visați și să iasă și bine, dacă și voi doriți să aveți un companion de viață.O să vă găsiți ceva nou de lucru și o să conteze la bugetul familiei și o să aveți pentru cumpărături majore.


Horoscop 3 aprilie 2024 – BALANȚĂ – O să vă bucurați de o confirmare, că puteți semna un contract, că puteți deține acele beneficii pe care le-ați cerut de o vreme încoace și o să vă croiți un alt drum.O veste bună – pare-se, de la cineva care vă iubește și vrea să petreceți un timp împreună și o să vă prindă bine să tatonati terenul.
Horoscop 3 aprilie 2024 – SCORPION – Poate faceți o prospectare de piață să găsiți niște piese de interior, ca să arate și mai bine interiorul casei de sărbători și o să le și descoperiți, chiar și online.O persoană care vi s-a lipit de suflet vă dă un semn că își dorește să vă vedeți zilele astea, poate în weekend și stabiliți când și unde.


Horoscop 3 aprilie 2024 – SĂGETĂTOR – Sunt ceva promisiuni de bani, dar vor fi și cheltuieli de neevitat, poate luați diverse lucruri pentru familie, sunteți poate, în căutare de cadouri.O să aflați răspunsul la o întrebare pusă mai demult și o să reparați o relație sentimentală care promitea să vă aducă fericire și încă se poate.
Horoscop 3 aprilie 2024 – CAPRICORN – O să vă treacă niște bani prin mână și o să faceți achiziții, poate pe bani mai mulți și o să încercați să mai puneți și deoparte.Poate angajați o firmă ca să vă pună casa la punct până de Paște și o să pregătiți și banii, care s-ar putea să depășească un pic așteptările voastre.


Horoscop 3 aprilie 2024 – VĂRSĂTOR – O să dați dovadă de generozitate și să le veniți în ajutor unor prieteni, sau rude, care or fi dat de greu și o să vă străduiți să-i salvați.Se poate să primiți niște bani la care nu v-ați fi așteptat și o să aveți de buzunar pentru ai voștri, să le faceți surprize.
Horoscop 3 aprilie 2024 – PEȘTI – Sunt chestiuni mai vechi care se rezolvă, ca prin minune și o să vă puteți vedea de restul treburilor, de proiectele noi care pot fi puse în practică și cu ajutorul altora.O să vă puteți face alți prieteni pe care o să-i întâlniți pe la reuniunile amicale și o să vă descoperiți preocupări comune.