Horoscop  29 Septembrie 2019 Sep29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 29 Septembrie 2019

Horoscop 29 septembrie, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea cheltuieli neprevăzute.Horoscop 29 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să menţinem echilibrul în tot ce facem şi ce spunem, ca să păstrăm ce-am câştigat cu greu, poate, şi să ne bucurăm de viaţă. Vibraţia zilei este 11 şi o să facem alegeri înţelepte.Ce se întâmplă în fiecare zodie:


HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC – Poate o să găsiţi o metodă ingenioasă de a le oferi celor alor voştri o porţie de respire şi vă duceţi într-un parc de aventură.Reapare cineva în viaţa voastră şi poate-o să vă fie mai bine din punct de vedere afectiv, o să vă aşezaţi la casa voastră, şi-o s-aveţi copii.
HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 TAUR – Se poate să le faceţi o vizita unor prieteni sau unor prieteni care botează un copil sau dau o petrecere la casă nouă.Se poate să vă cheme nişte prieteni la o zi de naştere şi o să vă placă anturajul, o să treceţi pe liste de prieteni nume noi şi o să fie o efervescență emoţionantă.


HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI – O să onoraţi invitaţia la un eveniment festiv şi o să plecaţi de-acolo cu o stare bună, c-aţi mai aflat nişte ponturi de serviciu sau de viaţă personală.Intraţi la chetuială c-aţi dat probabil de lucruri pe care le căutaţi de multă vreme sau daţi o fugă la malul mării pentru că vi se pare romantic.
HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 RAC – Puteţi întâlni în planurile voastre pe cineva care să întrunească acele calităţi pe care le căutaţi la omul cu care vreţi să vă petreceţi viaţa.Se-adună familia c-o fi ziua cuiva de naştere. Orice prilej e bun să vă strângeţi la o masă delicioasă, la o cafea.


HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 LEU – Or să vă convingă prietenii să plecaţi împreună la distracţie şi or să vă priască plimbarea.O să ieşiţi la o întâlnire cu cineva care crede în viitorul relaţiei cu voi şi poate gândiţi şi simţiţi şi voi la fel, şi o să fiţi împreună.
HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ – Cineva-şi face culoar către inima voastră şi dacă aveţi planuri o să vedeţi dacă e pentru voi sau nu.O să puneţi umărul la un eveniment de familie şi o să iasă ceva frumos, va fi o bucurie că vă strângeţi după o absenţa îndelungată.


HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢĂ – Vine cineva care înseamnă mult pentru voi şi o să aflaţi lucruri noi, care să vă fie de ajutor în relaţia de cuplu.O să-I chemaţi pe prieteni să chefuiţi, poate c-o fi zile de naştere sau v-aţi mutat în altă casă ori la alt serviciu, e un prilej de bucurie.
HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION – E o răscolire sufletească, aţi avut vreo neînţelegere cu cineva drag, s-a-ntrerupt o relaţie şi nu vă place situaţia, vă vreţi relaţia înapoi.O să puteţi pleca într-o plimbare pe malul mării sau la munte ca să faceţi ce vă place, să fiţi împreună cu grupul, c-aveţi multe în comun.


HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR – Poate vă duceţi într-un parc de distracţii, să descărcaţi adrenalina să vă testate limitele pe la sporturile extreme.E rost de ieşit pe-afară, poate vă duceţi la casa de vacanţă a prietenilor sau a voastră dac-aveți sau poate vă cumpăraţi una ca e anul vostru special.
HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN – O să luaţi parte la o întrunire, un eveniment care să vă ofere prilejul să vă exprimaţi un punct de vedere, un talent.Se poate să plecaţi şi voi măcar într-o drumeţie şi să revedeţi nişte prieteni care v-au lipsit şi acum aveţi ocazia să petreceţi câteva ore bune împreună.


HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR – Poate-aveti chef de plimbare şi o să vă suiţi în tren, avion vedeţi ce vă e mai la-ndemână să folosiţi la maximum timpul liber.O veste bună de la cineva care vine în vizită şi poate are legătură şi cu povestea de dragoste în care sunteţi implicaţi şi să ajungeţi şi la căsătorie.
HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI – E posibil să primiţi ceva în dar, poate i-a fost cuiva dor de voi şi vine cu un astfel de cadou.Vă puteţi întâlni la o cafea cu cineva care v-o fi greşit la un moment dat cu ceva, dar totul se poate remedia cu vorba bună, că sentimentele n-au dispărut.