Horoscop 29 Septembrie 2016 Sep29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 29 Septembrie 2016

Horoscop 29 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa acordam mai multa atentie detaliilor si-or sa ne iasa lucruri de calitate,o sa ne putem bucura de progresele pe care le-am facut de-alungul timpului. Sagetatorii primesc vesti bune azi, Fecioarele primesc o invitatie speciala.Vibratia zilei este 11 si-o sa alegem un moment bun sa transmitem un mesaj favorabil.

Horoscop 2016 BERBEC – O iesire in lume,o relansare se poate sa fiti in centrul atentiei pentru ca o sa le atrageti atentia celor din jur cu ceva pe care v-ati pus amprenta. Se poate sa lucrati cu alti oameni,cel putin o vreme si o sa va adaptati din mers,o sa faceti treaba buna impreuna,si veti cistiga si bani.
Horoscop 2016 TAUR – O sa puteti legaliza un act, o situatie si sa rezolvati multe alte lucruri care va tineau pe loc,face progrese,ca lumea. E posibil sa vi se dea,in sfirsit acei bani pe care nu credeati c-o sa-i mai primiti si o sa aveti o lejeritate financiara, poate plecati in week-end pe undeva.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa reveniti la sentimente mai bune,va-mpacati cu cineva de care sunteti legati sufleteste,cu toate disensiunile pe care le-ati avut. Se observa o reusita,dupa indelungi asteptari,treceti cu bine de un interviu,o preselectie pentru scoala,primiti OK-ul de la banca pentru un credit si multe altele.
Horoscop 2016 RAC – O sa iesiti la o intilnire amicala sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri si se poate s-aveti si voi parte de o surpriza. Se anunta o cheltuiala serioasa,poate gasiti prin magazine produsele pe care le cautati cine stie de cind si o sa reamenajati interiorul locuintei sau faceti niste reparatii pe-acasa.

Horoscop 2016 LEU – Sunteti pe punctul de a lua o decizie referitoare la o schimbare de domiciliu,dar o sa-l intrebati si pe partenerul de cuplu, ca sa va puneti de acord. Poate o sa discutati deschis cu sefii si o sa le propuneti un proiect care sa v-aduca tuturor beneficii si-o sa-aveti toate sansele sa primiti acordul lor.
Horoscop 2016 FECIOARA – O invitatie pentru sfirsitul de saptamina la distractie, la aer curat poate veti face si drumetii sa va dezmortiti. Se poate definitiva o situatie,sa primiti un accept,sa semnati un contract sau sa-l prelungiti,poate,pe actualul si sa v-apucati de treaba,sa intrati in paine.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate definitiva o situatie,sa primiti un accept, sa semnati un contract sau sa-l prelungiti,poate, pe actualul si sa v-apucati de treaba,sa intrati in paine.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate-o sa va-ngrijiti mai mult de sanatate,sa faceti un control medical sa fiti cu toate analizele la zi-sa nu se cuibareasca vreo boala. O sa fiti inconjurati de oameni tineri care vor da dovada de entuziasm si o sa faceti echipa buna,fie ca vorbim despre serviciu,fie despre activitati recreative.

Horoscop 2016 SAGETATOR -O sa recuperati niste bani care-or sa va prinda bine la cumparaturile neprevazute,ca pentru cele curente aveati in cont. Se pare c-o sa aflati vesti bune, vi se da OK-ul pentru o functie sau doar ca sa lucrati la un proiect in care credeti si care v-ar propulsa in cariera.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate faceti o rezervare sa plecati intr-un city-break sau va duceti in vizita la rude,prieteni si-atunci aveti cazarea gratis. O sa puteti legaliza un act si sa va consolidati un statut,sa va puteti vedea de alte treburi care va preocupa de multa vreme,dar pentru care nu va faceti deloc-timp.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa-i dati de capat unei probleme de sanatate si o sa aveti un tonus mult mai bun decit pin-acum. Se contureaza o suma de bani care sa v-ajute sa mai luati diverse maruntisuri,de care chiar aveti nevoie,nu-s mofturi,asa cum s-ar putea crede.
Horoscop 2016 PESTI – O sa-i puteti spune tot ce-aveti pe suflet partenerului de cuplu, seara, la o terasa,la o plimbare si-o sa aflati ce parere are,el ce zice. O sa primiti un raspuns afirmativ de la vreo comisie de angajare sau care sa va dea OK-ul pentru niste cursuri pe care vreti sa le urmati.
Horoscop Azi 29 Septembrie 2016