Horoscop 29 Octombrie 2023 Oct28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 29 Octombrie 2023

Horoscop 29 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își poate întâlni partenerul de viață, astăzi.Bună dimineaţa, surprize plăcute azi. O să-i adunăm în jurul nostru pe oamenii care ne iubesc, au nevoie de noi, şi noi de ei şi o să consolidăm relaţiile.Vibraţia zilei este 11 şi intuiţia o să ne spună ce-şi doreşte celălalt.


Horoscop 29 octombrie 2023 – BERBEC – Veşti bune, oameni dragi care să vă însoţească pe tot parcursul zilei şi o să vă duceţi pe la târguri, expoziţii, la un spectacol, la o întrunire mondenă.Vă scoate la cafea cineva care vrea să vă dea de lucru şi dacă va rămâne timp extra – poate-o să vreţi şi voi.
Horoscop 29 octombrie 2023 – TAUR – Poate v-aţi făcut remarcaţi prin ceva care a atras un public, şi o să primiţi un premiu, vă lansaţi într-o altă lume, alt mediu social.E cineva care vă insuflă o energie pozitivă şi o să vină şi momentul deciziei – dacă să rămâneţi împreună, să vă căsătoriţi, vedeţi.


Horoscop 29 octombrie 2023 – GEMENI – E posibil să vă treziţi cu o vizită, vreo rudă, un prieten care vine din alt oraş, altă ţară şi o să întrebaţi frumos, până seara târziu.Relaţia de cuplu are de câştigat dacă o să fiţi sinceri unul cu celălalt, ca să fie pe termen lung căsnicia.
Horoscop 29 octombrie 2023 – RAC – O bucurie a revederii cu cineva care a făcut parte din viaţa voastră şi acum intenţionează să vă reuniţi. Rămâne să daţi şi voi un răspuns.Se poate să ieşiţi la o întâlnire cu cineva care vede în voi un posibil partener de cuplu şi o să vă evaluaţi reciproc.


Horoscop 29 octombrie 2023 – LEU – Se pare c-o să daţi, într-un grup de prieteni de cineva care se simte atras de voi, captivat chiar şi o să-ncercaţi o acomodare, din mers, la cafea, la plimbare.E un eveniment cu pretenţii la care o să vă simţiţi bine şi o să vă faceţi poate noi prieteni şi relaţii pentru sfera de business.
Horoscop 29 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Poate-i invitaţi pe nişte prieteni pe la voi să degustaţi nişte delicatesuri, o fi şi un prilej special, dar poate fi şi nevoia de a fi împreună cu cei dragi.E o atmosferă plăcută în colectivitate, poate aveţi vreo reuniune care să sudeze relaţiile voastre.


Horoscop 29 octombrie 2023 – BALANŢA – Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vină cu o ofertă de proiect şi dacă aveţi nevoie de bani în completarea salariului o să vă puneţi de acord, zilele astea.O să vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni cu care aveţi multe în comun şi poate daţi o raită prin împrejurimi.
Horoscop 29 octombrie 2023 – SCORPION – Vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care se adună să vă sărbătorească, ori poate să vă felicite pentru succesul pe care l-aţi repurtat recent.Se poate să facă cineva o surpriză şi să faceţi cumva să-i întoarceţi şi voi gestul.


Horoscop 29 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – Surprizele se ţin lanţ la voi – prietenii vă scot la plimbare, la masă în oraş, dar şi voi aveţi o replică de răspuns care să-i lase interzişi.Se pare c-o să întâlniţi pe cineva care vă poate deveni partener de cuplu dacă n-aveţi pe nimeni şi sunteţi în căutarea cuiva care să vă completeze.
Horoscop 29 octombrie 2023 – CAPRICORN – Aveţi chef de distracţie şi poate vă duceţi la o zi de naştere, sau la un spectacol ca să mai lăsaţi stresul şi oboseala, să împrumutați de pe undeva energie.O să răscoliţi pe la banii din economii ca să luaţi ce vă trebuie pentru ai voştri şi pentru cei la care vă duceţi în vizită, să fie o atenţie.


Horoscop 29 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – Se poate să vă duceţi la o nuntă, la un botez şi să revedeţi oameni de care sunteţi ataşaţi sufleteşte şi să vă încărcaţi bateriile.Vi se propune să vă implicaţi într-o activitate care v-ar aduce, pe lângă o stare de spirit mai bună, o extindere a sferei de influenţă.
Horoscop 29 octombrie 2023 – PEŞTI – Prietenii vă iau cu ei în plimbare şi poate-o să lărgiţi cercul dcunoscuţi ca o să-ntâlniţi multă lume pe-acolo pe unde vă duceţi.O s-aveţi parte de momente plăcute şi n-o să rataţi o invitaţie la un spectacol, la o cină romantică, la o plimbare sub clar de lună.