Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 29 Noiembrie 2023

Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune.Horoscop 29 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. Se precipită nişte lucruri, evenimente şi o să ne urmărim îndeaproape interesul ca să obţinem maximum din ce ne-am propus.Vibraţia zilei este 11 şi o să ascultăm vocea intuiţiei ca să ştim ce să facem.


Horoscop 29 noiembrie 2023 – BERBEC – Se poate să primiţi o ofertă de lucru din afara ţării, şi să vă gândiţi bine de tot dacă vă încumetaţi, sau nu, dacă familia e de acord şi aşa mai departe.E cineva care va place şi o să vă lăsaţi curtaţi pentru că rezonaţi cu această persoană şi vă regăsiţi în felul ei, al lui, de a fi.
Horoscop 29 noiembrie 2023 – TAUR – Se poate să recuperaţi acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi să le oferiţi alor voştri un weekend prelungit special.Poate vă propune o colaborare cineva care se roagă de multă vreme de voi şi poate vă daţi ok-ul pentru anul viitor.


Horoscop 29 noiembrie 2023 – GEMENI – O veste bună de la cineva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună şi e tocmai bună perioadă de sărbători.Aţi avea de unde să recuperaţi nişte bani şi se pare c-o să-i cheltuiţi rapid c-aveţi multe de făcut, de cumpărat.
Horoscop 29 noiembrie 2023 – RAC – Sunteţi în atenţia cuiva care visează la o relaţie de cuplu şi dacă vă simţiţi şi voi atraşi o să ieşiţi la cafea, la plimbare să luaţi pulsul acestei posibile relaţii.Se adună mult de lucru la serviciu şi o să vă străduiţi să terminaţi treburile până să plecaţi în weekend.


Horoscop 29 noiembrie 2023 – LEU – O revenire a cuiva care vă poate face fericiţi şi să vă îngrijiţi şi de locuinţă, şi de voi să trăiţi în bună înţelegere şi să fiţi sănătoşi.Poate o să acceptaţi o invitaţie la cafea ca să ştiţi ce fel de om e cel care va face ochi dulci – dacă nu e nimeni în viaţa voastră sentimentală.
Horoscop 29 noiembrie 2023 – FECIOARĂ – Banii care or să vă intre or să fie folosiţi pentru casa c-o s-aveţi, probabil musafiri zilele astea, sau de sărbători o să chemaţi rudele, prietenii.Se organizează o ieşire în weekend prelungit şi o să vă scotociţi de bani să alegeţi o cazare pe undeva, pe cât posibil.


Horoscop 29 noiembrie 2023 – BALANŢA – O să puteţi duce comunicarea cu partenerul de cuplu la alt nivel şi o să faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie ca e bine să vă acordaţi şi un timp comun, să vă armonizaţi.Se poate să plecaţi cu grupul într-o excursie şi să urgentaţi nişte treburi, să puteţi sta liniştiţi în vacanţă.
Horoscop 29 noiembrie 2023 – SCORPION – Poate faceţi demersurile necesare să vă luaţi banii ca s-aveţi cu ce să plecaţi pe undeva, dacă tot sunt zile libere şi aveţi cu cine s-o porniţi la drum.Poate vi se face o ofertă de job pentru anul viitor şi pare să fie convenabilă.


Horoscop 29 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR – Se rezolvă o problemă financiară şi o să vă puteţi mişca, poate daţi o fugă şi prin împrejurimi, cu treabă, şi se pare că va fi o zi încărcată, dar cu reuşite.O să vă interesaţi de o colaborare care v-ar aduce bani, câştiguri suplimentare şi v-aţi putea distra în timpul liber, aţi călători.
Horoscop 29 noiembrie 2023 – CAPRICORN – Noutăţi incitante şi o să fiţi cooptaţi în diferite activităţi care să vă ţină prinşi în acele proiecte care să v-aducă bani pe o perioadă mai lungă de timp.Întrevedere cu cineva care vă invită la o cafea şi poate se naşte o relaţie care o să v-aducă fericirea, dacă n-aveţi pe nimeni.


Horoscop 29 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR – Vin bani de la serviciu şi o să vă faceţi planuri de plecat pe undeva de sărbători, să le luaţi alor voştri ce şi-au dorit şi o să vă împliniți dorinţele.Se reface grupul cu care plecaţi, de obicei, în excursii şi organizaţi o ieşire zilele astea să vă deconectaţi.
Horoscop 29 noiembrie 2023 – PEŞTI – Poate apărea o sumă de bani pe negândite şi o să vă puteţi mişca, să daţi o raită pe la magazine, sau poate căutaţi online ce vă trebuie pentru evenimentul la care o să vă duceţi în weekend.Vi se oferă o recompensă, vin şi bani din mai multe direcţii şi o să aveţi de cheltuială, ca să le luaţi alor voştri tot ce au nevoie.