Horoscop  29 Noiembrie 2019 Nov28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 29 Noiembrie 2019

Horoscop 29 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o sumă importantă de bani.Horoscop 29 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Reuşite azi. Apar lucruri noi şi bune, avem şi noi multe de oferit şi viaţa o să fie şi ea generoasă cu noi.Vibraţia zilei este 1 şi o să facem pentru prima dată ceva de care să fim mândri.Iată care sunt previziunile pentru toate zodiile:


HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 BERBEC – Se poate să primiri o invitaţie în străinătate şi să vedeţi cum staţi întâi cu banii, după care vă hotărâţi câte zile vă permiteţi să plecaţi.
HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 TAUR – Poate găsiţi ceva de lucru în particular şi să fiţi încântaţi de acel surplus financiar care v-ar fi de mare ajutor, acum la sfârşit de an, să luaţi cadouri şi s-aveţi pentru mesele festive.


HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 GEMENI – Întâlnire cu cineva care o să vă asigure de toată dragostea de care e capabil omul, şi se poate consolida relaţia, vă puteţi gândi serios la căsătorie.
HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 RAC – O să strângeţi relaţiile cu rudele pentru că se-apropie nunta cuiva apropiat sau o să fiţi naşi de botez şi puneţi cu toţii umărul la pregătiri.


HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 LEU – Poate organizaţi o ieşire cu prietenii prin oraş, e rost de relaxare, şi cu puţin shopping, ca să mai uitaţi de stres, drept consolare, cumva.
HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ – O să vă asociati cu nişte oameni de calibrul vostru profesional şi o să aveţi rezultate dintre cele mai bune şi-o să luaţi şi bani pe măsură.


HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 BALANŢA – Bună comunicare cu anturajul şi la slujbă, la şcoală şi cu prietenii, o s-aveţi preocupări comune şi-ncununate de succes.
HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 SCORPION – Întrevedere importantă cu cineva care vă oferă o colaborare şi sunt şanse să vă lăsaţi antrenaţi în proiectul respectiv pentru că e genul vostru.


HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR – O să tot primiţi invitaţii pe la diverse evenimente şi o să interacţionaţi cu oameni de valoare, vă faceţi prieteni noi şi va fi un câştig de imagine.
HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN – Se pare că vin banii pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să aveţi nişte sărbători fără restricţii financiare, şi cu un confort emoţional sporit.


HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR – O să vă daţi întâlnire ca să faceţi puţin sport, poate mai aveţi şi chestiuni importante de discutat cu grupul, în vederea unor evenimente festive, a sărbătorilor, poate.
HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI – Aţi putea renegocia un contract şi să luaţi mai mulţi bani, să vă puneţi altfel în valoare, c-aveţi mai multe succese la activ, cu care vă puteţi lăuda.