Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 29 Mai 2021

Horoscop 29 mai, cu Neti Sandu. Leii își legalizează relația.Rezolvări azi. Or să ne parvină niște răspunsuri, dar e bine să citim printre rânduri că n-or să ni se dezvăluie la prima vedere.Vibrația zilei este 1 și să luam startul într-o nouă aventură de-o viață. Acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 29 mai BERBEC – Se poate să practicați un sport, să-i luați și pe copii, să faceți împreună mișcare că aveți cu toții nevoie de așa ceva.
Horoscop 29 mai TAUR – Vi se răsplătesc niște eforturi, sacrificii și o să vă pregătiți să luați cu asalt un alt teritoriu profesional, de vârf.


Horoscop 29 mai GEMENI – E cineva care insistă să vă vedeți, c-o să vă puteți lămuri în privința relației de cuplu, dacă o mai ajustați un pic, că e în derivă.
Horoscop 29 mai RAC – Poate o să umblați la banii din bancă și începeți o afacere pe cont propriu, vă luați o casă, o mașină, ori tot ce vă trebuie ca să lucrați de acasă.


Horoscop 29 mai LEU – Se pare că relația de cuplu s-a copt, a atins acel prag al maturității și sunteți dispuși să legalizați relația în foarte scurt timp.
Horoscop 29 mai FECIOARĂ – Poate vi se dă de administrat o afacere la care vă pricepeți și o s-o faceți cu plăcere și devotament pentru că asta vă doreați.


Horoscop 29 mai BALANȚĂ – Vă pregătiți de o escapadă turistică și se poate să rămâneți o zi, două în plus c-ați ales locul ideal pentru relaxare.
Horoscop 29 mai SCORPION – Vă pot intra de undeva niște bani și să aveți pentru o ieșire la aer curat, că fără acest supliment nu s-ar fi putut.


Horoscop 29 mai SĂGETĂTOR – Vi se face o propunere de afaceri și condițiile s-ar putea să vă convină și s-aveți și curaj să faceți pasul.
Horoscop 29 mai CAPRICORN – Poate-o s-aveți o discuție între patru ochi cu șefii și o să vreți să puneți niște lucruri la punct, c-aveți niște nemulțumiri.


Horoscop 29 mai VĂRSĂTOR – Ați putea întâlni pe cineva care să facă echipă cu voi și să rămâneți împreună, dacă vă doriți o relație, să puneți capăt singurătății.
Horoscop 29 mai PEȘTI – Ar mai fi câte ceva de schimbat în relația de cuplu ca să dispară acele tensiuni care împrăștie armonia și nu puteți fi fericiți.