Horoscop  29 Iunie 2019 Jun29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 29 Iunie 2019

Horoscop 29 iunie 2019. Zodia care va începe o nouă relație.HOROSCOP 29 IUNIE 2019. E bine să fim flexibili ca să putem schimba din mers, un traseu de vacanţă sau atitudinea față de cineva care-o fi greşit, dar nu intenţionat.Horoscop azi. Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem clar şi răspicat ce-avem de spus.


BERBEC: Poate de dragul copiilor o să lăsaţi toată treaba la o parte şi să-i duceţi în parc, la o piscină, la malul mării, la munte. E posibil să se spargă gaşcă de amici cu care ziceaţi că plecaţi la mare, sau să urcaţi pe munte şi vă regrupaţi, ca să fiţi într-o companie agreabilă, totuşi.
TAUR: Poate va mai luaţi o piesă, două de mobilier de grădină şi o să vă amenajaţi un colţişor pe gustul vostru, de relaș. Poate v-aţi implicat în pregătirile unui eveniment care are loc azi, mâine şi o să apelaţi la toate rezervele de energie să contribuiţi la punerea lui în scenă.


GEMENI: O să vă caute cineva care vrea să lucraţi împreună şi va rămâne timp pentru aşa ceva, c-o fi o colaborare şi o să vă daţi acceptul. E posibil să schimbaţi chiar din mers destinaţia şi să nimeriţi într-un loc cu totul neaşteptat, dar plăcut, reconfortant.
RAC: Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să fie pe lungimea voastră de undă şi relaţia va avea ritmul ei, moderat. O s-alegeţi din lista de evenimente unul, două, la care va face plăcere să vă duceţi, c-o să vă şi distraţi, iar dacă plecaţi din localitate, o să vă bucuraţi şi de peisaje.


LEU: E animaţie în sfera partenerială şi poate vă faceţi un grup nou de prieteni, cu care veţi ieşi mai des pe la mondenităţi. Aveţi o energie de împrumut, poate vă încărcaţi bateriile de la cei tineri cu care vă duceţi la malul mării, la pădure sau în parc la o terasă, la un teren de sport poate.
FECIOARĂ: Poate refaceţi punţile de comunicare cu cei apropiaţi, fraţi, surori, nepoţi, veri şi o s-aveţi poate şi nişte preocupări comune. O să vă ocupaţi şi de casă, de reparaţii, reamenajări, şi o să vă rămână timp şi pentru o ieşire la plimbare, nu prea departe de casă.


BALANŢĂ: O relaţie sentimentală care mai are suflu se poate resuscita dacă atât voi, cât şi partenerul vă doriţi acest lucru. Se pare c-o să vă reintegraţi într-un grup cu care practicaţi un sport, sau aveţi alte activităţi deconectante pe care-aţi vrea să le reluaţi.
SCORPION: Se poate să luaţi parte la un eveniment festiv şi o să vă număraţi şi voi printre nominalizaţi şi poate luaţi un premiu. Poate vă duceţi în vizită la prietenii care locuiesc la mare, la munte, au o căsuţă într-un peisaj pitoresc şi vreţi să fiţi şi voi pentru câteva ore una cu natura.


SĂGETĂTOR: O să vină în vizită cineva din alt oraş, numai dacă nu plecaţi într-o minivacanţă, aşa cum faceţi de obicei, că weekendul nu va prinde pe-acasă. Sunteţi oricând gata să luaţi startul într-o escapadă turistică, vă duceţi într-un parc de aventuri şi descărcaţi tensiuni, furii, să fiţi fresh dup-aceea.
CAPRICORN: O întâlnire cu cineva căruia-i place compania voastră şi o să investiţi poate mai mult de-aici încolo în această relaţie. O să daţi zor să vă achitaţi de treburile gospodăreşti ca să vă rămână măcar câteva ore să staţi la o terasă cu prietenii, să vă destindeţi, să sporovăiţi.


VĂRSĂTOR: Poate plecaţi pe undeva cu maşina prietenilor dacă a voastră nu are tot ce-i trebuie sau cu trenul, cu avionul. Se pare c-o să lărgiţi cercul de prieteni şi o să vă vedeţi pe la tot felul de momente festive, să mai daţi o mână de ajutor unei fundaţii, să vă simţiţi utili.
PEŞTI: E o petrecere în familia lărgită, se anunţă o aniversare, sau o nuntă, care să vă adune pe toţi în jurul unei mese. Poate faceţi un consiliu de familie să stabiliţi unde vă duceţi, dacă la mare sau pe malul unei ape să faceţi un picninc, un grătar cu prietenii.