Horoscop  29 Iulie 2019 Jul29

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 29 Iulie 2019

Horoscop 29 iulie 2019. Zodia care va primi un post de conducere.HOROSCOP 29 IULIE 2019. Am putea deveni mai temperaţi, în anumite privinţe şi să dozăm frumos lucrurile, ca să ne meargă mi bine, să reducem riscurile.HOROSCOP 29 IULIE 2019. Vibraţia zilei este 4 şi o să fim atenţi cu ai noştri, să nu ne lipsească nimic.


BERBEC: O să vă puteţi întoarce la cineva pe care nu l-aţi putut uita şi să vă repoziţionaţi în relaţie, ca să puteţi rămâne împreună şi să fiţi şi fericiţi.
TAUR: Aţi putea avea o strategie interesantă la slujbă, să vă implicaţi într-un proiect care să vă pună în aloare şi să v-aducă mai mulţi bani.


GEMENI: Abia acum puteţi lua şi ultimele semnături ca să avansaţi cu achiziţia unei case, ori pentru o plecare în străinătate pe care o aşteptaţi de luni bune.
RAC: Se poate să faceţi o evaluare a banilor din cont, să vedeţi în ce măsură v-ajung pentru nişte investiţii şi poate apelaţi la un credit sau o suplimentare de credit.


LEU: Vi se mai acorda o şansă de a ajunge într-un post de conducere, să mai luaţi nişte bani, să aveţi un alt statiut social, să fiţi în centrul atenţiei.
FECIOARĂ: Puteţi spera la o relaţie mai bună cu fiinţa iubită, dar e bine să mai cenzuraţi criticile, să formulaţi cu mai multă diplomaţie rugăminţile.


BALANŢĂ: O problemă din trecut revine şi e bine să scăpaţi definitiv de ea, să vi se deschidă alte uşi, să nu mai bateţi pasul pe loc.
SCORPION: Viaţa poate deveni şi mai frumoasă pentru voi, poate vă angajaţi altundeva, ori poate schimbaţi domiciliul, dacă nu cumva si statuttul matrimonial – vă căsătoriţi.


SĂGETĂTOR: O să puteţi călători, c-aţi tot amânat o plecare şi o să vă bucuraţi alături de cineva cu care sunteţi în rezonanță pe mai multe planuri, c-aţi aşteptat ogroaza de timp momentul.
CAPRICORN: Sunt ceva probleme şi cu banii, parcă şi cu sănatatea şi trebuie să le rezolvaţi, să vă priască vacanţa, să aveţi chef şi de treabă şi de distracţie.


VĂRSĂTOR: Poate o să luaţi nişte bani, la care nu v-aţi fi aşteptat şi o să-i drămuiţi în aşa fel încât să v-ajungă pentru rate, facturi să aveţi o rezervă şi pentru vacanţă.
PEŞTI: Se poate întâmpla ceva special, care să vă imprime o stare specială, de bună dispoziţie, de visare, poate v-aţi îndrăgostit sau e altceva care să vă entuziasmeze.