Horoscop 29 Decembrie 2023 Dec28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 29 Decembrie 2023

Horoscop 29 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune înainte de Anul.Horoscop 29 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Avem energie, chef de treabă, de plecat la drum și de organizat petrecerea dintre ani. Începe numărătoarea inversă.Vibratia zilei este 11, număr maestru, și intuiția ne spune încotro.


Horoscop 29 decembrie 2023 – BERBEC – Se întâmplă ceva care să vă pună în valoare și să vă aducă o recompensă financiară, poate și un titlu – vi s-or fi făcut niște promisiuni de către șefi.
Horoscop 29 decembrie 2023 – TAUR – Poate-o să aveți de ales între a fi gazde și a fi musafiri, ca niște rude, prieteni care se invită la voi, dar sunt și alții care zic să treceți pe la ei – vedeți cum vă împărțiți.


Horoscop 29 decembrie 2023 – GEMENI – O să puteți repara o relație care nu mai mergea și s-o reactivați, că o să vă puteți încărca frumos, sufletește, să vă ajute să trăiți în armonie.
Horoscop 29 decembrie 2023 – RAC – Contează pentru voi să fie familia în jurul vostru și fericită și atunci o să faceți tot ce vă stă în putință să le pregătiți tot felul de surprize care să aducă bucurie în cămin.


Horoscop 29 decembrie 2023 – LEU – Vi se confirmă o rezervare și că o să luați o ultimă tranșă de bani și o să știți că aveți cu ce să plecați în vacanță și să petreceți Anul Nou acolo unde vă doriți.
Horoscop 29 decembrie 2023 – FECIOARA – Se poate să vă apucați de reamenajarea interiorului, curățenie și alte treburi casnice, să vă pregătiți de Revelion, asta dacă nu plecați în concediu. Sau sunteți deja.


Horoscop 29 decembrie 2023 – BALANȚA – E un grup care vrea să vă ia cu el prin țări îndepărtate și dacă aveți resurse financiare și zile libere poate vă încumetați! C-o să vă placă.
Horoscop 29 decembrie 2023 – SCORPION – Se observă cheltuieli, dar și bani care o să intre că ați fi intervenit să-i recuperați de pe unde au fost rătăciți, mai mult sau mai puțin intenționat.


Horoscop 29 decembrie 2023 – SĂGETĂTOR – Poate vă faceți cadou de Anul Nou o excursie în țară, în afară, asta în funcție de posibilități și o să vă distrați de minune, că asta e reteta fericirii voastre.
Horoscop 29 decembrie 2023 – CAPRICORN – Apar noutăți care vă dau alte idei de plimbări, petreceri și de revăzut niște oameni care v-au fost aproape cândva, dar dispăruseră. Acum o să-i reactivați.


Horoscop 29 decembrie 2023 – VĂRSĂTOR – O să vă caute prietenii cu care ieșiți, de obicei pe la petreceri, că ați rămas datori cu o plecare în vacanță și e momentul ideal să vă duceți cu ei la distracție.
Horoscop 29 decembrie 2023 – PEȘTI – O reușită în planul comunicării și o să vă puteți înțelege cu cineva care e tot timpul în contradicție cu voi și o să ajungeți la un consens referitor la petrecerea de revelion.