Horoscop 29 Aprilie 2024 Apr28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 29 Aprilie 2024

Horoscop 29 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O reuşită în plan financiar, vin banii pe care-i aşteptaţi de multă vreme.Horoscop 29 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi echilibrată. O s-avem chef şi de treabă, şi de petrecut un timp cu ai voştri, afară, acasă, indiferent unde, să ne bucurăm că suntem împreună.Vibraţia zilei este 6 şi e vorba despre armonie în familie.


Horoscop 29 aprilie 2024 – BERBEC – Puteţi bate palma pentru un contract care să vă pună în valoare şi să deschideţi acele uşi care pân-acum erau ferecate pentru voi şi să faceţi carieră strălucită.Poate faceţi un împrumut bancar ca să vă luaţi o casă, ori poate faceţi un împrumut bancar ca să vă luaţi o casă, ori poate vreţi pentru concediu – să vă luaţi un sejur pe undeva.
Horoscop 29 aprilie 2024 – TAUR – Sunt chestiuni mai vechi care se cer rezolvate ca să daţi drumul proiectelor noi, să vă puteţi lua şi banii dacă tot o să încheiaţi cu brio lucrările.Se vine cu oferte de lucru, de colaborare, şi o să vă consultaţi agenda înainte de lucru, de colaborare, şi o să vă consultaţi agenda înainte de a face o alegere, ca să nu vă pripiţi.


Horoscop 29 aprilie 2024 – GEMENI – O reuşită în plan financiar, vin banii pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să faceţi acele plăti pe care le-aţi tot amânat, ca prioritate au fost sărbătorile.O stare de spirit bună că Venus vă poartă de grijă şi o să vă schimbaţi look-ul, garderoba, o să vă simţiţi mai bine şi cu sănătatea.
Horoscop 29 aprilie 2024 – RAC – O energie cu care puteţi face nişte schimbări pe acasă şi să creaţi un plus de confort şi pentru că v-au cerut ai voştri şi pentru că sunt lucruri la care visaţi de multă vreme.Vin bani şi o să daţi o raită pe la cumpărături ca să faceţi aprovizionare şi mai achitaţi şi nişte facturi.


Horoscop 29 aprilie 2024 – LEU – Întrevedere cu oameni de care depind deciziile voastre şi o să vă interesaţi de toate condiţiile unor colaborări, sau avantaje de afaceri, de sponsorizări.Apar nişte schimbări la serviciu şi poate candidaţi pentru un post ca să lucraţi în condiţii mai bune şi să fiţi mai bine plătiţi.
Horoscop 29 aprilie 2024 – FECIOARĂ – Poate plecaţi abia acum unde aţi fi vrut anul trecut şi o să vă descurcaţi cu banii, că mai apelaţi şi la rezerve, contul curent e pentru cheltuieli lunare.O să legalizaţi acele acte pentru care aţi tot făcut drumuri, şi o să lansaţi la apă proiecte noi, că aţi depus eforturi nu glumă.


Horoscop 29 aprilie 2024 – BALANŢA – Relaţia cu partenerul de cuplu se îndreaptă spre căsătorie şi o să începeţi pregătirile dacă nu va sta nimic în cale – vorbim despre cei fără relaţie.Se aşteaptă un răspuns de la voi, cu privire la un business pe care l-aţi putea începe Da, sau Ba.
Horoscop 29 aprilie 2024 – SCORPION – Interacţionaţi cu oameni care vor să contribuiţi şi voi cu ceva la un proiect care v-ar readuce în centrul atenţiei şi v-ar da şi bani ca să vă suplimentaţi veniturile.Se iveşte ocazia să plecaţi pe undeva, să vă luaţi bilete de vacanţă şi să vă consultaţi cu familia ca să stabiliţi când plecaţi.


Horoscop 29 aprilie 2024 – SĂGETĂTOR – Apare cineva care îşi doreşte o relaţie şi, dacă nu sunteţi implicaţi în niciun parteneriat de cuplu, poate îi acordaţi mai multă atenţie.Cineva cu care v-aţi tot văzut multă vreme a dispărut din peisaj şi acum revine în speranţa că puteţi continua să vă vedeţi.
Horoscop 29 aprilie 2024 – CAPRICORN – O să vă luptaţi pentru drepturile voastre şi o să vă alegeţi cu câştiguri, dar numai dacă o să daţi dovadă de experienţă.O să vă respectaţi promisiunile făcute copiilor şi-i duceţi într-un parc de agrement, îi trimiteţi într-o tabără şi o să vă achitaţi de obligaţiile morale.


Horoscop 29 aprilie 2024 – VĂRSĂTOR – Poate mai luaţi câte ceva nou pentru casă, aruncaţi sau duceţi la reciclat diverse aparate electrocasnice, mobila pe care n-o mai folosiţi.Sfera sentimentală e frumos luminată şi o să primiţi răspunsul afectiv pe care-l aşteptaţi, că aţi trimis semnalul potrivit acelei persoane.
Horoscop 29 aprilie 2024 – PEŞTI – Aveţi de semnat acte, de dat un examen şi să reglaţi o situaţie scriptică, să fie legal tot ce faceţi ca să vă puteţi primi drepturile.E posibil să vă scoată la cafea cineva care vă supărase cu o vorbă, cu un gest şi o să vă puteţi redresa, ca să continuaţi relaţia.