Horoscop 28 Octombrie 2023 Oct27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Octombrie 2023

Horoscop 28 octombrie 2023, cu Neti Sandu. O zi cu Lună Plină. Energie și entuziasm pentru toate zodiile.Horoscop 28 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Luna Plină. Avem energie, entuziasm, chef de viaţă şi o să facem tot posibilul să ne vedem cu cei pe care-i iubim.Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bine să începem ceva care ne reprezintă.


Horoscop 28 octombrie 2023 – BERBEC – E animaţie la voi, poate vă duceţi la un party, e o ceremonie care vă face să uitaţi de toată oboseala, de supărări şi o să fie distracţie – pe cinste.Poate faceţi cunoştinţă cu cineva care va propune o afacere şi vă consultaţi agenda să vedeţi dacă mai încape în program, sub formă de colaborare.
Horoscop 28 octombrie 2023 – TAUR – Se poate să aibă loc Marea Întâlnire cu cineva către poate fi cea mai importantă persoană din viaţa voastră şi pe care o s-o recunoaşteţi din prima.E o sărbătoare, poate e nunta cuiva, sau o aniversare, ori poate vă duceţi la un concert, sau la un meci.


Horoscop 28 octombrie 2023 – GEMENI – O să primiţi mai multe invitaţii la distracţie şi dacă aveţi chef o să le treceţi pe toate în revistă că sunt oameni cu care chiar rezonaţi şi v-ar prinde bine o interacţiune.Poate vă invită la un grătar rudele de prin alte zone ale ţării şi o să vă duceţi că vă e dor de ele.
Horoscop 28 octombrie 2023 – RAC – E posibil să vi se facă o surpriză plăcută şi să vă ia cineva într-o plimbare prin ţară, dacă n-aveţi deja alt program, şi oţi fi invitat prieteni pe la voi.
E o festivitate la care o să luaţi şi voi parte şi o să fie un prilej să daţi de oameni de afaceri cu care veţi lucra.


Horoscop 28 octombrie 2023 – LEU – V-aţi putea repezi la malul mării, sau acolo unde e cineva care-şi doreşte să vă aibă prin preajmă şi o să vă simţiţi şi voi în elementul vostru.Poate faceţi o trataţie c-aţi cumpărat o maşina, c-aţi luat un interviu şi le faceţi cinste prietenilor pe tema asta.
Horoscop 28 octombrie 2023 – FECIOARĂ – E posibil să-ntâlniţi şi pe cineva care să vi se potrivească şi să vă încălzească sufletul, dacă nu vă aflaţi într-o relaţie.Poate le împliniţi un vis copiilor, să-i duceţi la locul preferat de joacă şi să-i vedeţi fericiţi, le pregătiţi un mini party.


Horoscop 28 octombrie 2023 – BALANŢA – Poate vă vedeţi la cafea cu un posibil partener de afaceri care vine cu o propunere de colaborare şi-o puneţi în discuţie acum, că sunteţi mai degajaţi decât în timpul săptămânii.E o mega-petrecere la care o să luaţi şi voi parte, poate chiar o să vă implicaţi în pregătiri, într-o oarecare măsură.
Horoscop 28 octombrie 2023 – SCORPION – O să vă daţi întâlnire cu rude şi cu prieteni ca să vă sărbătoriţi, sau poate e o nuntă la care o să vină lume multă, sau un botez, e o distracţie, oricum.Vine cineva care e curios să afle ce se întâmplă cu relaţia voastră, că persoana respectivă are intenţii dintre cele mai serioase.


Horoscop 28 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – Poate plecaţi împreună cu familia pe undeva, sau vă duceţi cu toţii la una dintre rudele din altă localitate ca să vă bucuraţi de vreme, de peisaje.Poate vă duceţi într-un parc de agrement , la o sală de sport, sau alergaţi, sau alergaţi în aer liber ca să vă dezmorţiţi, să descărcaţi stresul.
Horoscop 28 octombrie 2023 – CAPRICORN – E un grup care vrea să plecaţi pe undeva, sau s-aveţi o activitate care să v-ajute s-aveţi o stare de spirit şi poate să bifaţi, cumva, de folos şi altora.Poate faceţi o trataţie în cinstea cuiva din familie sau vă lăsaţi curtaţi de alţi prieteni care vă cheamă pe la ei.


Horoscop 28 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – O să fiţi înconjuraţi de multă lume şi o să aveţi un program încărcat, o să vă facă plăcere să revedeţi oamenii de care v-a fost dor.Se poate să ajungeţi pe la mondenităţi şi să vă faceţi noi cunoştinţe, că o să vă faceţi remarcaţi prin ceva care stârneşte admiraţia celor din jur.
Horoscop 28 octombrie 2023 – PEŞTI – O întrevedere cu cineva care visează la o relaţie de cuplu cu voi dacă sunteţi singuri şi o să vă oferiţi un răgaz ca să vă daţi seama dacă puteţi fi împreună, sau nu.O să intraţi la cheltuială că nu concepeți ca ai voştri să-şi dorească ceva și voi să nu le împliniți dorinţele.