Horoscop 28 Noiembrie 2023 Nov28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Noiembrie 2023

Horoscop 28 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își poate rezolva probleme personale și profesionale.Horoscop 28 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reuşită. O să ne dăm interesul să mulţumim pe toată lumea, dar să nu neglijăm şi dorinţele noastre, care sunt la fel de importante ca şi ale celorlalţi.Vibraţia zilei este 1 şi să încercăm să facem pentru prima dată ceva pe care ni-l dorim.


Horoscop 28 noiembrie 2023 – BERBEC – Va căuta acel cineva care vrea să afle cât mai repede dacă o să petreceţi sărbătorile împreună, sau măcar o parte din ele.E undă verde la călătorii şi o să vă luaţi bilete de tren, avion, faceţi rezervări ca să aveţi unde să vă cazaţi.
Horoscop 28 noiembrie 2023 – TAUR – O să vă bucuraţi de o bună colaborare cu coechipierii de afaceri şi o să vă duceţi la bun sfârşit obiectivele, ca să aveţi de câştigat.O să vă vedeţi şi cu banii în cont, în sfârşit, ca să vă puteţi plăti dările, să scăpaţi de toate până la finele anului.


Horoscop 28 noiembrie 2023 – GEMENI – Se poate repara o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să nu mai suferiţi din dragoste, poate şi pentru c-aţi învăţat să vă pliaţi pe dorinţele celuilalt.O să obţineţi ce aveţi nevoie de la şefi dacă v-aşezaţi la masa tratativelor şi o să daţi randament foarte bun dacă o să vă simţiţi apreciaţi.
Horoscop 28 noiembrie 2023 – RAC – Par să se adune bani mai mulţi de la serviciu şi o să vă treziţi cu bani şi din particular că aţi muncit în plus şi banii se adună.O să scoateţi din banii strânşi ca să mai luaţi carte ceva pentru confortul alor voştri şi să vă fie mai uşor de găsit, pentru bucătărie.


Horoscop 28 noiembrie 2023 – LEU – Poate pregătiţi de pe acum diverse lucruri pentru sărbătorile care se ţin lanţ şi o să vă siguraţi că le puneţi deoparte celor dragi ce ştiţi că le place.O să conteze munca voastră şi intraţi pe o listă de promovare ca să vă primiţi recompensa, o funcţie, un titlu.
Horoscop 28 noiembrie 2023 – FECIOARĂ – Parcă tot mai sunt bani de recuperat şi o să faceţi tot ce vă stă în putinţă să ajungă la voi că aveţi şi voi nevoie pentru casa şi familie.Poate se anunţă în vizită nişte rude şi o să le găzduiţi o zi, două până-şi rezolva nişte treburi şi o să vă facă plăcere compania lor.


Horoscop 28 noiembrie 2023 – BALANŢA – O să vă interesaţi de nişte cursuri speciale pentru voi, sau pentru copii să se poate cultiva un talent şi pregătiţi şi banii pentru durata şcolarizării.Vă invită cineva într-o excursie la sfârşit de săptămână şi o să vă amânaţi restul treburilor casnice şi întâlnirilor ca să puteţi pleca.
Horoscop 28 noiembrie 2023 – SCORPION – Poate aţi comandat piese de mobilier, aparatura de uz casnic şi redecorați interiorul – unii dintre voi poate vă mutaţi în casă nouă.Poate vă dă cineva de lucru şi o să vă completaţi bugetul că aveţi nevoie ca să vă mişcaţi în weekend să vă duceţi la odihnă.


Horoscop 28 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR – O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să rezolvaţi atât probleme din sfera profesională, cât şi legate de cea personală. O să primiţi ajutor.E cineva care vrea să faceţi echipa în viaţa voastră de zi cu zi şi o să deveniţi şi mai compatibili pe zi ce trece.
Horoscop 28 noiembrie 2023 – CAPRICORN – Se poate să câştigaţi bani în plus şi să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade, să vă interesaţi şi de o plecare pe undeva de sărbători, împreună cu familia.S-ar putea să apară un disconfort şi să trebuiască să mergeţi la medic şi dacă nu vă duceţi se poate acutiza. Menajaţi-vă.


Horoscop 28 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR – Un anturaj pe gustul vostru, cu care o să plecaţi la drum într-o aventură – profesională poate faceţi afaceri, or fi mai multe activităţi pe care să le desfăşuraţi împreună.Se poate să vă pregătiţi de o plecare în weekend şi o să-i luaţi cu voi pe prietenii cu care vă înţelegeţi cel mai bine.
Horoscop 28 noiembrie 2023 – PEŞTI – O să recuperaţi bani, onoare pierdută, poate şi bunuri – în urma unui proces, sau or fi revenit la sentimente mai umane cei care poate refuzau să vă dea ce-i al vostru.O invitaţie la un eveniment monden şi o să vă împrieteniţi cu diverse persoane care vă pot fi parteneri de afaceri, sau prieteni.