Horoscop 28 Noiembrie 2022 Nov28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Noiembrie 2022

Horoscop 28 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia care primește vești amestecate.Horoscop 28 noiembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro Tv. O zi reușită. O să ne fie mai ușor cu toate, cu munca, cu banii și cu sănătatea. Practic, optimismul ne va limpezi și mintea și sufletul.Vibrația zilei este 1 și e bine să facem niște schimbări și să începem cu noi.


Horoscop 28 noiembrie – BERBEC – O să primiți o invitație ca să ajungeți la o aniversare, poate chiar în alt oraș, de la cineva apropiat pe care nu-l puteți ignora și o să dați o fugă, chiar daca e mai departe de casă.O să perfectați niste acte, o situație și o să vă clarificați statutul că erați într-un provizorat.V-ați putea găsi cazare pentru weekend sau o să înnoptați la prieteni, la o rudă și o să fie distracție.
Horoscop 28 noiembrie – TAUR – O să vă descurcați cu banii, că poate vi se aprobă un credit bancar și o să reamenajați interiorul locuinței, că vreți să arate totul mult mai fresh.O să tatonați terenul, ca să vă fie clar dacă oamenii care vor să lucrați împreună sunt serioși sau vor să vă folosească doar că imagine.Faceți rost de bani. Mai vin din urmă, mai vindeți ceva și o să vă descurcați cu toate cheltuielile. O să fie perfect.


Horoscop 28 noiembrie – GEMENI – Sunteți curtați de multă lume pe care o puteți întâlni pe la mondenități, că vi se recunoaște valoarea și se dorește să deveniți parteneri de afaceri.O să apară o persoană șarmantă, daca nu aveți partener de viață și să vedeți în ce măsură vă armonizați.Veștile sunt amestecate, dar o să faceți slalom și le veți alege pe cele care vă aduc acea doză de optimism.
Horoscop 28 noiembrie – RAC – O să interacționați cu cineva care vrea să lucrați împreună, dar nu e ceva de pe o zi pe alta și o să depindeți de niște aprobări. Să aveți răbdare.Vin de undeva niște bani și o să faceți niste achiziții pentru casă, că ați pus ochii pe niște lucruri de calitate și rezonabile ca preț.Ați putea alege o destinație de vacanță și să mai uitați de stresul de zi cu zi, să vă limpeziți creierul.


Horoscop 28 noiembrie – LEU – Se poate să vi se dea mai mult de lucru, ca s-au adunat cam multe și o să vă dați peste cap să le duceți la bun sfârșit până la sfârșitul anului.Vă caută cineva care speră să aveți o relație și vă încântă ideea, dar trebuie văzut daca vă completați frumos sau nu, și să nu fiți căsătoriți.O să întâlniți pe cineva care vă poate fi companion de viață și să vă înțelegeți, dar numai daca nu sunteți căsătoriți.
Horoscop 28 noiembrie – FECIOARĂ – O să revizuiți un contract și poate continuați munca, în cazul în care sunteți mulțumiți de rezultate, de bani și de condiții.O să vă ocupați de casă, poate faceți niste modificări și o să coste. Poate mai luați și piese de mobilier noi.Se poate să vă găsiți alt serviciu, dar nu o să vă fie ușor să renunțați la actualul. Vedeți ce alegeți.


Horoscop 28 noiembrie – BALANȚĂ – Munca în echipa vă aduce satisfacții în perioada asta și o să luați parte la diverse evenimente care să vă puna în valoare toate resursele și să vă remarcați în cadrul grupului.Cu toate că păreți deschiși unei relații de cuplu, intervin piedici și amânări și e nevoie de răbdare, să apară cine trebuie.Se conturează o reușită în plan intelectual. O să treceți cu bine de examene, teste, interviuri. Vă fi o upgradare.
Horoscop 28 noiembrie – SCORPION – Un partener de afaceri reia ofensiva de a vă convinge să semnați un contract de muncă și poate veți fi de acord, sau vă mai gândiți până în ianuarie.Vă dați întălnire cu cineva care-și dorește să fiți împreună dacă n-aveți pe nimeni și simțiți că sunt șanse.Apar câștiguri, dar și cheltuieli, că s-au adunat multe de cumpărat în perioada asta și o să vă găsiți un echilibru financiar.


Horoscop 28 noiembrie – SĂGETĂTOR – Întrevedere cu niște oameni de afaceri care vor să vă implicați într-un proiect care v-ar suplimenta veniturile și o să vă dați acordul.E cineva care vrea să mai încercați o revenire la vremuri mai bune în relație și o să dați refresh total, că se mai poate.Aveți proiecte cu bătaie lungă și o să primiți ajutor, poate o sponsorizare, că să iasă totul la mare artă.
Horoscop 28 noiembrie – CAPRICORN – De undeva vin bani și o să vă mai luați și lucruri care vă fac placere, că destul aveți grija de toți ai voștri să nu le lipsească nimic.Se poate să vă interesați de scoală, poate copiii au nevoie de supraveghere, să-i verificați dacă și-au făcut temele.Vin bani și o să-i puneți la pușculiță să aveți de sărbători, că vreți să plecați pe undeva cu ai voștri.


Horoscop 28 noiembrie – VĂRSĂTOR – Apare cineva care poate fi salvarea voastră într-o situație anume și o să vă bucurați de niște avantaje, de o sponsorizare, poate, și o să vă vedeți de proiectele voastre.O să relaționați cu niște oameni care vor să lucrați cot la cot să puneți pe roate o afacere.E cineva care visează la un parteneriat cu voi și o să vă analizați resursele să știți dacă vă angajați la așa ceva sau nu.
Horoscop 28 noiembrie – PEȘTI – Se întâmplă ceva bun care vă readuce la lumina reflectoarelor și o să luați vreun premiu, o primă de sfârșit de an pentru toată munca depusa de-a lungul anului.Se întorc niște bani pe care i-ați împrumutat cuiva și o să vă puteți mișca, ca să luați diverse lucruri de care aveți nevoie.Vă bucurați de un plus de prestigiu că ați reușit să impresionați un public, poate conducerea de la serviciu.