Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Noiembrie 2020

Horoscop 28 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Taurii au parte de o situație neașteptată.Horoscop 28 noiembrie 2020. O s-avem o sclipire, un moment de inspirație și viața ni se poate schimba într-o clipă în bine, dacă avem curaj, încredere în noi.Vibrația zilei este 9 și avem o viziune atotcuprinzătoare despre ce vi se-ntampla.


HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 BERBEC 0 Aveți o agendă încărcată, dar sunteți capabili să duceți la bun sfârșit ce v-ați propus și să țintiți și mai sus, să prindeți o funcție, un titlu.
HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 TAUR – O situație neașteptată vă scoate din zona de confort și vă obliga, cumva, să luați o decizie referitoare la viață personală – cineva așteaptă un răspuns de la voi.


HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 GEMENI – Vi se da timp de gândire până luni, să spuneți dacă vă angajați într-o colaborare sau vă limitați la serviciu – și-atât – că poate sunteți prea obosiți să mai faceți și altceva.
HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 RAC – Poate vă faceți program de plimbare, de practicat un sport, acasă, în familie, ceva care să-i includă și pe copii, ca să vă mențineți tonusul de competiție.


HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 LEU – Încă vă mai ocupați de interiorul locuinței, să reinterpretați cate-o zonă, să-i dați o alta destinație, să puteți lucra și de-acasă, iar copiii să poată învață.
HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 FECIOARA – Poate vă faceți timp să-i verificați pe copii la lecții, să recapitulați o materie și să vă mai ocupați și de treburile casei.


HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 BALANȚĂ – Se poate să mai primiți un supliment salarial și să prindeți, de fapt, niste colaborări care să vă sporească veniturile, c-așa e perioada – cu bani mai mulți.
HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 SCORPION – Aveți toate pârghiile pentru o relansare și intuiția vă spune în ce distracție s-o apucați, cui să cereți sprijinul și cum să gestionați resursele.


HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR – O să puteți repara niște probleme mai vechi care țin atât de serviciu, cât și de viața personală, ca să puteți demara proiecte noi, să vă reinventați.
HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN – E momentul să vă mai și relaxati c-ați muncit non-stop și o gură de aer fresh nu v-ar strica – poate gasiți o zona nepopulată, la munte, să vă recreați.


HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR – Se poate să-nvațati lucruri noi care să v-ajute să câștigați bani, să țineți pasul cu vremurile, ba chiar să fiți cu un pas înaintea lor, c-aveți viziune.
HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 PEȘTI – O să câștigați și voi banii pe care vi i-au promis niște colaboratori prin octombrie și o s-aveți cu ce să faceți cumpărăturile.