Horoscop 28 Noiembrie 2016 Nov28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Noiembrie 2016

Horoscop 28 noiembrie 2016. Astazi, Capricornii incep sa se descurce cu banii, iar Racii incep noi relatii sentimentale.Horoscop 28 noiembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa ne putem bucura de fiecare lucru pe care-l facem si sa nu asteptam sa se-ntample minuni ca sa simtim ca traim cu-adevarat, sa gustam lucrurile simple, pe care le primim sau ni le putem oferi.

Horoscop 2016 BERBEC – E un puternic reviriment in sfera afectiva si o sa treceti usor peste orice neintelegere, sa creati si sa mentineti atmosfera in relatie. Noutati care sa va trezeasca buna dispozitie si sa va dea sperante c-o sa va descurcati cu banii, poate pentru ca veti semna un contract pe bani frumosi.
Horoscop 2016 TAUR – Va revin ceva bani de pe urma unor activitati colaterale si o s-aveti de buzunar, sa iesiti in timpul liber pe undeva, sa va puteti misca. Se poate sa munciti mai mult la serviciu, dar sa vina bani, promovare, sa treceti pe alt post si sa lucrati cu placere, chiar daca e cu program prelungit.

Horoscop 2016 GEMENI – E momentul sa va ganditi serios la casatorie, sa va asezati la casa voastra, s-aveti copii, poate luati o decizie pana la Craciun. Apar tentatii in sfera profesionala si daca tot erati intr-o dorinta de schimbare poate va incanta vreuna dintre variante sau poate va mai ganditi pana la sfarsitul anului.
Horoscop 2016 RAC – Poate-ati facut vreo cucerire, e cineva care vrea sa va cunoasteti mai bine, sa-ncercati o relatie sa vedeti daca sunteti compatibili. Se pare c-o sa le faceti un serviciu unor oameni dragi, rude, prieteni de prin tara sau din strainatate si o sa le trimiteti ce au nevoie sau va duceti personal.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa va intre mai multi bani in casa si sa fiti mai destinsi din punct de vedere financiar, ca n-o sa mai stati doar in salariu. O sa tot aveti niste discutii cu sefii, poate ca aveti puncte de vedere diferite si o sa trebuiasca sa dati dovada de diplomatie, altfel or sa iasa scantei.
Horoscop 2016 FECIOARA – Un proiect de scoala sau de serviciu va reuseste si cu tot volumul mare de munca o s-aveti parte de satisfactii morale, materiale. O sa v-apucati de treaba sau angajati o firma sa va repare ceva pe-acasa, sa instaleze ceva la care nu va pricepeti, sa va puneti casa la punct.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa va faceti un pic de timp pentru activitatile deconectante care pot fi si de placere dar si ca sa castigati un ban in plus. Se pare c-o sa va puteti pune in valoare, sa se vada cat de talentati, de valorosi sunteti si o sa fie un castig de imagine care sa conteze la CV.
Horoscop 2016 SCORPION – O invitatie la film, la o manifestare sportiva, artistica si o sa va destindeti, va fi o gura de oxigen iesirea. Vi se pot da acei bani pe care trebuia sa-i primiti luna trecuta, daca nu chiar mai demult si o s-aveti de rate, facturi si alte cheltuieli care umplu lista de asteptare.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se pare c-o sa va mearga mai bine din punct de vedere sentimental si o sa aveti mai mult chef de viata, o energie suplimentara. Vi se da ok-ul pentru o functie si o sa primiti bani in plus la salariu si se mai poate sa vi se plateasca o specializare, niste cursuri la care visati demult.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Puteti avea o explicatie cu o persoana a carei prietenie, iubire n-ati vrea sa le pierdeti si atunci o sa fiti intelegatori. O sa aveti de unde lua mai multi bani si o sa va puteti cumpara si acele lucruri pe care le-ati amanat pentru ca prioritare erau ratele si facturile – acum insa va descurcati frumos.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se reface o echipa din care-ati facut parte si puteti reedita un succes care sa v-asigure un venit constant. Se poate sa va duceti la o intalnire importanta, poate fixati datele unei afaceri sau intrati intr-o relatie sentimentala care va poate schimba toata viata in bine.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa luati vreun premiu sau sa va laude seful sau cei pentru care ati lucrat, sa vi se multumeasca intr-un anume mod. E bine sa fiti receptivi la solicitarile sefilor, ca s-ar putea sa apara niste recompense si ar fi pacat sa nu fiti si voi pe lista, sa va puteti bucura de niste avantaje.

Horoscop Azi 28 Noiembrie 2016