Horoscop  28 Mai 2019 May28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Mai 2019

HOROSCOP 28 MAI 2019. Săgetătorii încep discuțiile despre căsătorie.HOROSCOP 28 MAI 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste bună, de o prezenţă îndrăgită şi vom aduce un plus de armonie sufletească în grupul din care facem parte, în familie, în cuplu.Vibraţia zilei este 9 şi o să înţelegem dintr-o privire ce-i lipseşte celui de lângă noi.Ce se întâmplă în fiecare zodie:.


HOROSCOP 28 MAI 2019 BERBEC – E o şansă de a câştiga mai mulţi bani fie de la serviciu, fie din colaborări, unele pe termen scurt, altele mai lung. Se poate să v-apucaţi de zugrăvit, de făcut nişte reparaţii, să faceţi casa – lună – poate pentru că vă mutaţi sau îi ajutaţi pe părinţi, bunici s-aducă nişte îmbunătăţiri locuinţei.
HOROSCOP 28 MAI 2019 TAUR – Poate vă ocupaţi de maşină care trebuie dusă în servis sau va trebui să vă luaţi una nouă, dacă nu se mai poate repara. O stare de spirit mai bună, o reabilitare cu prietenele, cu rudele apropiate cu care ați fi avut niscaiva neînţelegeri şi o să fie o restartare, care să vă ducă la alt nivel – superior..


HOROSCOP 28 MAI 2019 GEMENI – Aţi putea obţine o aprobare, să faceţi progrese într-o direcţie, la slujbă, la şcoală, şi să fie un salt în carieră. Aveţi idei de afaceri şi o să găsiţi partenerii potriviţi cu care să porniţi la drum, să desfăşuraţi proiecte care să vă aducă venituri suplimentare.
HOROSCOP 28 MAI 2019 RAC – Se pare c-aţi tot amânat mersul la doctor şi dacă nici acum nu vă faceţi analize medicale, consult, o să aveţi de tras după aceea. E bine să fiţi pe poziţii c-o să fiţi cooptaţi în diferite activităţi care or să vă pună în valoare nişte calităţi despre care nu se ştia nimic – e momentul afirmării..


HOROSCOP 28 MAI 2019 LEU – E posibil să luaţi nişte bani care să se evapore cât ai bate din palme şi să cumpăraţi lucruri care vă plac şi care sunt şi pe placul alor voştri. O să vă asociaţi cu nişte oameni care or să ţină pasul cu voi la treabă, o să realizaţi lucruri măreţe împreună şi o să ajungeţi cât de curând în top.
HOROSCOP 28 MAI 2019 FECIOARĂ – Poate o să vă gândiţi la un extrajob care să vă asigure banii de buzunar şi o să aveţi un nivel de trai şi mai bun. Vă caută cineva care vrea să aveţi o relaţie mai strânsă, poate se gândeşte chiar la căsătorie şi dacă şi voi sunteţi la fel o să vă faceţi cunoscute sentimentele..


HOROSCOP 28 MAI 2019 BALANŢA – Poate nimeriţi nişte bilete de vacanţă la un preţ bun, cu o destinaţie pe gustul vostru şi o să faceţi un efort financiar. O să puteţi definitiva un contract şi să vă luaţi o casă, o maşină, să vă luaţi un job care să vă confere alt statut – c-oți fi ataşat un masterat, un doctorat.
HOROSCOP 28 MAI 2019 SCORPION – Vă iese pasenţa cu creditul bancar, dacă n-aveţi suficienţi bani să vă cumpăraţi altfel o casă. Relaţia cu anuturajul profesional, colegi de breaslă, devine şi mai bună, o să vă acordaţi ajutor reciproc, veţi face o echipă cu care-o s-aveţi parte de succese..


HOROSCOP 28 MAI 2019 SĂGETĂTOR – Se pune problema căsătoriei, să aduceţi pe lume copii şi o să vă bucuraţi şi mai mult de viaţă, că e anul vostru special. Aţi putea încheia nişte contracte şi să vă intre mai mulţi bani în cont, să strângeţi un capital cu care să plecaţi într-un concediu de 5 stele.
HOROSCOP 28 MAI 2019 CAPRICORN – E bine să fiţi şi mai cooperanţi în relaţia cu şefii, cu partenerii de afaceri ca să nu rataţi o promovare, o mărire de salariu. Or să vină şi vremuri mai bune pentru voi şi o să vă simţiţi mult mai stăpâni pe situaţie, dar deocamdată o să faceţi progrese cu paşi mici, dar siguri..


HOROSCOP 28 MAI 2019 VĂRSĂTOR – O să fie, poate, mai mult de lucru la serviciu şi o să vreţi să vă faceţi remarcaţi prin ceva anume că s-aveţi şi voi uşi deschise la şefi. Se poate să luaţi nişte bani şi o să vă descurcaţi cu toate cumpărăturile pe care le-aveţi de făcut, ca să le faceţi pe plac alor voştri.
HOROSCOP 28 MAI 2019 PEŞTI – Se poate să vă duceţi la un film, un spectacol sau ieşiţi la o plimbare în doi, la un tete a tete romantic. Poate vă face cineva drag o supriză plăcută şi vă invită la masă ori într-o excursie la sfârşit de săptămână, într-un city break, pentru că vă iubeşte..