Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Februarie 2021

Horoscop 28 februarie 2021, prezentat de Neti Sandu. Leii își vor întâlni sufletul pereche.Horoscop 28 februarie 2021, prezentat de Neti Sandu. O zi a speranțelor. Să punem pe primul plan ce ne dorim și să mai lăsăm fricile, ca să putem avansa și să fim fericiți.Vibrația zilei este 1 și e bine să începem ceva în care credem cu toată convingerea!


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 BERBEC – Se pare că o să vă umpleți timpul liber cu o activitate care să vă pună în relație cu un grup de colegi sau de prieteni. Se poate și online.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 TAUR – Poate vă lansați cu ceva nou care să vă aducă o imagine de învingători, să vă extindeți în decursul anului și să vă îmbogățiți.


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 GEMENI – Se poate să vă petreceți mare parte din timp în alt oraș, într-o stațiune montană și să vă întoarceți până la noapte, că de mâine începeți munca.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 RAC – Poate dați o fugă la părinți, ori poate bunicii au nevoie de ceva care să le facă viața mai ușoară și, dacă vă stă în putință, vă duceți.


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 LEU – Se poate să aibă loc marea întâlnire, să faceți cunoștință cu cineva care să vă împlinească sufletește și să vă și căsătoriți într-un an, doi.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ – Vine cineva pe la voi sau dacă simțiți nevoia să luați pulsul societății dați o raită pe afara, să mai aflați noutăți și să mai faceți și o aprovizionare.


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 BALANȚĂ – E o efervescență în sfera sentimentală la voi și o să profitați de conjunctură să spuneți ce așteptați de la noul iubit, ca să vă completeze.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 SCORPION – Poate faceți o tratație la voi acasă, vine cineva apropiat, o rudă, și vă sărbătoriți, că ați repurtat un succes, că sunteți fericiți, pur și simplu.


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR – Vă reluați o activitate deocamdată, poate-i antrenați și pe copii să practice un sport, sau să cultive un hobby, să se dezmorțească.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN – O să mai cereți o părere în dreapa și în stânga, ca să vă asigurați că nu începeți o colaborare cu niște oameni care sunt muncitori sau sunt rău platnici.


HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR – E animație în jurul vostru. Vi se întâmplă diverse lucruri care să vă repună pe un traseu de succes și o să fie și cineva care să vă iubească.
HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2021 PEȘTI – O să găsiți ceva care să se potrivească mănușă cu starea în care vă aflați. O ieșire în parc sau o conversație la cafea, la un pahar de vorbă, găsiți voi.