Horoscop 28 Decembrie 2016 Dec28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Decembrie 2016

Horoscop 28 decembrie 2016. Pestii fac rost de bani, iar pentru Lei se contureaza o relatie sentimentala de viitor.Horoscop 28 decembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. Aflam ce s-a gresit si cum putem indrepta anumite situatii, dar isi vor cere scuze si cei care n-au gresit intrucatva.
ultimele stiri.Vibratia zilei este 1 si o putem lua de la-nceput intr-o poveste de dragoste, dar si in afaceri..

Horoscop 2016 BERBEC – Noutati in sfera afectiva – e cineva care vrea sa va convinga de toata dragostea de care e capabila acea persoana si o sa va placa o astfel de manifestare pasionala.
Horoscop 2016 TAUR – Or sa va urneasca niste prieteni, desi ziceati ca vreti sa ramaneti acasa si si n-o sa regretati, c=-o sa va-ncarcati frumos, sufleteste, daca schimbati aerul, peisajul.

Horoscop 2016 GEMENI – Va bucurati de sosirea cuiva, care chiar daca n-a ajuns in noaptea de Craciun e bine si-acum si poate ramane si de anul nou in vacanta.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa primiti bani, mici atentii din din partea sefilor, sa luati parte si la diverse evenimente, de sezon, si-o sa-i antrenati si pe copii in diverse activitati.

Horoscop 2016 LEU – Se contureaza o relatie sentimentala de viitor si-o sa va dati seama de intentii abia dupa Revelion, cand o sa vrea sa locuiti impreuna, persoana, sa va puteti cunoaste mai bine.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa faceti rondul de onoare pe la rude, in mod special, dar si pe la prieteni, sa va oferiti daruri, sa stati la masa si sa va bucurati ca sunteti impreuna.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa va implicati in pregatirea unui eveniment monden si sa faceti si acte caritabile, sa duceti alimente, imbracaminte si alte lucruri utile celor defavorizati de soarta.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate cu surplusul financiar o sa-i duceti pe ai vostri intr-o minivacanta, daca nu inainte de anul nou, poate dupa, daca mai aveti liber odata cu copiii.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa fiti expeditivi cu treburile casnice si dac-aveti ocazia sa plecati de azi la munte sau la mare in alta tara s-o faceti cu draga inima.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Va ocupati de treburile gospodaresti, faceti din nou aprovizionarea si puteti iesi cu prietenii dupa orele de program la o sueta.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa dati ochii cu cineva care o sa va rascoleasca frumos, la coarda sensibila si poate reinnodati o relatie de prietenie, sau de dragoste.
Horoscop 2016 PESTI – E posibil sa incasati niste bani si sa faceti un tur de forta pe la magazine, sa luati cele necesare petrecerii de anul nou si sa va compuneti si tinuta pentru noaptea dintre ani.
Horoscop Azi 28 Decembrie 2016