Horoscop 28 Aprilie 2024 Apr27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Aprilie 2024

Horoscop 28 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele pentru zodii de Florii.Horoscop 28 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasa și La multi ani sărbătoriților zilei. O s-avem chef de vizite, de plimbari de făcut urări de bine celor pe care-i îndrăgim, pe care-i iubim și o să simțitm iubire.Vibrația zilei este 1 și e bine să dăm deoaprte ce nu ne place, să păstrăm ce e frumos.


Horoscop 28 aprilie 2024 – Berbec – Sunt niște persoane de care vă e dor și programați o întâlnire, să ieșiți la o plimbare, la masă, că e sărbătoare și vreți să intrați în atmosfera acestei zile de Florii.Aveți un vibe pozitiv, că aveți probabil mari așteptări de la ființa pe care o iubiți și n-o să fiți dezamăgiți.
Horoscop 28 aprilie 2024 – Taur – O să ieșiți la plimbare, să vă vedeți cu prietenii, poate mâncați ceva în oraș, că e și ziua voastră de naștere, sau de nume, că sunt Floriile.Evenimentele festive se țin lanț, totul e să țineți voi pasul cu ele că e animație mare în jurul vostru.


Horoscop 28 aprilie 2024 – Gemeni – Vă invită cineva în oraș și o să vă facă plăcere să ieșiți la cafea, la un spectacol, să vă plimbați, și o să vă prindă bine să schimbați impresii cu prietenii, ca să vă revigorați.E cineva care vă face curte și o să petreceți un timp împreună ca să vă dați seama dacă rezonați sufletește sau nu.
Horoscop 28 aprilie 2024 – Rac – Se poate să luați o decizie legată de viața voastră de cuplu și să vă înțelegeți mult mai bine de-aici înainte, că o să spuneți lucrurilor pe nume.Se pare că o să vă achitați de o obligație morală față de cineva din familia largită și o să fie un câștig sufletesc, mai ales că e sărbătoare.


Horoscop 28 aprilie 2024 – Leu – Se prea poate să vă dați întâlnire cu cineva din alt oraș, poate aveți și chestiuni de afaceri de luat în discuție, dar lejer, fără presiune și răspunsul îl dați săptămâna viitoare.O să-și facă apariția persoana în care v-ați pus mari speranțe să vă facă fericiți și o să vedeți cum decurg lucrurile când sunteți față în față.
Horoscop 28 aprilie 2024 – Fecioară – V-ar prinde bine o ieșire la un spectacol, dar se pare că aveți musafiri și e bine și așa că o să aveți o companie agreabilă și o să vă distrați oricum ar fi.Vizita cuiva drag o să vă facă bine sufletește că e o reconfirmare a legăturii puternice care e între voi.


Horoscop 28 aprilie 2024 – Balanță – O persoană tânără are nevoie de un sfat de la voi, poate e vorba și despre un ajutor concret de la voi și o să vă dați peste cap ca să n-o dezamăgiți pe această persoană.Se poate să începeți o viață nouă alături de cineva care vi se potrivește – mănușă.
Horoscop 28 aprilie 2024 – Scorpion – O să vă puteți vedea și cu ai voștri, și cu prietenii, ați avea vreun sărbătorit în familie și o să fie distracție, că e o conjunctură favorabilă.Se poate să primiți o invitație la o cină în doi ca să luați pulsul relației și să vă lămuriți dacă duce spre căsătorie, sau nu.


Horoscop 28 aprilie 2024 – Săgetător – Vă invită rudele la masă, de Florii, și o să vă duceți, dacă nu sunteți deja, plecați prin țară, pe undeva, în excursie.E rost de mai bine în relația de cuplu și o să vă bucurați de timpul liber comun că până acum ați tot fost ocupați.
Horoscop 28 aprilie 2024 – Capricorn – Se poate să întâlniți la o reuniune mondene pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă, să vi se potrivească și o să fie posibilă o relație pe termen lung.Poate întindeți o mână de ajutor unor rude, fie și cu o vorbă bună i-ați putea ajuta, dacă sunt necăjite.


Horoscop 28 aprilie 2024 – Vărsător – Are loc o petrecere la care sunteți și voi invitați și ați vrea să vă duceți, dar sunteți așteptați și în altă parte.O masă mare în familie că aveți un sărbătorit și o să vă bucurați de revederea unor apropiați cu care nu vă întâlniți prea des.
Horoscop 28 aprilie 2024 – Pești – O reușită în plan emoțional – poate – ați reușit să convingeți pe cineva pe care-l iubiți să treacă peste o neînțelegere care vă ținuse departe unul de celălalt.Se poate să dați o fugă în alt oraș să-i faceți o vizită cuiva care sărbătorește, poate ziua numelui.