Horoscop  28 Aprilie 2019 Apr28

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 28 Aprilie 2019

Luna din Vărsător trasează un armonios trigon la Marte din Gemeni, insuflându-le multă bună dispoziţie Gemenilor, Balanţelor şi Vărsătorilor.


Horoscop Berbec – Dacă urmăreşti să pui pe picioare o idee de afaceri sau eşti deja implicat(ă) într-un proiect de grup, află că duminică ar fi cel mai indicat să te întâlneşti cu coechipierii pentru a discuta cele întâmplate peste săptămână într-un cadru colocvial. Vă va prinde bine o schimbare de atmosferă de-acest gen.Tot în ultima zi a săptămânii s-ar putea să ai parte de multe momente plăcute în compania prietenilor dacă decizi să ieşi în oraş. Aşteaptă-te să te surprindă cu o locaţie nouă sau într-un alt mod în care nu te-ai fi aşteptat. Bucură-te de clipă şi profită de ea.
Horoscop Taur – Astrele par să nu se preocupe prea mult de acest sector al vieţii tale. Prin urmare, se poate specula că nivelul tău de energie se menţine în parametrii obişnuiţi weekend-ul acesta. Atâta timp cât încerci să dai dovadă de măsură în toate, cu siguranţă dispoziţia ta nu se va schimba.


În cazul în care lucrezi duminică, afli că te bucuri de productivitate crescută şi că îţi vei elibera destul de mult programul lunea viitoare.
Ideal ar fi ca duminica aceasta să nu cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus pentru sfârşitul acesta de săptămână. Este drept că prietenii pot avea unele idei care implică să bagi mâna adânc în buzunar, dar nu este neapărat să li te alături dacă crezi că nu ar fi înţelept.
Horoscop Gemeni – S-ar părea că, duminica aceasta cel puţin, ai un vibe bun şi eşti într-o dispoziţie mentală pozitivă. Ieşirile la aer curat, lectura şi plimbările cu prietenii te pot ajuta să-ţi aduci la o cotă la fel de ridicată şi nivelul de energie. Găseşte o modalitate să îmbini toate aceste preocupări.
Dacă lucrezi sâmbăta aceasta, află că s-ar putea să apară unele tensiuni între tine şi superiori. Poate faptul că nu eşti remunerat(ă) în plus pentru că lucrezi în weekend este un subiect care te deranjează de multă vreme şi acum găseşti curajul să vorbeşti despre el. Fă-o cu multă diplomaţie.
Cel mai bun plan pe care l-ai putea avea în acest sfârşit de săptămână este acela de a ieşi în afara localităţii. Fie că este vorba de un city-break sau de o mini-excursie prin România, cert este că-ţi va prinde bine să schimbi peisajul, măcar pentru câteva ore sau zile.
Horoscop Rac – Este posibil ca sâmbăta aceasta să nu fii în apele tale, fapt pentru care s-ar putea să fie nevoie de un exerciţiu de voinţă din partea ta pentru a te scutura şi a-ncerca să te bucuri de timpul liber de care dispui weekend-ul acesta. Caută să faci o sforţare totuşi.
Dacă acest sfârşit de săptămână te surprinde în plin program la serviciu, află că astrele nu se amestecă în treburile tale profesionale. Aşadar, ceea ce se poate întâmpla la muncă acum este produsul atitudinilor şi deciziilor pe care le-ai luat la serviciu. E-n puterea ta să conduci lucrurile înspre bine.Momentele petrecute cu familia duminica aceasta pot avea un efect bun asupra tonusului tău fizic şi moral. Poate nici nu-ţi dai seama cât de mult îţi lipsesc cei dragi până nu te întâlneşti cu ei toţi weekend-ul acesta. Aveai nevoie de timp în compania zgomotoasă dar armonioasă a rudelor apropiate.


Horoscop Leu – Astrele par să nu aibă o lecţie bine pregătită pentru tine weekend-ul acesta, dar încearcă totuşi să îţi transmită faptul că singura persoană pe care poţi conta cu adevărat perioada aceasta eşti tu însuţi(ăţi). Oricine altcieva îţi poate servi dezamăgiri, deci caută conformări la tine şi nimeni altcineva în rest.Dacă urmăreşti să ieşi cu partenerul şi/ sau cu prietenii, cele mai mari şanse de a vă distra pe cinste pot apărea duminica aceasta.
Horoscop Fecioară – Astrele nu par să ia în vizor acest sector al vieţii tale. Aşadar, ţine doar de tine cum înţelegi să profiţi de capitalul energetic de care dispui. Pentru că te aşteaptă un weekend plin, important este să nu uiţi să te odihneşti câteodată. Nu-ţi permiţi să fii pe jumătate adormit(ă).Ziua se arată a fi una destul de tensionată în cuplu dacă nu încerci să separi viaţa sentimentală de cea profesională. Dacă partenerul este cel care nu reuşeşte acest lucru, gândeşte-te bine cum anume ai putea să-l deconectezi de ceea ce se întâmplă la serviciu. Are nevoie de o pauză.


Horoscop Balanţă – S-ar putea ca in ziua aceasta să nu fii în cea mai bună formă a ta, cel mai probabil din pricina unor deranjamente la nivel fizic. S-ar putea să nu fie vorba de nimic îngrijorător, dar nu ţi-ar strica totuşi un control de rutină. Încearcă să-l programezi cât de repede poţi.
N-ar strica să ieşi din localitate weekend-ul acesta, în compania persoanei iubite dacă există cineva special în viaţa ta sau singur(ă) în cazul în care eşti single. Faptul că faci ceva pentru tine şi vizitezi locuri noi îţi oferă un suflu proaspăt şi-ţi încarcă bateriile pentru ce urmează săptămâna viitoare.
Horoscop Scorpion – Nu există date potrivit cărora weekend-ul acesta astrele sunt sau nu de partea ta în ce priveşte acest aspect al vieţii tale. Dacă te afectează ceva, este vorba de factori indirecţi, care ţin mai degrabă de cum interacţionezi cu ceilalţi. Nu lăsa problemele relaţionale să-ţi influenţeze decisiv starea de spirit.Dacă urmăreşti să rezolvi unele chestiuni care ţin de o succesiune, cel mai bun moment să ceri asistenţă sau lămuriri suplimentare este dup-amiaza zilei. S-ar putea ca asemenea treburi să solicite mai puţină bătaie de cap decât te-ai fi aşteptat. Ai încredere că va fi bine în final.Este posibil ca sâmbăta aceasta să apară unele tensiuni între tine şi persoana iubită pe fondul lipsei de încredere. S-ar putea ca sfaturile primite de la familie duminica aceasta să te ajute să îndrepţi situaţia pe plan sentimental. N-ar strica totuşi să fiţi mai deschişi unul cu celălalt pe viitor.


Horoscop Săgetător – Cum astrele par să nu se preocupe prea puternic de ce se întâmplă pe acest plan, s-ar putea ca weekend-ul acesta să fii la fel de energic(ă) şi voios(oasă) ca de obicei. Dacă lucrurile nu stau aşa, află că este în controlul tău să schimbi situaţia în bine pentru tine.Reuşiţi să ajungeţi la un consens şi să vă împărţiţi mai bine activităţile pe lângă casă. Comunicarea vă permite să reinstauraţi armonia şi liniştea în cămin.
Horoscop Capricorn – Cu toate că astrele nu spun mai nimic despre cum o să-ţi meargă weekend-ul acesta din punct de vedere al sănătăţii, putem face unele deducţii pe baza complexităţii fenomenelor astrologice de sâmbătă şi duminică. De reţinut ar fi că dacă simţi să faci o pauză, indicat ar fi s-o iei.La avizierul astrologic nu apare niciun eveniment special pe plan social, familial sau sentimental. Dispui astfel de o doză dublă de liber arbitru pentru a lua orice decizie crezi de cuviinţă în legătură cu aceste domenii de viaţă. Depinde de tine dacă-ţi asculţi inima sau mergi pe mâna raţiunii totuşi.


Horoscop Vărsător – S-ar părea că eşti în formă maximă duminica aceasta, că te simţi bine în pielea ta şi te bucuri aşa cum se cuvine de momentele plăcute de care ai parte în ultima zi a acestui sfârşit de săptămână. Important este să nu te dedai totuşi exceselor, deşi tentaţia poate există.În cazul în care urmăreşti să transformi o pasiune într-o afacere de suflet, caută să faci cercetare în această direcţie. Există posibilitatea să afli informaţii clare, din surse sigure, că ceea ce îţi doreşti să faci este un proiect fiabil, care nu implică prea multe riscuri de natură financiară.
Deşi ar putea interveni unele tensiuni între tine şi rudele apropiate, norocul face că weekend-ul va fi salvat de clipele petrecute în compania persoanei iubite şi/ sau a copiilor cândva pe parcursul zilei de duminică. Vă veţi distra de minune împreună şi sunteţi mai apropiaţi decât oricând altcândva.
Horoscop Peşti – Pare că nu eşti în cele mai bune toane weekend-ul acesta,dar reuşeşti până duminică să-ţi aduni forţele şi să nu laşi acest sfârşit de săptămână să treacă pe lângă tine fără a încerca măcar să te destinzi puţin şi să te bucuri de timpul tău liber.Indiferent dacă lucrezi sau nu în acest weekend, astrele nu se arată prea interesate de acest aspect al vieţii tale. Drept urmare, ai mână liberă să abordezi cum crezi c-ar fi mai bine situaţiile cu care te întâlneşti la serviciu. Vestea bună este însă că deznodământul va fi unul favorabil.