Horoscop 27 Septembrie 2016 Sep27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 27 Septembrie 2016

Horoscop 27 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa putem profita de un context favorabil si sa ne asociem cu cine trebuie, sa facem echipa cu cineva care e pe lungimea noastra de unda si sa fim impliniti sufleteste. Racii intalnesc pe cineva special, Scorpionii rezolva probleme importante.Vibratia zilei este 9 si o sa putem face un salt spiritual pentru ca vom intelege, in profunzime ce se-ntampla cu noi.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa treaca diseara cineva pe la voi si s-aveti cu cine schimba o vorba, o impresie, sa-i cereti un sfat, si-o sa fie deconectant. Intrevederi cu partenerii de afaceri ca sa reglati diverse situatii, sa va cereti banii, sa fixati responsabilitati, sa va gasiti sponsori care sa v-ajute cu bani.
Horoscop 2016 TAUR – O confirmare din strainatate, ca sunteti asteptati fie la treaba, fie intr-o scurta vacanta si o sa vedeti cum va puneti de acord. Ati putea cere o marire de salariu, mai ales daca vi se propune si ceva, in plus, de lucru, ca sa profitati de ocazie, cine stie cand mai apare alta sansa.

Horoscop 2016 GEMENI – E posibil sa incasati niste bani de la serviciu si sa-i dati rapid pe cumparaturile curente si pe alte lucruri obligatorii, pentru casa. Posibil proiect nou la orizont si o sa va dati interesul sa iasa un lucru de calitate si sa mai faceti un pas in cariera, sa ocupati un post important.
Horoscop 2016 RAC – Va cauta cineva care vrea sa fie alaturi de voi, sa formati un cuplu si o sa fie pe lungimea voastra de unda. E momentul sa va reinventati, c-o sa fie o conjunctura speciala si o sa le puteti dovedi celor din jur c-ati acumulat experienta, ca timpul a trecut in favoarea voastra.

Horoscop 2016 LEU – O sa va faceti noi prieteni, si dintre colegii de scoala, de serviciu, si-o sa iesiti mai des pe la manifestarile din oras. Poate va bate gandul sa va lansati intr-un alt domeniu, incepeti o specializare sau puneti in practica tot ce-ati invatat la scoala pe care ati absolvit-o.
Horoscop 2016 FECIOARA – Vizita cuiva o sa va aduca buna dispozitie si o sa va faceti planuri pentru sfarsitul de saptamana, sa plecati intr-o excursie. Se vor gasi oameni care sa investeasca bani si incredere in voi si sa faceti progrese la serviciu, si sa va mearga mai bine si in particular, cu afacerile.

Horoscop 2016 BALANTA -Se poate sa va treziti cu o surpriza placuta si sa va caute acea persoana de care va era dor si sa aflati vesti dintre cele mai bune. Apar noi provocari de care o sa fiti incantati ca s-ar putea sa fie exact ce v-ati dorit si o sa-ncepeti proiecte care sa va propulseze in cariera.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate va asociati cu niste oameni care au idei, putere de munca si o sa faceti echipa buna, o sa castigati bani si respectul celor din jur. O sa rezolvati o serie de lucruri cele care va consuma energia si o sa va atingeti niste obiective care v-au pus, serios la treaba de-a lungul timpului.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Prietenii va curteaza si o sa aveti de unde alege cu cine si unde sa iesiti in timpul liber, sa desfasurati activitati recreative. Se observa niste surse colaterale de bani, o sa munciti, probabil, in particular si o sa faceti rost de acei bani cu care sa mai acoperiti si alte lucruri in afara ratelor lunare.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Pot aparea niste bani din particular si sa aveti o libertate de miscare, sa organizati o iesire spre o zona de agrement in week-end. O sa puteti legaliza un act si sa deveniti proprietari, poate veti urma o scoala, un doctorat, e ceva special si care o sa v-aduca beneficii de mai multe feluri.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va dati acordul pentru o institutie de invatamant, la care sa va duceti sau sa-l inscrieti pe copil. Intalnire cu cineva care o sa va propuna o activitate care vi se potriveste si-ati putea castiga niste bani, in completarea salariului.
Horoscop 2016 PESTI – Veti gasi o solutie salvatoare in cazul unei chestiuni legate de un drum in alt oras, sa ajutati un prieten, o ruda sa iasa dintr-un impas. Se poate sa luati niste bani de la serviciu si sa aveti de taxe, facturi si alte neprevazute care, in mod normal v-ar fi dat bugetul peste cap.
Horoscop Azi 27 Septembrie 2016