Horoscop 27 Noiembrie 2023 Nov26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 27 Noiembrie 2023

Horoscop 27 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Luna Plină cu răscoliri pentru toate zodiile.Horoscop 27 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Luna Plină cu răscoliri. O să ne putem regla relaţiile cu anturajul, cu şefii, cu partenerul de cuplu şi trăim în bună înţelegere şi cu respect.Vibraţia zilei este 9 şi o să ne facem planuri cu bătaie lungă.


Horoscop 27 noiembrie 2023 – BERBEC – Poate vă gândiţi şi mai serios să vă aşezaţi la casa voastră şi să profitaţi de sărbători să pregătiţi o logodnă, sau chiar căsătoria.Se anunţă câştiguri băneşti c-o să vă luaţi o colaborare ceva care să vă suplimenteze veniturile ca să vă puteţi mişca.
Horoscop 27 noiembrie 2023 – TAUR – Se poate să primiţi o ofertă de lucru pentru anul viitor şi o să vă consultaţi agenda profesională să ştiţi dacă mai încape şi altceva. Pare să fie ceva convenabil.O vizită de verificare la medic nu v-ar strica şi o să vă liniştiţi după ce veţi afla rezultatul analizelor.


Horoscop 27 noiembrie 2023 – GEMENI – Se aşteaptă şi mai mult de la voi – în planul comunicării cu partenerul de cuplu, să fiţi mai cooperanţi, să faceţi echipa şi să puneţi căsnicia pe primul plan.O să daţi curs unei întâlniri cu cineva care se simte acaparat de felul vostru de a fi şi o să evaluaţi situaţia.
Horoscop 27 noiembrie 2023 – RAC – Poate mai faceţi nişte investiţii în locuinţă, vă pregătiţi pentru musafiri de sărbători, sau doar mai eliberaţi spaţiul pentru mai mult confort.E posibil să iasă la iveală o problemă de sănătate şi dacă vă luaţi tratamentul prescris de medic se rezolvă . dar se poate şi să nu fie nimic.


Horoscop 27 noiembrie 2023 – LEU – Se poate să vă alăturaţi unui grup şi să daţi drumul unei activităţi care să fie şi în folosul vostru şi al altora şi să vă declaraţi mulţumiţi.Se poate să primiţi o invitaţie prin ţară, pe undeva, să petreceţi weekend-ul ca o fi cineva care v-aşteaptă mai demult. Vedeţi.
Horoscop 27 noiembrie 2023 – FECIOARĂ – O să recuperaţi nişte bani pe care o să-i cheltuiţi în casă, mai luaţi diverse lucruri ca să vă fie mai uşor la treburile gospodăreşti, aparatura, diverse.O să daţi zor să vă eliberaţi de greutăţile de la job, că s-or fi adunat mai multe de făcut în perioada asta. Aveţi grijă la sănătate.


Horoscop 27 noiembrie 2023 – BALANŢA – Se anunţă rezultate de top la şcoală, la preocupările de tip intelectual, poate vă duceţi şi la vreun interviu că să aranjaţi ceva pentru începutul anului, dac-o fi şi-o fi.E cineva care încearcă să se apropie de voi şi dacă sunteţi fără partener o să fiţi pe recepţie să aflaţi ce vi se transmite.
Horoscop 27 noiembrie 2023 – SCORPION – O să vă daţi peste cap să recuperaţi nişte bani pentru care aţi tot făcut demersuri, dar lucrurile nu avansau – acum poate – aveţi mai mult succes.Se poate să primiţi mai mult ajutor din partea coechipierului de viaţă şi să fie şi o relaxare financiară.


Horoscop 27 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR – Sunt solicitări din mai multe direcţii şi o să fie o zi încărcată cu de toate, că se rezolva şi probleme mai vechi, dar şi din cele nou apărute.Se poate să vă sune cineva ca să vă coopteze într-un proiect care poate fi şi de vacanţă, şi să faceţi treabă bună împreună.
Horoscop 27 noiembrie 2023 – CAPRICORN – Se fac presiuni să terminaţi nişte probleme de serviciu că se încheie anul şi vreţi să vă luaţi banii, să vă găsiţi alte angajamente pe anul viitor.Or să vă parvină nişte bani şi o să-i gestionaţi cu cap să v-ajungă pentru cheltuielile masive din perioada asta.


Horoscop 27 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR – O să luaţi legătura cu nişte angajatori care vor să lămuriţi nişte aspecte contractuale ca să se deruleze, ca lumea, proiectul respectiv, că e cu miză mare.Poate vă interesaţi de nişte studii, un master, aveţi examene şi o să fiţi în priză, dar se anunţă succes.
Horoscop 27 noiembrie 2023 – PEŞTI – Faceţi monetarul ca să ştiţi cam ce vă puteţi permite să cumpăraţi şi ce nu şi dacă puteţi pleca pe undeva de sărbători, sau vă duceţi la prieteni.V-aţi putea cere drepturile şi să tot insistaţi atât la şefi cât şi la autorităţi până le veţi primi, ca se încheie anul.