Horoscop 27 Noiembrie 2016 Nov27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 27 Noiembrie 2016

Horoscop 27 noiembrie 2016. Astazi, Leii se logodesc, iar Scorpionii primesc vizite surpriza.Horoscop 27 noiembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O serie de lucruri ascunse adanc in sufletul nostru ies la iveala pentru ca noi le dam voie si vrem sa ne eliberam cu totul, sa ne croim o viata mult mai buna, sa fim fericiti daca tot depinde de noi.

Horoscop 2016 BERBEC – Puteti da o fuga pana la rudele din alt oras ori poate niste prieteni v-asteapta la un gratar si o sa va prinda sa mai schimbati locul, peisajul.
Horoscop 2016 TAUR – O sa iesiti pe undeva ca sa va-ntalniti cu prietenii, poate e ziua cuiva de nastere sau o fi un succes care se cere udat cu sampanie sau doar suc si prajituri.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate va invita cineva la un spectacol, e posibil sa fie chiar o nunta, o sa fie distractie si parca un moment memorabil, nu asa, o petrecere oarecare.
Horoscop 2016 RAC – Se reuneste intreg familionul ca sa ii ziceti la multi ani unuia dintre ai vostri sau sa-l intampinati cu bucurie pe un nou nascut care-a aparut in familia voastra.

Horoscop 2016 LEU – E o zi buna pentru logodna, sa va decideti sa deveniti parinti, sau sa aflati o astfel de veste si sa dati de baut pe treaba asta, sa impartasiti bucuria.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate inaugurati o casa, un sediu de firma, poate fi o reusita profesionala care nu poate trece neobservata si-i aduceti pe toti cei dragi la un pahar de vorba.

Horoscop 2016 BALANTA – Cine stie de unde ati putea lua niste bani si sa iesiti impreuna cu ai vostri la o plimbare, chiar si prin imprejurimi , sa mancati ceva in oras si sa va-ntoarceti pana la noapte.
Horoscop 2016 SCORPION – O vizita neasteptata, un cadou care sa va ia prin surprindere si sa intelegeti cat de mult contati in ochii unei mpersoane care e, acolo, in inima voastra.

Horoscop 27 noiembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O serie de lucruri ascunse adanc in sufletul nostru ies la iveala pentru ca noi le dam voie si vrem sa ne eliberam cu totul, sa ne croim o viata mult mai buna, sa fim fericiti daca tot depinde de noi.
Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate sa va vedeti cu familia, cu prietenii, sa dati o petrecere sau sa plecati impreuna pe undeva pe la distractie, sa admirati un peisaj care sa va umple inima de bucurie.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O revedere emotionanta, poate fi un grup care sa vrea sa va desfasurati o activitate deconectanta, sa practicati un sport sau sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri.

Horoscop 2016 VARSATOR – Va scoate cineva la un spectacol, la un eveniment festiv, e o sansa de a va face noi prieteni si sa mai aflati de un extrajob, eventual.
Horoscop 2016 PESTI – Se pare c-o sa fiti invitati la o cununie religioasa, un botez, o persoana apropiata vrea sa fiti de fata la momentul ei de fericire si va duceti.
Horoscop Azi 27 Noiembrie 2016