Horoscop 27 Martie 2017 Mar27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 27 Martie 2017

Horoscop 27 martie 2017. Gemenii scapa de povara iar Scorpionii. au probleme in relatia de cuplu.O sa ne bucuram de un gest, o vorba, de revenirea cuiva despre care credeam ca l-am pierdut definitiv si o sa ne facem viata mai frumoasa, o sa ni-i apropiem si mai mult pe cei din jurul nostru.Vibratia zilei este 9 si o sa avem o privire de ansamblu asupra lucrurilor pe care le avem de facut.

Horoscop 2017 BERBEC – Vi se aproba niste cereri, e posibil sa luati si bani, poate ati cerut un credit bancar si va luati casa ori masina.
Horoscop 2017 TAUR – O reusita, poate ati convins niste posibili parteneri de afaceri, bateti palma pentru o colaborare care-o sa va rotunjeasca bugetul.

Horoscop 2017 GEMENI – Poate va eliberati de o povara si o sa neteziti drumul spre un succes, in plan personal, va mutati la casa voastra, va casatoriti.
Horoscop 2017 RAC – O invitatie la un eveniment monden care aduna lume pe care-o s-o mai intalniti in drumurile voastre de afaceri.

Horoscop 2017 LEU – O s-aveti succes la tot ce tine de sfera intelectuala, luati examene, treceti la alt nivel de studiu, gasiti o bursa in strainatate, dar se poate si aici in tara, in alt oras.
Horoscop 2017 FECIOARA – O sa va puteti recupera banii care v-ar fi de mare folos, mai ales acum, in preajma sarbatorilor, sa aveti de cumparaturi.

Horoscop 2017 BALANTA – Se prea poate sa va iasa-n cale cineva de care sa va atasati sufleteste si sa traiti clipe de vis in compania acelei persoane.
Horoscop 2017 SCORPION – Se poate sa existe o tensiune in relatia de cuplu si sa faceti tot posibilul s-o dezamorsati ca sa traiti in armonie.

Horoscop 2017 SAGETATOR – Poate luati niste lectii particulare de – ceva – care va place, sa cultivati un hobby, poate la nivel de profesionisti.
Horoscop 2017 CAPRICORN – V-ati putea oferi un moment de respiro si sa scapati de oboseala acumulata, sa petreceti mai mult timp cu familia.

Horoscop 2017 VARSATOR – O sa va ocupati si de voi, va duceti la tenis, la stilist, va mai luati lucruri noi care sa v-aduca un plus de prospetime.
Horoscop 2017 PESTI – Va puteti apuca de un proiect care sa v-aduca bani de luna viitoare si sa mearga totul ca uns, sa apara beneficiile cat de curand.


Horoscop Azi 27 Martie 2016