Horoscop 27 Decembrie 2023 Dec27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 27 Decembrie 2023

Horoscop 27 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Luna plină din decembrie aduce rezolvări pentru zodii.Horoscop 27 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. E Lună Plină și rezolvăm multe lucruri, reapar mulți oameni care-au absentat atunci când am avut nevoie de ei și o să ne reașezăm într-o stare mai bună.Vibrația zilei este 9 și o să știm ce-avem de făcut ca să ne fie și mai bine.


Horoscop 27 decembrie 2023 – BERBEC – Se poate să vă treziți cu un musafir de la drum, dar poate plecați împreună într-o stațiune de agrement și o să fie o distracție de milioane.
Horoscop 27 decembrie 2023 – TAUR – Apare cineva care a tot încercat să-și facă curaj, dar n-a prea reușit și acum își ia inima-n dinți să vă abordeze, că poate vreți să petreceți Revelionul împreună, dacă n-aveți program.


Horoscop 27 decembrie 2023 – GEMENI – E posibil să mai luați niște bani și chiar se poate să nu fie ultimii pe anul acesta și o să-i aveți pentru cumpărături, petreceri și plimbări.Horoscop 27 decembrie 2023 – RAC – O să vină cei pe care nu i-ați avut invitați la masa de Crăciun, și o să fie lume multă, poate aranjați niște întâlniri, petreceri și de Anul Nou și după.
Horoscop 27 decembrie 2023 – RAC – O să vină cei pe care nu i-ați avut invitați la masa de Crăciun, și o să fie lume multă, poate aranjați niște întâlniri, petreceri și de Anul Nou și după.


Horoscop 27 decembrie 2023 – LEU – E cineva care se străduiește din răsputeri să nu vă dezamăgească și să ajungă până de Revelion, dacă nu chiar mai devreme, să stați cât mai mult la povești.Horoscop 27 decembrie 2023 – FECIOARA – Poate le faceți o surpriză nepoților și vă duceți pe la ei, pe unde-or fi prin țară, pe-afară, și o să petreceți câteva zile împreună ca să vă bucurați cu toții.


Horoscop 27 decembrie 2023 – BALANȚA – Se poate să mai aveți ceva de lucru, o să luați și bani și poate vă parvine și acel act pe care-l așteptați de luna trecută, sau chiar mai demult.
Horoscop 27 decembrie 2023 – SCORPION – O confirmare că puteți pleca în vacanță acolo unde v-ați dorit și o să vă detașați de toate grijile, că o să fie distracție și o să vă întoarceți revigorați.


Horoscop 27 decembrie 2023 – SĂGETĂTOR – O să faceți întâi monetarul ca să știți până unde puteți ajunge și cât vă ține buzunarul să stați într-o vacanță, că nevoia e cât universul de mare.
Horoscop 27 decembrie 2023 – CAPRICORN – E agitație, aveți multă treabă, întâlniri, dar și rezolvări la care n-ați mai fi sperat și o să puteți pleca, dacă v-ați făcut rezervare pe undeva.


Horoscop 27 decembrie 2023 – VĂRSĂTOR – O să se regrupeze prietenii în jurul vostru ca să vă puteți organiza pentru Revelion, că ați planuit un pare party și se poate să plecați la drum.
Horoscop 27 decembrie 2023 – PEȘTI – Aveți emoții că încă nu v-ați decis încotro să o apucați, că sperați la o surpriză din partea ființei iubite și tot așteptați momentul cheie, să vă spună unde petreceți Anul Nou.