Horoscop 27 Decembrie 2016 Dec27

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 27 Decembrie 2016

Horoscop 27 decembrie 2016. Gemenii au parte de o revedere cu persoana iubita, Racii primesc o veste mult asteptata. O sa ne bucuram in continuare de o atmosfera de sarbatoare, sa-i adunam pe toti cei dragi in jurul unei mese festive, sa mai si iesim la plimbare, poate si la serviciu, unii dintre noi.Vibratia zilei este 9 si o sa ne dam tot interesul, sa punem capat restantelor.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate-ati facut rezervare la munte, intr-o statiune turistica sa va distrati cu familia si cu prietenii, sa va bucurati de peisaj, de liniste si poate faceti si anul nou acolo.
Horoscop 2016 TAUR – O sa reglati situatia financiara, mai luati niste bani, faceti plati, si va puteti gandi la o escapada la schi, in tara sau in strainatate, in functie de buget.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa dati ochii cu acea persoana care desi v-a promis ca vine de Craciun, n-a mai ajuns si-o sa aiba probabil, o explicatie, mai ales daca e fiinta pe care o iubiti.
Horoscop 2016 RAC – Primiti o confirmare din biroul unor autoritati ca vi se promite o plecare in strainatate, achizitionarea unei case, a unei masini, sau poate niste obiecte in rate.

Horoscop 2016 LEU – O sa treceti cu destula usurinta peste o neintelegere care v-a tinut departe de fiinta iubita si o sa puteti petrece cateva zile frumoase impreuna, sa resuscitati relatia.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate dati voi o fuga in localitatea in care locuieste cineva de care sunteti indragostiti, daca nu s-a putut face altceva, sa plecati pe undeva, in doi, sau sa vina ea, persoana.

Horoscop 2016 BALANTA – Se pare ca abia cum dispuneti de niste bani ca sa luati ceva frumos si util pentru casa, plus ca se-anunta reduceri mai peste tot si merita.
Horoscop 2016 SCORPION – Poate va dramuiti in asa fel banii incat sa v-ajunga pentru o excursie la rude, la prieteni sau sa va duceti la schi, chiar – si-n alta tara, sau la plaja!

Horoscop 2016 SAGETATOR – O reusita, vi se da unda verde la o plecare in vacanta, sau sa luati parte la un spectacol, o competitie, poate primiti un titlu, un premiu.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Un lucru pe care vi l-ati dorit de multa vreme se-ntampla, poate vine cineva drag, sau primiti un raspuns favorabil de pe undeva, ori bani, cadouri.

Horoscop 2016 VARSATOR – O s-aveti de rezolvat ceva important pentru serviciu, si poate mai luati si un rest de bani, sau vreun beneficiu, or fi niste inlesniri.
Horoscop 2016 PESTI – Va duceti in vizita la parinti, la socri, poate aveti de mers mai mult pana la destinatie, dar si drumul o sa faca parte din placerea revederii oamenilor dragi.
Horoscop Azi 27 Decembrie 2016