Horoscop 26 Septembrie 2016 Sep26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 26 Septembrie 2016

Horoscop 26 septembrie 2016. Balantele au o zi plina de reusite, Taurii obtine niste bani in plus.Avem pe cer o combinatie de zile mari in sfera parteriala si putem semna contracte de afaceri dar si de casatorie, pentru cei interesati, cu totii putem profita la maximum. Vibratia zilei este 8 si ar fi bine sa ne gandim de doua ori inainte de a cumpara ceva, de a cheltui banii. Si acum sa vedem ce se intampla in fiecare zodie.

Horoscop 2016 BERBEC – Veti putea legaliza un act si sa va angajati undeva, sa incasati bani, sa faceti diverse investitii, la un moment dat. Ati putea semna un contract si sa va si apucati de lucru, e rost de un nou inceput, fie si un salt in cariera, sa va depasiti limitele.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate rezolva, fara dureri, o problema de sanatate cu care va confruntati voi sau altcineva din familie, si-o sa fie bine. O sa recuperati niste bani, se observa un castig de cauza, o sa puteti demara un proiect, se pronunta in favoarea voastra o sentinta judecatoreasca.

Horoscop 2016 GEMENI -Va dati intalnire cu colegii de echipa sa puneti la punct o strategie, ca sa v-apucati de lucru, sa faceti rost de bani. E de dus munca de lamurire cu sefii pana sa va accepte ideile si pentru asta trebuie insistat, ca sa puneti in practica una, macar dintre ele.
Horoscop 2016 RAC – O sa gasiti un remediu salvator pentru afectiunea de care suferiti, si-o sa scapati de o interventie chirurgicala. O definitivare, o sa va sustineti cauza pana n-or mai avea incotro cei care va pun bete-n roate si o sa treceti la urmatorul nivel, o sa va mearga mai bine..

Horoscop 2016 LEU – O sa va-ntelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu si e posibil sa vreti, in curand, sa legalizati relatia. Se-apropie o reusita profesionala, pentru care munciti cat se pare de serios, in ultima vreme si-acum vin si recompensele, banii, contractele pe termen lung.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa faceti niste demersuri ca sa puteti pleca la studii, ca sa munciti in strainatate sau ca sa va petreceti vacanta pe-acolo. Se poate sa gasiti cumparator pentru o locuinta, un teren, o masina sau ceva de prin casa si o sa depuneti banii in cont, pe cat posibil n-o sa umblati la ei.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa reapara cineva care va iubeste si care vrea sa mai incercati s-aveti o relatie, trainica, de data asta. O reusita, un castig nesperat, poate fi o dorinta mai veche care vi se implineste si o sa aveti ce sarbatori, o sa fie un succes.
Horoscop 2016 SCORPION – Anturaj pe gustul vostru chiar si la treaba, o sa fiti intr-o echipa care va face lucruri de calitate. Ati putea da drumul unui nou proiect si sa se gaseasca cineva care sa va sponsorizeze, sa mearga totul ca pe roate, s-apara profitul, sa recuperati timpul pierdut.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa va-ntelegeti mult mai bine cu partenerul de cuplu care a devenit mai tolerant dar si voi ati mai schimbat cate ceva in comportament. O sa fiti cooptati intr-un grup de oameni care sunt si gandesc ca voi si o sa desfasurati o activitate care-o sa v-aduca satisfactii de tot felul.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate va faceti prieteni noi si veti frecventa si alte medii, sa vedeti ce idei, stiluri se vehiculeaza prin oras. O sa fiti cooptati intr-un grup de oameni care sunt si gandesc ca voi si o sa desfasurati o activitate care-o sa v-aduca satisfactii de tot felul.

Horoscop 2016 VARSATOR – In dragoste vesti amestecate, va-ntalniti pe aceeasi lungime de unda, dar mai apar si bruiaje, pe ici, pe colo. Semnati un contract avantajos, va miscati rapid, eficient si cu restul afacerilor personale si vor fi progrese pe mai multe planuri, lucrurile incep sa mearga mai bine.
Horoscop 2016 PESTI – O sa va bucurati de sosirea cuiva, care poate fi si intr-una din urmatoarele zile, nu neaparat azi, importanta e revederea. Posibila negociere pentru un salariu mai bun, sau pentru anumite inlesniri ca n-o sa le primiti din oficiu, va trebui sa va luptati pentru ele.
Horoscop Azi 26 Septembrie 2016