Horoscop 26 Octombrie 2023 Oct25

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 26 Octombrie 2023

Horoscop 26 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Mai multe zodii vor primii bani din diferite surse.Horoscop 26 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destinsă. E momentul să ne mai şi relaxăm, ca să putem ataca proiecte noi, să ne punem toată energia, creativitatea în mişcare.Vibraţia zilei este 8 şi o să ne bucurăm de acele momente petrecute cu familia. De bani s-avem grijă să nu cheltuim în neştire.


Horoscop 26 octombrie 2023 – BERBEC – Se anunţă o perioadă lejeră la serviciu şi veţi fi mai creativi că v-oţi fi odihnit în weekend şi aveţi mai mult chef de treabă, emoţionalul e şi el în formă.Vin de undeva nişte bani, pot fi dintr-un credit bancar şi care abia acum v-a fost aprobat, sau o fi un salariu în avans.
Horoscop 26 octombrie 2023 – TAUR – La voi e o acalmie în sfera sentimentală şi care trebuie păstrată, că în orice moment se pot isca discuţii dacă nu sunteţi atenţi, şi nu daţi dovadă de înţelegere faţă de partener.O să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri ca să ştiţi dacă acceptaţi vreun proiect, sau amânaţi orice negociere.


Horoscop 26 octombrie 2023 – GEMENI – E de lucru la serviciu, vi se par adevărate provocări treburile care apar pe bandă rulantă şi o să vă asiguraţi că duceţi până la finiş tot ce vi s-a dat de lucru.Poate o să vă faceţi timp să vă duceţi la un consult medical ca să vă liniştiţi, că or fi fost nişte semnale de avertisment.
Horoscop 26 octombrie 2023 – RAC – Poate le faceţi o surpriză copiilor şi-i duceţi într-un parc de distracţii fie acum, fie organizaţi pentru weekend.Se poate să puneţi la cale o petrecere în weekend şi să vă asiguraţi că vine toată lumea, şi că aveţi şi pentru trataţie totul.


Horoscop 26 octombrie 2023 – LEU – Sunt chestiuni care se pot rezolva la notariat sau la judecătorie, şi trebuie să vă pregătiţi cu toate actele şi s-aveţi şi bani pentru taxe, timbre fiscale şi altele.Se poate să luaţi mai mulţi bani în perioada asta, poate daţi de un sponsor şi o să daţi drumul unui proiect.
Horoscop 26 octombrie 2023 – FECIOARĂ – O să vă îngrijiţi şi de voi, vă duceţi şi la medic, şi la cosmetica, daţi o raită la magazine, să vă schimbaţi garderoba, dacă vreţi să daţi refresh total.Se observă rezultate favorabile la şcoală, poate vă duceţi la un interviu şi o să fiţi convingători.


Horoscop 26 octombrie 2023 – BALANŢA – Se poate să fie o perioadă bănoasă, poate pentru că vi s-a mărit salariul, o fi intrat o finanţare, şi tot o să fiţi în câştig.Se încearcă, o să vedeţi, cooptarea voastră în nişte proiecte interesante, dar se poate să fiţi prinşi cu alte treburi.
Horoscop 26 octombrie 2023 – SCORPION – O să le daţi de capăt unor chestiuni mai complicate şi o să vă vedeţi de planurile pentru noul proiect la care visaţi de multă vreme.O să faceţi nişte achiziţii pe bani mulţi şi de care familia o să fie încântată. c-aşa s-a hotărât mai demult.


Horoscop 26 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – Poate vă invită cineva la voi şi o să mai rămână o zi două, că se rezolvă nişte treburi şi o să petreceţi un timp de relaxare împreună, vă plimbaţi, faceţi shoping.Se poate să mai faceţi câte ceva pentru casa şi să vă reamenajaţi interiorul, dacă simţiţi nevoia unei schimbări.
Horoscop 26 octombrie 2023 – CAPRICORN – Poate vă găsiţi o îndeletnicire de timp liber şi o să descărcaţi toate acele tensiuni acumulate în ultima vreme şi o să vă simţiţi eliberaţi.O să vă întindă o mână de ajutor cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă fie mai uşor cu restul treburilor.


Horoscop 26 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – Se pare c-or să vină de undeva nişte bani şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade, să existe perspectiva să mai adunaţi nişte bani în curând.Poate faceţi o rezervare pentru weekend să plecaţi pe undeva ca să vă recreaţi, c-aveţi nevoie de o rupere de ritm.
Horoscop 26 octombrie 2023 – PEŞTI – O să fiţi interesaţi de tot ce ţine de şcoală, să alegeţi o materie de care să vă simţiţi atraşi, să vă pregătiţi şi lucrările, sau poate sunt ale copiilor şi-i supravegheaţi.E cineva care vrea să vă facă o surpriză şi vă scoate în lume, la sfârşit de săptămână, poate e vorba despre un city break.