Horoscop 26 Octombrie 2016 Oct26

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 26 Octombrie 2016

Horoscop 26 octombrie 2016. Balantele pot primi o promovare la serviciu, Gemenii rezolva problemele cu partenerul de viata.Horoscop 26 octombrie 2016. Vibratia zilei este 8 si o sa fim atenti la ce semnam prin acte si la bani.Poate alegem lucruri care ne fac placere, care se rezolva mai usor, ca tot e sarbatoare si e bine sa ne gandim la noi si la cei din jurul nostru.

Horoscop 2016 BERBEC -O sa primiti o oferta de colaborare si poate faceti echipa cu cineva care v-ar ajuta sa castigati bani multi, s-aveti pentru plata ratelor. O sa rezolvati tot felul de lucruri pentru care v-ati zbatut multe luni de zile si-o sa treceti intr-o alta etapa, o sa fie un progres considerabil.
Horoscop 2016 TAUR – Poate va duceti la un consult medical si-n functie de rezultatul analizelor o sa luati tratamentul adecvat. Se poate sa desfasurati o activitate de grup care sa v-aduca satisfactii morale, materiale, si sa fie trambulina pentru o functie, un salariu marit.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa vorbiti deschis cu partenerul de cuplu ca sa spuneti ce va deranjeaza, sa stabiliti inca o data ce are fiecare de facut. Ati putea primi un accept si sa-ncepeti lucrul sau studiul, poate vreti sa plecati in strainatate si sa va perfectionati acolo intr-un domeniu.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa va-nscrieti la niste cursuri speciale sau dati vreo proba ca sa fiti admisi la un anumit nivel de studii. Se poate sa luati niste bani in plus, o fi vreo compensatie, ceva care sa va-ajute sa eliminati niste lipsuri, sa fiti mai degajati din punctul asta de vedere, financiar.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa va-nscrieti la niste cursuri speciale sau dati vreo proba ca sa fiti admisi la un anumit nivel de studii. Se poate sa luati niste bani in plus, o fi vreo compensatie, ceva care sa va-ajute sa eliminati niste lipsuri, sa fiti mai degajati din punctul asta de vedere, financiar.
Horoscop 2016 FECIOARA – Ati putea obtine un surplus salarial dac-ati accepta sa munciti si altceva, sa mai colaborati la alt proiect. O perioada incarcata la serviciu, cu mobilizare generala, se schimba niste lucruri si ar fi bine sa va adaptati si voi din mers, si sa va faceti curaj sa cereti ce-aveti nevoie.

Horoscop 2016 BALANTA – E posibil sa fiti in carti pentru o promovare si sa va bucurati ca sunteti in sfarsit apreciati. Va faceti planuri cu bataie lunga, poate va luati casa, urmeaza sa va logoditi, sa va casatoriti, puteti face multe lucruri din cele foarte importante.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa lucrati de placere la ceva anume,poate fi un proiect de afaceri si e posibil sa luati si bani la un moment dat. V-au ramas niste lucruri de rezolvat si n-o sa puteti incepe proiecte noi pina n-o sa rezolvati toate restantele,si-o sa porniti cu forte proaspete studii,afaceri.

Horoscop 2016 SAGETATOR -Cu partenerul de viata o s-aveti niste lucruri de pus la punct si relatia o sa devina echilibrata,incetul cu incetul. V-ar putea intra niste bani de undeva si sa faceti plati,sa scapati de datoriile lunare ca sa vedeti ce resurse aveti pentru iesirile din week-end.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate iesiti diseara la un suc,la un spectacol,cu prietenii si o sa va prinda-bine sa mai aflati noutati despre ceilalti din grup. O sa perfectati niste acte ca sa vi se recunoasca niste drepturi,sa deveniti propietari,ori poate titulari pe un post si sa intrati in legalitate.

Horoscop 2016 VARSATOR – Un tete `a tete ar putea salva o relatie de dragoste,ar pune capat unor neintelegeri,tensiuni din viata de cuplu,sa fiti fericiti. Va-ntilniti cu niste oameni de afaceri ca sa puneti in practica o idee,sa dati drumul unui proiect sa va asigurati cistiguri pe termen lung.
Horoscop 2016 PESTI – Poate-o sa cadeti la pace cu cineva cu care-ati ajuns si la proces, chiar, si sa va-ntelegeti cu vorba buna, o sa spuneti clar si raspicat ce va lipseste. Buna colaborare cu partenerii de afaceri, colegi, subalterni, o sa mearga totul struna si or sa se vada rezultatele, o sa fie cu succes!
Horoscop Azi 26 Octombrie 2016